Şubat ayında hamile kalmak için incir kürü yapacak olanlar

avciecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
113
99
98
Şubat ayında bitkisel bi kür deneyip hamile kalmayı hedefleyen Arkadaşlar gelin yatıklarımızı paylaşalım

İnşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah senin ilk bebeğinmi olacak? Nezamandır istiyorsun?

Benim 5 haftalik bebegim dustu 6 ay once ins ikinci icin ugrasiyoruz bakalim sogan kuru ise yariycakmi allahin izni ile

Hep okuyodum ilk kez yazacağım.Belkide sizden görecegim destek ii gelecek bana..33 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim.ilk kez bu ay çocuk yapmayı düşündük 1 ay korunmadık ancak çokta ilişkiye girdik diyemem..nitekim hamile falanda kalmadım.rutin kontroller icin doktora gittigimde yumurta rezerv azlığı ile karşılaştım ve gunlerdir ağĺıyorum.Aslında fsh lh vss iyi durumda...Fsh 6 digerlerini hatırlamıyorumda ii olduğunu söyledi doktor.Ancak foliküllerde bir azalma var dedi toplam 9 folikülüm varmış.amh istedi ve şuan onun sonucunu bekliyorum.Hepinizden dua bekliyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kürleri uygulamaya başladım.Soğan kurünü daha önce yapmıştım.Şuan testere disli aslan pencesi cayı iciyorum.sabahları bal polen karışımı akşamları bal çörekotu tarçın karışımını uyguluyorum.inşallah faydası olur nolir dua edin benim icin bende sizin için edecegim.Şu amh yüksek çıksın rabbimin izniyle

Back
X