bişi değil eşimi bunlatmaktan korkuyorum... adım adım halledicez sakin ol diyor ama söz artık paniklemiycem...sizde kusura bakmayın nolur....içim şişişyor bazen
huhuu nasılsınız kızlar dun temızlıgı yapmıstım bugunde sabahtan berı mutfaktayım...
hazırlıklar tamam apartman gunu bende bugun ...
mıllet gelmeden sıze de laf atayım dedım a.s.
ne bileyim kuzum ya...günüm günüme uymuyor...dün hiç takmıyordum kafama bugün kvrck a sordum ya sabahtan beri aklımda....şu gncnin ilacı var vitamin alsammı diyorum... yada sallsam diyorum
SELAM HANIMLAAAARRRR...
ben geldiiimmm... unuttunuzmu beni bakalım :kedi:
nasılsınız keyifler nasıl??
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
çok şükür kuşum bende iyiyim. paşamla size bi bakalım dedik
nası özlemişim topiğimizi...
hepinize bol bol bol bol dua ettim sürekli... ama gördüğüm kadarıyla hamişlerimiz oldukça artmış. darısı tüm bekleyenlere inşallah :Saruboceq:
ne kusuru edutum yaaa.. kusura bakıcak olsak cevap dahi vermeyiz.. ama senin hamile kalmanı bizde senin kadar istiyoruz... hep birlikte halay çekip sevincine ortak olucaz... sen hele bir sakinleş.. rahatla.. eşine destek olamn gerekirken onu tedirgn edebilirsin.. bir erkek için spermlerinde sorun çıkması ne kadar büyük ve yıkıcı bir şeydir eminim ki.. erkekliği ile ilgili birşey çünkü bu. o yüzden ona destek olmalısın.. birlikte el ele verip bu işi yoluna koymalısınız.. emin ol kısa sürede iyi sonuç alabilirsiniz.... kadınlardaki kadar karmaşık bir şey değil ki bu
ay canlar ben hiç bir kür denemiyorum artık ilişkiyide savdım desem yeridir (canım isterse) eşim bir baktırsın sperm kalitesine birşey çıkmazsa eşimde ben gideceğim hayırlısı inşallah
bu arada adetimin üzerinden geçeli 31.gün bugün bakalım geçen ay 42.gün olmuştum ne gıcık bide adetlerim düzenli olsa gam yemicem neyse bekliyoruz bakem nolucekzemuszemus
kuzum biliyorum ama işte içim sıkılıyor arada arada hiç sallamıyoırum dengesiz oldum...dedim ya keşke bende olsada o hiç üzüllmese zaten ona da çok bişi söylemesemde azcık konusu geçse bunalıyor...neyse hayırlısı
:1hug:
herşey yoluna girecek...
sadece sabırlı olmak gerek..
rabbimin bizi bunlarla denediğini düşün. bu sınavıda verebileceğini düşün.. sonunda minicik bir kalple sizi taçlandıracak, mutlu edecek... boshayallersmile
gayecim peki sana önerdimi doktor..bizim temuzda 3 yıl doluyor...sadece dert benim izmitte olmam...
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Edut'cum bak mesela Ankarada Gen-Art tüp bebek merkezi var. burayı ben çok duydum. Şimdi sitelerini inceliyordum ve konaklatma hizmetleri de varmış.Yani Ankara dışından gelen hastalar için konaklama hizmeti de veriyorlar ve sgk ile anlaşmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?