- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
-Hayırlı olsun KardeşimKızlarrr midem çok ağrıyordu ilaç almadan bi test yapayım dedim daha adete 5 gün var silik te olsa 2. çizgi çıktı ilaç almayayım değil mi beta da baktırmadan
-Hayırlı olsun Kardeşim
Bende de adetime 4 gün kala tuhaf belirtiler vardı iş olsun diye test yaptım 2. Çizgi silik çıktı.Dün BetaHCG yapıldı 4 haftalık gebeymişim.
Kasık ağrım hala devam ediyor.Bol bol su iç dedi doktor.
Bu arada yaşım 40 :)
Kızım üniversiteye başlayacak bu sene.
Hadi hayırlısı diyelim.
Şubat ayın da gebelik haberi bekleyen sevgili anne aday adayları Şubat geldi hani haberler nerede? :)
Hoşbuldum :) inşallah hepimiz şubatta bebişli oluruz:)
Haberler Pazartesi yada sali insallah:)
-Amin ecmain inşaAllah canım.
Herşeyin hayırlısı neyse o olsun.
Arada sırada canım sıkılınca bu siteye girer anne adaylarının yorumlarını okuyup zaman geçirirdim.Yorumları okurken kah ağlar kah gülerdim.
Velhasıl bende bebeğim olsun diye özenirdim.Yaşım geçtiği için bebek düşünmüyordum fakat dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
Sevineyim mi? ağlayayım mı? bilmiyorum tabi. :)
Bildiğim bir şey var o da herşey Alemlerin Rabbi yüce Allah'ın izninde.
hayirli olsun :))Arada sırada canım sıkılınca bu siteye girer anne adaylarının yorumlarını okuyup zaman geçirirdim.Yorumları okurken kah ağlar kah gülerdim.
Velhasıl bende bebeğim olsun diye özenirdim.Yaşım geçtiği için bebek düşünmüyordum fakat dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
adetim 1 gun gecikti ovulasyn testim bu bgn mu yumurtluyorum ben ? bsey anlamadm bu isten
ben her gun yapiyorum gebelik suphem yok cnku test negatif.. ovulasyn testnde hic kipkirmzi iki test yakalamadm belki yakalrm diye hergn yapiyormcanim adet gunlernde yumurtlma olmaz ki bi yanlislik var bu iste. hamile kalmis olmayasin?? ovulasyon testindede gorunuyor diye okudugum yazilar olmustu. hem sen neden adet zamani yaptin ovulasyon testini gebelik suphesi icin mi?
ben her gun yapiyorum gebelik suphem yok cnku test negatif.. ovulasyn testnde hic kipkirmzi iki test yakalamadm belki yakalrm diye hergn yapiyorm
hamis kalma ihtimali sence???sat 4 ocak bat 5 subat hala olmadm
Bi heyecan kapladı içimi beta hcg baktıracağım yarın. bence kesinlikle sevinmelisiniz harika bi haber bana kalırsa dünyaya bi nefes getirmek hayırlı olsun şimdidenArada sırada canım sıkılınca bu siteye girer anne adaylarının yorumlarını okuyup zaman geçirirdim.Yorumları okurken kah ağlar kah gülerdim.
ay canm bnm keskeee bakalm zaman neyi gostercek bizeBu belirtilerle beraber ovulasyon testide pozitifse gebe olabilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?