canım şu ürolog işini fazla ertelemeyin ya 5 dk muayene etcek işte bu
Kızlar geçmişte biraz tüp bebek ile ilgili konuşmuşsunuz ben son testim negatif çıkınca eşimin ısrarı ile doktorumla konuşmuştum bu konuda.Hemen hemen tüm tüp bebek merkezlerinde aynı fiyatlar geçerli.Tüp bebekte devlet desteği ile tedavi olmak için ilk başta 3 yıllık evlilik şartı var. Bunun dışındada resmen destek vermemek için acayip şartlar koymuşlar.Şöyleki devlet desteğinde ödeyeceğin para 3500 lira falan. Raporsuz yani devlet desteği olmadan ödeyeceğin para ise 4000 4500 lira falan. Yani arada 750-1000 lira fark var. Bu yola baş konulmuşsa eğer 3 yıl bekleyip o şartları sağlamakla uğraşmaktansa bu kadarlık fark çokta göz korkutucu değil diye düşünüyorum.
Kaldı ki mesela doktorum bana şöyle birşey söyledi raporsuz alacağın ilaç mesela 500 lira biz onu direkt depodan getirtiyoruz senin adına ve alış fiyatımızın üstüne az bir fark koyup mesela 400 liraya veriyoruz sana.Zaten raporluda olsan 300 falan vereceksin diyor.. Yani aradaki fiyat farkları çok yüksek değil.O kadarcık bir fark için uğraşıp didinip bide onca zaman bekleyip rapor almak bence çok mantıksız.Eğer ki tüp bebek düşünen arkadaşlarım varsa bence gidebilecekleri bölgedeki en iyi merkezi araştırıp kendi şartları ile tedavilerine başlasınlar.
gayecim peki sana önerdimi doktor..bizim temuzda 3 yıl doluyor...sadece dert benim izmitte olmam...
edutum.. evleneli 3 yılı doluyor ama korunmasız ilişki daha bir kaç ay oldu... 1 sene beklemeyi öneriyor dr lar... eşinin değerleri belki yükselecek..bunu görmeniz lazım öncelikle. bak bafo acele etmiş değerleri yükselmiş.. tüp bebek olmadan da hamile kalabilirmiş.. 3 ay ilişki sonrası bebeğimiz olmuyor demek için çookkk erken bir süre canım ya
ne bileyim kuzum ya...günüm günüme uymuyor...dün hiç takmıyordum kafama bugün kvrck a sordum ya sabahtan beri aklımda....şu gncnin ilacı var vitamin alsammı diyorum... yada sallsam diyorum
haklısın edutum.. kafadan çıkarılmıyor ki... bir şeyi isteyip de kafadan çıkarmak mümkün mü?
ama merdivenin basamakları var.. sen ilk basamakda en yukarıda olmak istiyorsun canım benim..... eşin tedavisini olsun değerlere bir bakın ona göre bir yol çizersiniz.. daha 3 ay olmuş sen tüp bebek diyorsun yahuu.. çoookkk erken dahaaaa.. şu topicde senden daha az deneyen yok inanki.. herkesin 6. 8. 12. ayı olmuş.. sen daha 3. aydasın edutum.. sıkma canını.. bak gör herşey yoluna girecek..sna destek oalcak yol gösterecek kişilerde var.. neden kendini umutsuz görüyorsun ki...
slm canlar yemeğimi yedim geldim
hoşgeldin halevcim.. afiyet olsun cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?