- 3 Şubat 2010
- 150
- 0
- 116
bitte tam tv sunucusu gibi girmişsin konuya:))olumunekankayizsmile
Kim? Ben mi???
hosgeldın meltem aramıza ..Allah hakkında hayırlısını versın ınsallah tutmustur asılamanız
denizliliyim ben devereliniortak
aman bacım...napalım...kocişim bu hafta sonu teknede keyif yapacak bende anneme kaçarım ankaraya...sonraki hafta gideriz....bende bir rahatlık sorma gitsin...korkuyorum kendimden...üzüleyim diye bebklere felan bakıyorum bebek eşyalarına ama fıs...selammm...
edutum naptın canım doktor işini ertelemişiniz :içelim:
Yaa ne güzel. Merkez mi????
aman bacım...napalım...kocişim bu hafta sonu teknede keyif yapacak bende anneme kaçarım ankaraya...sonraki hafta gideriz....bende bir rahatlık sorma gitsin...korkuyorum kendimden...üzüleyim diye bebklere felan bakıyorum bebek eşyalarına ama fıs...
ankaraya mı gelcen kıss kalcaksan ankaralılar buluşmasını gerçekleştirelim ne dersin
Hoşbuldum. Bende çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim. Ama kendi çift çizgimi:hulya:
ankaraya mı gelcen kıss kalcaksan ankaralılar buluşmasını gerçekleştirelim ne dersin
olur....cuumartesi pazar ordayım pazar öğleden sonra dönerim....eryamanda olacağım ben..kvrck gebertmesin bizi:)))
bir süre takıl burda emin ol ki başkalarınında çift çizgileri insanı çok mutlu ediyor...
olur....cuumartesi pazar ordayım pazar öğleden sonra dönerim....eryamanda olacağım ben..kvrck gebertmesin bizi:)))
kıvırcık ta burda gayede numarası falan varmı acaba bende 2 sene oturdum eryamanda öğrenciyken
kıvırcık ta burda gayede numarası falan varmı acaba bende 2 sene oturdum eryamanda öğrenciyken
kardeşim oturuyor orada....kvrck a haber vermezsek konuşmaz:)))...birde kuzum benim işle ilgili cumartesi bir eğitimim olma durumu var...o belli olsun yarın olur belli zaten ona göre süper olur bence:))))
meltem hayırlısı olsun hakkında.. inş üzel haberi alırsın bu ay... inş aşılaman tutuar...
meltem hayırlısı olsun hakkında.. inş üzel haberi alırsın bu ay... inş aşılaman tutuar...
kardeşim oturuyor orada....kvrck a haber vermezsek konuşmaz:)))...birde kuzum benim işle ilgili cumartesi bir eğitimim olma durumu var...o belli olsun yarın olur belli zaten ona göre süper olur bence:))))
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
heytt.. ne oluyo orda.. ankara buluşması yapıp ist. dakileri kıskandırcekmisiniz bakeyimm :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?