kıss napıon işlerin rahatladı mı oğluşun napıyo ...
inadına buluşcaz iştee hehehe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ehh.... rahatlamadı da benim rahatlamam lasım.. o yüsden geldim ki iki lafın belini kıralım =)
ayy ne tuhaf geldi oğluşun lafı yaa.. ilk hamile olduğumda da hamile yada annecik demiştiniz çok garip gelmişti.. oğluşa daha alışamadım.. =) ctesi öğrendik zaten... =)
iyidir herhalde.. hiç birşey hissetmiyorum ki... ultrasonda iyi görünüyordu
canım benim ya eminim çok garip bi duygudur ama güsell
Tabiki başkalarının mutluluğu daha çok ümit veriyor.
ehh.... rahatlamadı da benim rahatlamam lasım.. o yüsden geldim ki iki lafın belini kıralım =)
ayy ne tuhaf geldi oğluşun lafı yaa.. ilk hamile olduğumda da hamile yada annecik demiştiniz çok garip gelmişti.. oğluşa daha alışamadım.. =) ctesi öğrendik zaten... =)
iyidir herhalde.. hiç birşey hissetmiyorum ki... ultrasonda iyi görünüyordu
kuzu burda sohbet ede ede inan sevinç oluyor...ben mesela pko luydum geçen hafta eşiminde değerleri beklediğimizden farklı çıktı...daha doktora gitmedik ama görünen köy klavuz istemez..ben ne kendim için ne sevdiiceğim için kimseye bir şey anlatamadım sadece burdaki kız kardeşlerime anlattım......o yüzden umarım sende yaşarsın sevinçlerde üzüntülerde de emin ol kendi akraban kardeşin kadar sevinirler üzülürler....
:1hug:kuzu burda sohbet ede ede inan sevinç oluyor...ben mesela pko luydum geçen hafta eşiminde değerleri beklediğimizden farklı çıktı...daha doktora gitmedik ama görünen köy klavuz istemez..ben ne kendim için ne sevdiiceğim için kimseye bir şey anlatamadım sadece burdaki kız kardeşlerime anlattım......o yüzden umarım sende yaşarsın sevinçlerde üzüntülerde de emin ol kendi akraban kardeşin kadar sevinirler üzülürler....
selamlar herkese
oy oyoy miniş bebişiyle gelmişşş
edutcum ne güzel yazmışsın hakkatten duygulandım ya :sinifsinif: :sinifsinif:
ben gidiyom hepinisi öpüyom
daha hiç düşünmedik.. elbet bir isim buluruz..önerilere açığım
mercan nasıl sence...ben olursa koymak istityorum ama bakalım kısmet
güzel..farklı.. denizi çok severiz eşimde bende... listeye ekleyelim bunusaol
oo bebişkoooo.. taze annecciikk... hoşgeldiinn..nasılsın? varmı bi gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?