Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bişi değil eşimi bunlatmaktan korkuyorum... adım adım halledicez sakin ol diyor ama söz artık paniklemiycem...sizde kusura bakmayın nolur....içim şişişyor bazen

ne kusuru edutum yaaa.. kusura bakıcak olsak cevap dahi vermeyiz.. ama senin hamile kalmanı bizde senin kadar istiyoruz... hep birlikte halay çekip sevincine ortak olucaz... sen hele bir sakinleş.. rahatla.. eşine destek olamn gerekirken onu tedirgn edebilirsin.. bir erkek için spermlerinde sorun çıkması ne kadar büyük ve yıkıcı bir şeydir eminim ki.. erkekliği ile ilgili birşey çünkü bu. o yüzden ona destek olmalısın.. birlikte el ele verip bu işi yoluna koymalısınız.. emin ol kısa sürede iyi sonuç alabilirsiniz.... kadınlardaki kadar karmaşık bir şey değil ki bu

huhuu nasılsınız kızlar dun temızlıgı yapmıstım bugunde sabahtan berı mutfaktayım...
hazırlıklar tamam apartman gunu bende bugun ...
mıllet gelmeden sıze de laf atayım dedım a.s.

hoşgeldin canım ohhhhhh keyfine diyecek yok maşallah bizim yerimize de ye iç muhabbetler etyerimseniben

ne bileyim kuzum ya...günüm günüme uymuyor...dün hiç takmıyordum kafama bugün kvrck a sordum ya sabahtan beri aklımda....şu gncnin ilacı var vitamin alsammı diyorum... yada sallsam diyorum

canım önce bi üroloğa muayene olsun ondan sonra gerisini planlarsınız sen eşinle güzelce konuşursun birlikte planlama yaparsınız başkasının duymasına da çok takılmayın canım ya sağlık bu neticede emin ol hakkımızda hayırlısı neyse ol cak sen gerekli ilaçları falan al kullansın çünkü 3 aydan önce pek etki yapmıyo zaten fazlada vakit kaybetmeye ne gerek var Şeniz

SELAM HANIMLAAAARRRR...
ben geldiiimmm... unuttunuzmu beni bakalım :kedi:
nasılsınız keyifler nasıl??

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

çok şükür kuşum bende iyiyim. paşamla size bi bakalım dedik
nası özlemişim topiğimizi...
hepinize bol bol bol bol dua ettim sürekli... ama gördüğüm kadarıyla hamişlerimiz oldukça artmış. darısı tüm bekleyenlere inşallah :Saruboceq:

iyi yapmışsınız canım gelin arada topiğimiz çok sakin geçiyor son zamanlarda hamişler çoğalınca inşallah sonunda şen hamişler topiği olarak değiştireceğiz ismimizi bakalım sıradaki hamiş kim olacak hayırlısıylaopuyorumnanaktan

ay canlar ben hiç bir kür denemiyorum artık ilişkiyide savdım desem yeridir (canım isterse) eşim bir baktırsın sperm kalitesine birşey çıkmazsa eşimde ben gideceğim hayırlısı inşallah
bu arada adetimin üzerinden geçeli 31.gün bugün bakalım geçen ay 42.gün olmuştum ne gıcık bide adetlerim düzenli olsa gam yemicem neyse bekliyoruz bakem nolucekzemuszemus

kuzum biliyorum ama işte içim sıkılıyor arada arada hiç sallamıyoırum dengesiz oldum...dedim ya keşke bende olsada o hiç üzüllmese zaten ona da çok bişi söylemesemde azcık konusu geçse bunalıyor...neyse hayırlısı

aman kuzu...ol demeden olmuyor nasılsa:)

:1hug:
herşey yoluna girecek...
sadece sabırlı olmak gerek..
rabbimin bizi bunlarla denediğini düşün. bu sınavıda verebileceğini düşün.. sonunda minicik bir kalple sizi taçlandıracak, mutlu edecek... boshayallersmile

olumunekankayizsmile

ne kadar sessiz bi topik olduk inşallah nazar değer bu sessizliğe yaaaaa mafoldumben

gayecim peki sana önerdimi doktor..bizim temuzda 3 yıl doluyor...sadece dert benim izmitte olmam...

Canım doktor benim için henüz tüp bebek aşamasının erken olduğunu söyledi.Ondan önce deneyeceğimiz şeyler var dedi.
Fakat olay zaten sadece 3 yıl ile bitmiyor ki... Bunun dışında bir sürü şartı da sağlamak lazım... mesela bazı infertilite sebeplerinin varlığında da rapor verilmiyor.Yani o rapor için koşturup sinirleri harap etmektense 1000 lira farka raqzı olur direkt gider kendim yaptırırım. Zaten o rapor için yaptıracağın testlere ödeyeceğin paralar bile o 1000 liraya denk gelebilir :))
Kocaelinde olman bence çokta sorun değil.Mesela Ankarada istanbulda kalabileceğin birileri varsa buralarda da tedavini yapabilirsin. Arkadaşımın ablası manisadaydı geldi burda yaptırdı tüp bebeği.
Bence bu yola başkoyacaksanız biraz şartları zorlayın ve en iyisi için araştırmanızı yapın.
Ayrıca Kocaeli'de çok geri kalmış bir il değil ki.Orada da çok başarılı merkezlerin olduğunu düşünüyorum. Tüp bebek topicinde bir başlık açıp kocaelinde bir merkez araştırabilirsin canım.

canlarım ben çıkıyorum görüşürüz iyi bakın kendinize iyi akşamlar öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan

Edut'cum bak mesela Ankarada Gen-Art tüp bebek merkezi var. burayı ben çok duydum. Şimdi sitelerini inceliyordum ve konaklatma hizmetleri de varmış.Yani Ankara dışından gelen hastalar için konaklama hizmeti de veriyorlar ve sgk ile anlaşmalı.

benim kardeşiminde evi var aslındada tüp bebek için erkenmi geçmi bilemedim..hele ürologa gidelimde...sağul bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…