ben vallahşi aslında bisürü iş yapıyorum...ama yinede burda laf yetiştirmeden duramıyorum...bende şirkette iç tetkikçiyim
bende geldim..
sıkıldımm..püüffff
çok iş var çookkk
bugün akşam olmayacak sanırım ya
bende iç tetkikçiyim zevkli oluyo dimi ya angaryaa ben tatile gitmek istiyom ama otellere bakıyom acayip uçmuşlar ya
kızlar ne yapıyosunuz
yav vallaaa.. iş bitmiyo da.. o kadar kasıyorum yok yani.. bi dünya iş var hala. en iyisi boş vermek dimi =)) ammaaannnnnn...
kıs sen ne tasarlıyon CADIARZU
banyo ürünleri... pis iş diyelim kaydirigubbakcemile3 klozet kapağı... rezervuar iç takımı... havluluk.. bedebsel engelli ürünler... falan filaann...
banyo ürünleri... pis iş diyelim kaydirigubbakcemile3 klozet kapağı... rezervuar iç takımı... havluluk.. bedebsel engelli ürünler... falan filaann...
klava: kendin çal kendin söyle olduu alooooooooooooo kızdırmayın beniii klava:
kıs insan bi kıyafet falan tasarlar o ne öyle rezarvuar falan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne eğlenceli bence...ama rezervuar iç takımı eğlenceli değildir
sen devlet memuruydun dimi bitti?
devlet işinde çalışmayı çok isterdim. paşalar gibi yazın 3 hafta tatilin var.. çıkış saatiniz gayet güzel... özel sektörde patron nasıl isterse o uygulanıyor..
öğretmen olmayı çok istemiştim ama olmadı...
burdan önce otomotiv sektöründe çalıştım. ordada tasarım yapıyordum. tabi parçalar daha fazla.. o da eğlenceli. ama banyo ürünlerinde çeşit belli.. hep aynı şeyleri yapmak bir yerden sonra sıkıyo
Ben geldim tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?