wc yw gittim leke gelmiş mi diye
leke falan yok
gelmemiş daha hayırlısı olsun bakalım
pazara test yapmayı düşünüyorum
iyiyiz. bi tane coco pops çukulata yedim, bi süt içtim. bi saat sonrada yemek .ooohh..
işleri de bayağı bi hallettim.. tahdilatları da yaptımmı hihoyyyt
prensesimiz napıyor peki :ecrin_bebek:
oh oh yarasın bal olsunhihoyyyt iyiyiz bizde çok şükür bulantılar bi duruyor bi başlıyor ama azaldı diyebilirim. kilo aldınmı merak ediyorum bide göbüşün ne zman çıkmaya başlamıştıCADIARZU
gayee dun de yazmıstım gordunmu bılmıyorum gec gırdım topık e ...Kızlar selam... Nasılsınız? Beni sorarsanız ben çok iyiyim sayenizde... Sizler gibi tatlı arkadaşlar edindiğim için çok mutluyum... Bana öyle güç verdiniz ki dün akşam eşimi gayet güler yüzlü karşıladım.O da bana gül alıp gelmiş sağolsun.Sonra çıktık dışarı dondurma aldık geldik.Dizi izlerken dondurma yedik :)) O geldikten sonra hiç ağlamadım...
Az önce doktorumla konuştuk.eşimin tüp bebek düşüncesini falan söyledim.Konuştuk biraz.Bu ay Hsg çekilecek ve tedavimize bir süre daha devam edeceğiz.Daha tüp bebek için çok erken zamanı gelince gayecim artık tüp bebek yapalım derim ben sana dedi doktorum.
Şimdi içim çok rahat,kafamda rahat. Sabah uyandığımda aklımda hiç dünkü üzüntü yoktu.
Hepsi sizin verdiğiniz güçle oldu. Sizlerle konuşmak,paylaşmak çok farkettiriyor.Sizleri çooook seviyorum canım arkadaşlarımmmm...a.s.
LORKEEEEEEEEE
canım dün sana sonuç negatif olunca haber vermedim unuttum sanma olur mu opuyorumnanaktan
GAYECİM
eşim aradı bülent tıraş gazi üniversitesi tıp fakültesinde adam süpermiş tek geçerim diyo eşim ama muayene ücreti pahalı olabilirmiş
son 3 haftadır fırladı göbüş ve kilom arttı. su anda 6 kilo almış durumdayım.. kalan haftalarda hedef haftda yarım kiloyu geçmemek. aklinialirimsmile
zeytın ve eda once sızden guzel haberler beklıuyoruz...
sonrakı haftada ben ve bebıskom dıcem ama ben umutlu degılım ...
esım de ılk defa dun gece sordu tutmusmudur sence bu ay maya dıye :uhm:
ben de sanmıom dedım neden dedı
cunku yeterınce calısmadık ama Allah yazdıysa olur dedım ...
:dilcikar: ona kızmıstım ben de gecen haftalarda cok yorgun vs gelıo gercı uyuyup kalıyodu ...
bakalım belkı de kvrck ın tezı tutar bızde de bellı mı olur :sm_confused:
canım evet bikaç arkadasımızda böyle oldu çalışmalar aksadı minişler geldi inş saglıkla hayırlısıyla en güzel zamanda gelicek :Saruboceq:
eduttttttttt nerdesin çekirdekli susamlı ekmeğiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?