Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Havuç kaynatip suyunu icsek yumurta catlamasina yardım eder mi ki

Bence adetiniz düzenliyse ve hamile kalmanız için bi engel yoksa bu tarz şeyler denemeyin. Ben geçen ay çörekotu tarçın bal karışımı denedim adetim beklediğimden 5-6 gün erken geldi bünyemle oynadığım için çok pişman oldum.

valla bılmıyorum canım ama ben böle şelerı cok yapmaktan yana dıılım sadece beslenme bıraz daha dıkkat et ben yumurtladıgım gunu sana sölerım sende calıs o gun=)

beklenen kan damlası geldi , iyi mi kötü mü bilemiyoruım. benim yumurtlama günümde hafif lekelenme oluyor.
kanama yumurtanın catladıgını mi yoksa catlayacagını mı gosteriyor onu bilemiyorum. fikri olan var mı?

Slm arkadaşlar ben 6 aylık ewliyim beş aydır çocuk istyoruz şuan a kadar olan denemelerimz başarısız dı bu ay bakalım ne olacak. Adetime 2 gün var inşallah hamileyimdir

canım bızı haberder et mutlaka merak ettım

canım yumurtladın bence cunku bende doktora gıttım yumurtam çatlamıs

canım yumurtladın bence cunku bende doktora gıttım yumurtam çatlamıs

senin bugun mü çatlamış , benim de çatlamıştır belki de ,

ayrıca başka bir sorunum daha var , bi kaç gündür astım ilacına ihtiyaç duyuyorum ama gebelik var mı yok mu
bilmediğim için içemiyorum , içsem mi acaba

CANIM BENIM 20 OCAKTA ÇATLAMIS DAHA AN HAMILELIK DIE BISE YOK OLUSUOSA SU ZAMANLARDA OLUSUO CANIM

Bu aksam Karnım ağrıyor biraz bi kaç damla damla kahve renk lekelenme var .20. Gumdeyim

Dün regl olunca hayaller şubat'a kaldı. Yalnız bu ay çok az kan geliyor, 1 günde 1 ped bile dolmuyor. Niye böyle azaldı acaba?

canım hamılemısın acaba yerlesme kanaması dedıklerı sey olabılırmı
bilmiyorum ki acaba yumurtlama günüm mü kaydı , eger kaydıysa kaçırmış olabilirim (( hem yumurtlama haftası bitmeden yerleşme kanaması oluyor mu ?
ben kendimi hiç hamıle hissetmiyorum .
olmazsa bi daha ki ay daha kontrollü yaparım

Bende geldimmm aranizaa,
2 haftadir bitmek bilmeyen gaz sorunum var benim :/ suanda kasiklarima agri girip cikiyor.
Adetime 11 gun var daha, hadii hayirlisii

kızlar merhabalar.biz 3 yıllık evliligimizin ardından ocak ayında ilk denememizi yaptık. 25 ocakta adet olmam gerekti ben umutla beklerken tamda gününde adetimi oldum maaşallah önümüzdeki maçlara çevirdik yönümüzü. 11-15 subat araları ikinci denemeyi yapcaz beni de dualarınızdan eksik etmeyin ....

Yumurtlama günüm dün gece idi ne yazık k i misafirim vardı geç gittiler deneyemedik çok mu geç bugünolsa

ben 18. günden sonra deneyemedim misafirim vardı , halende var, bu ay gecti artık yapacak bişey yok ,
gebeliğe dair hiçbir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…