Edut'cum bak mesela Ankarada Gen-Art tüp bebek merkezi var. burayı ben çok duydum. Şimdi sitelerini inceliyordum ve konaklatma hizmetleri de varmış.Yani Ankara dışından gelen hastalar için konaklama hizmeti de veriyorlar ve sgk ile anlaşmalı.
kızlar konu dışında bir mesaj;
ismimizle ilgili olarak birkaç kez mesaj attım gelişme olmadı benim aklıma şu geldiguclubacismile
bizden biri yeni bir topik açsa bizde oraya taşınsak nasıl olur?
gaye.. edut daha 3 kez denemiş... 3 ayı yani... 3 yıllık evli ama hep korunmuşlar.. 3 aydır korunmuyor. ve şimdiden tüp bebek düşünüyoorrr.... sence de erken değil mi?
hamişler,adaylar elele..kk göklere:))) nasıl
barays im nasilsin canim bebisin zorluyomu annesinii ? hangi konuyu actin :uhm:ben açtım bile konuyuuuu
:1hug:kizlarr merhaba ben geldimm Şeniz
edutumm esinin degerlerini kürle yükseltebilirsin güzelimm .allah dermansiz dert vermesin guzelimm:Saruboceq:
bizimde bebislerimiz olacak insallahhyerimseniben kizlar ben fazla kalamiyacagimm islerim duruyo herkesi optumm sırnaşık şey
barays im nasilsin canim bebisin zorluyomu annesinii ? hangi konuyu actin :uhm:
offfffffffff erkekler bu konuda cokk gevsek davraniyolarr her erkek oyle guzelim yaaohaoldumsmilekuzum kocam kür uygulasa ben yapcam...dedim şu keçi boynuzunu iç.... ben evde içmen içinde pet şişeye hazırlarım arabaya sakla...malum 2 gün dayanıyor...ay evde içmedi...şimdi gnc yi söyledim 99 tl ne gerek e vitamini alalım diyor....
cokk guzel bir baslik olmus canimm EDUT bu bulurr herseyin en guzelinii:jeyyar::jeyyar:canım bugün bulantım yok çok şükür
arada zorluyor ama olsun
yeni sayfaya taşınalım dedik ismimiz bir türlü güncellenmedi
ismi edut buldua.s. ben sayfayı açtım
offfffffffff erkekler bu konuda cokk gevsek davraniyolarr her erkek oyle guzelim yaaohaoldumsmile
cokk guzel bir baslik olmus canimm EDUT bu bulurr herseyin en guzelinii:jeyyar::jeyyar:
sen simdi bana inekmii dedin:mymeka:
ben sana ovgu yagdirim bacim sendeee:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?