Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

wc yw gittim leke gelmiş mi diye
leke falan yok
gelmemiş daha hayırlısı olsun bakalım
pazara test yapmayı düşünüyorum

İNŞALLAH HAMİLESİNDİR ZEYTİNCİM YA HAYIRLISI DEMEKTEN BAŞKA BİŞE GELMİYO ELİMİZDEN HAYIRLISIIIIIIIIIIIII :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyiyiz. bi tane coco pops çukulata yedim, bi süt içtim. bi saat sonrada yemek .ooohh..

işleri de bayağı bi hallettim.. tahdilatları da yaptımmı hihoyyyt

prensesimiz napıyor peki :ecrin_bebek:

oh oh yarasın bal olsunhihoyyyt iyiyiz bizde çok şükür bulantılar bi duruyor bi başlıyor ama azaldı diyebilirim. kilo aldınmı merak ediyorum bide göbüşün ne zman çıkmaya başlamıştıCADIARZU

son 3 haftadır fırladı göbüş ve kilom arttı. su anda 6 kilo almış durumdayım.. kalan haftalarda hedef haftda yarım kiloyu geçmemek. aklinialirimsmile

adet olmaya yakın düşmesi gerekiyomuş sanırım
inş. hamileyimdir kızlar ama bilmiyorum
geldim wc den leke falan gelmemiş daha
hakkımızda hayırlısı olsun

gayee dun de yazmıstım gordunmu bılmıyorum gec gırdım topık e ...
hakkında hayırlısı olsun en guzel zamanında nasıb etsın Allah ınsallah bebegını..
tup bebek konusundada sana katılıyorum esın sen uzulme dıye teklıf etmıs dusuncelı davranmıs ama bıraz daha bekle olacak ınsallah aklinialirimsmile

tahmın ettım canım gelıp topıgı okuyunca sorun degıl olumunekankayizsmile

son 3 haftadır fırladı göbüş ve kilom arttı. su anda 6 kilo almış durumdayım.. kalan haftalarda hedef haftda yarım kiloyu geçmemek. aklinialirimsmile

canım ya maşallah zemuszemus bende henüz 1 kilo almış durumdayım ama 2 haftadır göbüş belirginleşiyor fazla olmasada boshayallersmile.

zeytın ve eda once sızden guzel haberler beklıuyoruz...
sonrakı haftada ben ve bebıskom dıcem ama ben umutlu degılım ...
esım de ılk defa dun gece sordu tutmusmudur sence bu ay maya dıye :uhm:
ben de sanmıom dedım neden dedı
cunku yeterınce calısmadık ama Allah yazdıysa olur dedım ...
:dilcikar: ona kızmıstım ben de gecen haftalarda cok yorgun vs gelıo gercı uyuyup kalıyodu ...
bakalım belkı de kvrck ın tezı tutar bızde de bellı mı olur :sm_confused:

canım evet bikaç arkadasımızda böyle oldu çalışmalar aksadı minişler geldi inş saglıkla hayırlısıyla en güzel zamanda gelicek :Saruboceq:

Vallah bende biraktim 4 gündür calismalari...canim istemiyor kaydirigubbakcemile3 cok yorgun oluyorum ayni sekil esimde zaten.
Ay kizlar sabahdan beri yildizlar ucusuyo etrafimda ya kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…