CANIM SENLE GUNLERIMIZ AYNI BEN TESTLE TAKIP EDIYORUM HENUZ BENDE YUMURTLAMADIM BUGUN DAHA SAAT 5 GBI YAPCAM TESTIMI
valla bılmıyorum canım ama ben böle şelerı cok yapmaktan yana dıılım sadece beslenme bıraz daha dıkkat et ben yumurtladıgım gunu sana sölerım sende calıs o gun=)Havuç kaynatip suyunu icsek yumurta catlamasina yardım eder mi ki
Havuç kaynatip suyunu icsek yumurta catlamasina yardım eder mi ki
valla bılmıyorum canım ama ben böle şelerı cok yapmaktan yana dıılım sadece beslenme bıraz daha dıkkat et ben yumurtladıgım gunu sana sölerım sende calıs o gun=)
İnşallah canim güzel haberler bekliyoruzSlm arkadaşlar ben 6 aylık ewliyim beş aydır çocuk istyoruz şuan a kadar olan denemelerimz başarısız dı bu ay bakalım ne olacak. Adetime 2 gün var inşallah hamileyimdir
canım bızı haberder et mutlaka merak ettımbeklenen kan damlası geldi , iyi mi kötü mü bilemiyoruım. benim yumurtlama günümde hafif lekelenme oluyor.
kanama yumurtanın catladıgını mi yoksa catlayacagını mı gosteriyor onu bilemiyorum. fikri olan var mı?
canım yumurtladın bence cunku bende doktora gıttım yumurtam çatlamısbeklenen kan damlası geldi , iyi mi kötü mü bilemiyoruım. benim yumurtlama günümde hafif lekelenme oluyor.
kanama yumurtanın catladıgını mi yoksa catlayacagını mı gosteriyor onu bilemiyorum. fikri olan var mı?
canım yumurtladın bence cunku bende doktora gıttım yumurtam çatlamıs
CANIM BENIM 20 OCAKTA ÇATLAMIS DAHA AN HAMILELIK DIE BISE YOK OLUSUOSA SU ZAMANLARDA OLUSUO CANIMsenin bugun mü çatlamış , benim de çatlamıştır belki de ,
ayrıca başka bir sorunum daha var , bi kaç gündür astım ilacına ihtiyaç duyuyorum ama gebelik var mı yok mu
bilmediğim için içemiyorum , içsem mi acaba
canım hamılemısın acaba yerlesme kanaması dedıklerı sey olabılırmıBu aksam Karnım ağrıyor biraz bi kaç damla damla kahve renk lekelenme var .20. Gumdeyim
bilmiyorum ki acaba yumurtlama günüm mü kaydı , eger kaydıysa kaçırmış olabilirimcanım hamılemısın acaba yerlesme kanaması dedıklerı sey olabılırmı
Bende geldimmm aranizaa,
2 haftadir bitmek bilmeyen gaz sorunum var benim :/ suanda kasiklarima agri girip cikiyor.
Adetime 11 gun var daha, hadii hayirlisii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?