Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kıss napıon işlerin rahatladı mı oğluşun napıyo ...

ehh.... rahatlamadı da benim rahatlamam lasım.. o yüsden geldim ki iki lafın belini kıralım =)
ayy ne tuhaf geldi oğluşun lafı yaa.. ilk hamile olduğumda da hamile yada annecik demiştiniz çok garip gelmişti.. oğluşa daha alışamadım.. =) ctesi öğrendik zaten... =)
iyidir herhalde.. hiç birşey hissetmiyorum ki... ultrasonda iyi görünüyordu

canım benim ya eminim çok garip bi duygudur ama güsell

Tabiki başkalarının mutluluğu daha çok ümit veriyor.

kuzu burda sohbet ede ede inan sevinç oluyor...ben mesela pko luydum geçen hafta eşiminde değerleri beklediğimizden farklı çıktı...daha doktora gitmedik ama görünen köy klavuz istemez..ben ne kendim için ne sevdiiceğim için kimseye bir şey anlatamadım sadece burdaki kız kardeşlerime anlattım......o yüzden umarım sende yaşarsın sevinçlerde üzüntülerde de emin ol kendi akraban kardeşin kadar sevinirler üzülürler....

kuzu ne koycaz oğluşun adını

edutcum ne güzel yazmışsın hakkatten duygulandım ya :sinifsinif: :sinifsinif:

:1hug:

edutcum ne güzel yazmışsın hakkatten duygulandım ya :sinifsinif: :sinifsinif:

ama öyle değilmi bebeişim....biz burda hakketten kaderlerimizi paylaşmıyormuyuz...kimse küçümsüyormu, gülüyormu...bak mesela benimki baya zora girdi şimdi..belki hiç olmayacak...gidiyormuyum...ne gitcem be...bişi değil benim yüzümden adı değişemiyecek topikin o olacak

lapacı öpüldün annecik

mercan nasıl sence...ben olursa koymak istityorum ama bakalım kısmet

güzel..farklı.. denizi çok severiz eşimde bende... listeye ekleyelim bunu saol

oo bebişkoooo.. taze annecciikk... hoşgeldiinn..nasılsın? varmı bi gelişme?

güzel..farklı.. denizi çok severiz eşimde bende... listeye ekleyelim bunu saol

oo bebişkoooo.. taze annecciikk... hoşgeldiinn..nasılsın? varmı bi gelişme?

hosbulduk canim..
Yok canim persembeyi bekliyorum sabirsizlikla...
ama c.tesi bir test daha yaptim emin olabilmek icin budefa kirmizi cikti. Ara ara kasiklarimda agri oluyo ama baska bir belirtim sikayetim yok zemuszemus
Dün kina gecemiz vardi braz göbek attim dayanamayip kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…