Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gaye.. edut daha 3 kez denemiş... 3 ayı yani... 3 yıllık evli ama hep korunmuşlar.. 3 aydır korunmuyor. ve şimdiden tüp bebek düşünüyoorrr.... sence de erken değil mi?

kızlar konu dışında bir mesaj;
ismimizle ilgili olarak birkaç kez mesaj attım gelişme olmadı benim aklıma şu geldiguclubacismile
bizden biri yeni bir topik açsa bizde oraya taşınsak nasıl olur?

kızlar konu dışında bir mesaj;
ismimizle ilgili olarak birkaç kez mesaj attım gelişme olmadı benim aklıma şu geldiguclubacismile
bizden biri yeni bir topik açsa bizde oraya taşınsak nasıl olur?

hamişler,adaylar elele..kk göklere:))) nasıl

gaye.. edut daha 3 kez denemiş... 3 ayı yani... 3 yıllık evli ama hep korunmuşlar.. 3 aydır korunmuyor. ve şimdiden tüp bebek düşünüyoorrr.... sence de erken değil mi?

bence de erken ve hiçbir tedavi yöntemi daha uygulanmadı anladığım kadarıylaboshayallersmile
edut acele etmemeli diyorumm
ama tabi ki tercih eşiyle ikisine ait

:1hug:kizlarr merhaba ben geldimm Şeniz
edutumm esinin degerlerini kürle yükseltebilirsin güzelimm .allah dermansiz dert vermesin guzelimm:Saruboceq:
bizimde bebislerimiz olacak insallahhyerimseniben kizlar ben fazla kalamiyacagimm islerim duruyo herkesi optumm sırnaşık şey

kızlar hepimiz arkadaşlara mesaj gönderelim diğer topikte buluşalım
böylece yeni katılımlarda olur

kuzum kocam kür uygulasa ben yapcam...dedim şu keçi boynuzunu iç.... ben evde içmen içinde pet şişeye hazırlarım arabaya sakla...malum 2 gün dayanıyor...ay evde içmedi...şimdi gnc yi söyledim 99 tl ne gerek e vitamini alalım diyor....

barays im nasilsin canim bebisin zorluyomu annesinii ? hangi konuyu actin :uhm:

canım bugün bulantım yok çok şükür
arada zorluyor ama olsun
yeni sayfaya taşınalım dedik ismimiz bir türlü güncellenmedi
ismi edut buldua.s. ben sayfayı açtım

offfffffffff erkekler bu konuda cokk gevsek davraniyolarr her erkek oyle guzelim yaaohaoldumsmile

canım bugün bulantım yok çok şükür
arada zorluyor ama olsun
yeni sayfaya taşınalım dedik ismimiz bir türlü güncellenmedi
ismi edut buldua.s. ben sayfayı açtım
cokk guzel bir baslik olmus canimm EDUT bu bulurr herseyin en guzelinii:jeyyar::jeyyar:

kizlar ben obur taraftayimm okk .daha gelmicem bu sayfayaa herkesde orda olsun kendimi yanliz hissettim vallahiieyvahedigeldismile

offfffffffff erkekler bu konuda cokk gevsek davraniyolarr her erkek oyle guzelim yaaohaoldumsmile

cokk guzel bir baslik olmus canimm EDUT bu bulurr herseyin en guzelinii:jeyyar::jeyyar:

ay ay yerim ben seni kız inek olmuşun ya sen:))) alemsin bacım

kizlar bu sefer gercekten kaciyorumm .opuyorum sizlerii isleri bitirip yine gelirimm okksositososito

eee hadi diğer sayfayı boşa mı açtık kızlarrrrr
ben alt yapıyı yaptım haydiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…