Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kıss pek güzelsin abooo Allah kocana bağışlasın böyle bıcır bıcır konuşkan gibi geldin bana zemuszemus
hiç sorma eşim diyor ki
kendi sesine kendi başın agrıyor nolur azıcık sus aklinialirimsmile

kıslar sohbet muhabbet gayet güzel olduğu için zaten az çok tahmin ediyordum nasıl kişiler olduğunuzu.. sadece görüntü yoktu kafamda.. şimdi o da var... tahmin ettiğim gibi hepiniz pozitif, güleryüzlüsünüz... :1hug:
allah bozmasın inş =)
çok memnun oldum hepinizi de ayrı ayrı tanıdığıma buyrunnnnnnnnn

hoşbulduk can can iyisin dimi bugün zemuszemus

iyiyim tatlım zaten işyerinde daha iyi oluyorum ben evde durmayı hiç sevmiyorum sadece dinlenip uyumak için ev iyi oluyor bana o kadar:roflol:

evet ya böle daha güzel oluyo bu eylemi başlattığım için gurur duydum kendimle hehe alkisalkisalkis alkisalkisalkis

iyiyim tatlım zaten işyerinde daha iyi oluyorum ben evde durmayı hiç sevmiyorum sadece dinlenip uyumak için ev iyi oluyor bana o kadar:roflol:

sürekli olunca sıkar da ara sıra işten kaytarıp evde kalınca ben çok mutlu oluyom napcamı bilemiyom kafamçokkarıştı

kızlar o resimlerde üzerinde mavi şal olan bi kız var işte odur benim görümcem
hehe onu da merak edıyorduk soyledıgın ıyı oldu sempatiksalakcinni

LORKECİM
seninde resmin yuok burda
ya ben kaldırdım kızlar dun bakınca koyabılırım tkrr merak eden olursa bayanssulusmile

hiç sorma eşim diyor ki
kendi sesine kendi başın agrıyor nolur azıcık sus aklinialirimsmile

ya hepsıne zaten cok konusuyoruz gıbı gelıo sanırım ıste kafaları cok doluyo heralde kaydirigubbakcemile3

bende cok memnun oldum coook guzel oldu bu sekılde

ben gunluk hayatta da mesela ornek verırken bı olayda vs sızden bırebır tansıtıgım arkadaslarımın gıbı bahsedıyorum olumunekankayizsmile sanal oldugu gelmıo aklıma bu muhabbetın aklinialirimsmile

Iyiyim canim. Sen nasilsin bakalim?
Resimler cok iyi oldu ya simdi kiminle konustugumuzu biliyoruz ne güzel

kız ee bız de senı gorelım o zamannn CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…