Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kizlar bu aralar cok yiyorum ya. Kahvaltida bile nekadr yedim. Hala ac olabilirim...Biri beni durdursunndelikafadulden

ya ben arasıra varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğine takılıyom malum bizde geçirdik sonuçlar inşallahh artmıştır kızlarr :Saruboceq:
canım daha yeni 3 ay önce eşim birine varikosel ameliyatı yaptı adamın sonuçları çok fazla kötüydü
2 gün önce eşimin yanına gelmiş adam teşekkür etmek için eşi 2 ay sonra hamiş kalmış
eşim diyor ki bana terzi kendi söküğünü dikemezmiş kaydirigubbakcemile3

folic asit hapları çok iştah açıyooo.
bende 10-15 gündür içiyom 1,5 kilo aldımmm eyvahedigeldismile

evet canım inşallah bizimde öyle olur ya bizim değerlerimiz çok şükür normale yakın bu arada hastanın hemen düzelmesi eşinin de başarılı bi ameliyat yaptığını gösterir kısss
sizde bi sorun yok tatlım çalışmalara devam :lepi:

Kizlar bu aralar cok yiyorum ya. Kahvaltida bile nekadr yedim. Hala ac olabilirim...Biri beni durdursunndelikafadulden

aman canımm dıkkat etmeye calıs hamıleleık oncesı cok kılo almamaya dıkkat et ...
bende tam tersı normald ecooook yerım bu aralar kahvaltı hıc yapamıyorum ıstahım hıc olmuyo sabahları

delikafadulden
hakkaten ya hep ole derler ya zaten

canım ya ben su kucuk olan folbıolden alıom cok sukur hıc ole bısey hıssetmedım su folıc plus vs dıe satılanlarmı yapıo acaba bunu

hoşgeldiin tatlım folic gerçekten acayip iştah açıyo ben bıraktım ya sölemesi ayıptır bir senedir içiyom da offofff

doktorum da dıyor kı erkekler hep kadından hadı kocum aslanım sen yaparsın sana guvenıyorum sınyalı bekler dıyor her konuda yanı yanlıs anlamayın ama bunu kullanabılırız delikafadulden

guclu kadınlar yuzunden ve bunu erkege hıssettıren kadınlar yuzunden mutsuz evlılıkler oluyor dıyo

ya ben arasıra varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğine takılıyom malum bizde geçirdik sonuçlar inşallahh artmıştır kızlarr :Saruboceq:

bak buna katılıyorum
ben eşimi parmagımda oynatırım istesem o kadar iyi niyetlidir
ama işim düştügünde ya ben bunu yapamadım ama kocişim gelsin kesin yapar dedim yapabilirmisin diyorum
hemen bizimki aslan kesiliyor
yaparım tabiii
kaydirigubbakcemile3

işte çocukluktan beri bu şekilde büyütülüyor erkek çocuklar tabi büyüyünce de bunun devamını istemeleri çok normal

maşallah deyin önce
benim eşimde %0 morfolji vardı ve ileri hareketli %1 di
bende çift taraflı endometriosis vardı
arkadaşlar bize doktorlar yapmadığını bırakmadı önce beni ameliyat ettiler olmadı çünkü sürekli artıyodu kistler sonra eşinde sorun var sizin çocuğunuz olmaz dediler tüp bebek yaptılar ikizlerim düştü eşinin spermleri yüzünden dediler. YOK SOĞAN YOK ıNCıR BıLMEM NE bırakın bunların hepsini
hayatın tadını çıkarın ben dedim ki bir çocuk var belki de şimdi doğmuş ve beni bekleyen Allah belki de bunu istiyor ve bıraktım herşeyi
ŞıMDı 19 HAFTALIK HAMıLEYıM VE KIZIMIN GELıŞıNı BEKLıYORUM
BEBEĞıM VE BEN ÇOK ıYıYıZ
TAVSıYEM:UĞRAŞMAYIN ARTIK ONUN SAPI BUNUN KÖKÜ RAHAT BIRAKIN KOCALARINIZI NE ÇABUK UNUTTUNUZ BıZ ONLARA AŞIĞIZ EZıYET ETMEYıN NE KENDıNıZE NE ONLARA
SEVGıYLE KALIN ALLAH ıSTEYEN HERKESE Bı YAVRU NASıP ETSıN

bi hatun böyle yazmış valla doğru söylüyo dimi ya

alemsin krvck benim ki demeden yapıyor her konuda yardımcım sağolsun alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

aynen canım yaa benım de oyle zemuszemus
kendı kendıne yetmek lazım ama bunu esının yanında cok fazla caktırmamak lazım :lepi:

kızlar okunan selalar hurmetıne Rabbım tum bekleyenlere bebe hamıle olanlara da saglıkla bebelerını kucagına almayı nasıb etsın ...
bırbırımıze duaedelım

yani bitte böyle bahsedince hamilelik haberi vericen sandım kaydirigubbakcemile3

Vallah biz carsamba günü sabah kalkti kahvalti bile yapmadan bütün evi temizledik büyük temizlik yaptik. Daha dogrusu o yapti ben getir götür islerini yaptim kaydirigubbakcemile3
Ama temiz yapiyo yoksa yaptirtmama zaten:)

Vallah biz carsamba günü sabah kalkti kahvalti bile yapmadan bütün evi temizledik büyük temizlik yaptik. Daha dogrusu o yapti ben getir götür islerini yaptim kaydirigubbakcemile3

oohh ne guzel ... alkisalkisalkis
masallah de heryerde de anlatma kıskananlar nazar edenler olur aman haaa aklinialirimsmile

ne güzel böyle şeyler duyunca ekstra birşey yapmaktan vazgeçiyor insan başka yerde birşey yaparak hamile kalanları okuyunca da birşeyler yapmak istiyorsun böyle karmaşık bir duygu seline kapılmış gidiyoruz arkadaşlar herşeyin hayırlısı olsun :1rolleyes:

ben eşimin olmadığı gün yaparım temizlik ama silmelere dokunmam ertesi günü de eşim benden erken kalktığı için silmeleri yapmış olur sağolsun çokda özenir silerken maşallah kocişlerimize kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…