Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben vallahşi aslında bisürü iş yapıyorum...ama yinede burda laf yetiştirmeden duramıyorum...bende şirkette iç tetkikçiyim

bende iç tetkikçiyim zevkli oluyo dimi ya angaryaa ben tatile gitmek istiyom ama otellere bakıyom acayip uçmuşlar ya

bende geldim..
sıkıldımm..püüffff
çok iş var çookkk
bugün akşam olmayacak sanırım ya

yav vallaaa.. iş bitmiyo da.. o kadar kasıyorum yok yani.. bi dünya iş var hala. en iyisi boş vermek dimi =)) ammaaannnnnn...

klava: kendin çal kendin söyle olduu alooooooooooooo kızdırmayın beniii klava:

banyo ürünleri... pis iş diyelim kaydirigubbakcemile3 klozet kapağı... rezervuar iç takımı... havluluk.. bedebsel engelli ürünler... falan filaann...

ne eğlenceli bence...ama rezervuar iç takımı eğlenceli değildir

banyo ürünleri... pis iş diyelim kaydirigubbakcemile3 klozet kapağı... rezervuar iç takımı... havluluk.. bedebsel engelli ürünler... falan filaann...

kıs insan bi kıyafet falan tasarlar o ne öyle rezarvuar falan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kıs insan bi kıyafet falan tasarlar o ne öyle rezarvuar falan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne eğlenceli bence...ama rezervuar iç takımı eğlenceli değildir

ilk zamanlar değişik geliyordu.. ama artık 6 yıl oldu aynı sektörde.. klozet kapağı görünce midem kalkıyor =))) bir de misafirliğe gittiğim yerlerde "ya bizim rezervuar su akıtıyor yada klozet kapağımızın menteşesi bozuldu gibi şeyler söylüyorlar" bende usta edasıyla onlara yardımcı olmaya çalışıyrum =))))))))

sen devlet memuruydun dimi bitti?
devlet işinde çalışmayı çok isterdim. paşalar gibi yazın 3 hafta tatilin var.. çıkış saatiniz gayet güzel... özel sektörde patron nasıl isterse o uygulanıyor..
öğretmen olmayı çok istemiştim ama olmadı...
burdan önce otomotiv sektöründe çalıştım. ordada tasarım yapıyordum. tabi parçalar daha fazla.. o da eğlenceli. ama banyo ürünlerinde çeşit belli.. hep aynı şeyleri yapmak bir yerden sonra sıkıyo

bana mı dedin lapacı ben 2006 dan beri çok şükür devlet memuruyum ama 3 ay tatilim yok hastanedeyim izin alıncada döner düşüyo yani fazla izin alamıyom maleseff hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…