şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Ben pazartesi aşılama oldum :( 1. aşılamam daha, çok korkuyorum ve çok umutsuz hissediyorum.10 güne belli olur diyorlar ama ben ayın 28'ine kadar bekleyecem galiba...

bekarlığımdan beri pkoyum hiç tedavi olmadım :50: eşim askerde varikoşel ameliyatı oldu 7,5 aylık eliyim evlendim evleneli iştiorum :55: ama bebeğim daha glmek istemior ama bu ay gelşin iştiorum çok naz yaptı bebeğim :emir_bebek: :43: şuan hiç tedavi uygulamıorum şişmanm diet yapıorum 1-2 kilo verebildim :8: bu ay ılk defa adetım gunu gunune geldı 4 ayda bır ılacla olurdm :30::27: bebeğim işaret verdi geliorum die ben ona yordum :34:

inşallah dediğin gibi belki de bir işarettir.. benimde eşim varikosel ameliyatı olmuştu ondan sonra keçi boynuzu kürü yaptı o çok iyi geldi..doktorlar sizin normalde de olur bebeğiniz demesine rağmen sebebi bilinmeyen infertilite teşhisi koydular ve tüp bebekle hamile kaldım..o kürü denesin derim ben..

aferin kız ağzından bal damladı valla..hadi herkes söz versin..ağzından olumsuz birşey çıkan olursa topikten atılacak ona göre :)) Nesrin kız sen uyabilecek misin bu söylediklerine :)))
ah su adet döenmlerimde bir gün gecikme olunca girdigim havaları bi görseniz. hamileyim diye dolanıyoprum ortalıkta. sonra kırmızıları görünce moral sıfır.. ah nolurdu su kırmızıları testlerde görseydim :) allahım o günleri de nasip eder inşallah.
hadi bakalım bu ay ben de umutlanmak ve belirtilere takılmamak istiyorumm

Ben pazartesi aşılama oldum :( 1. aşılamam daha, çok korkuyorum ve çok umutsuz hissediyorum.10 güne belli olur diyorlar ama ben ayın 28'ine kadar bekleyecem galiba...

öncelikle hayırlısı olsun..biz biraz önce burada umutsuz ve olumsuz konuşmaları yasakladık bilgin olsun :)) ne zamandır deniyordunuz neden aşılama oldun ?

ah su adet döenmlerimde bir gün gecikme olunca girdigim havaları bi görseniz. hamileyim diye dolanıyoprum ortalıkta. sonra kırmızıları görünce moral sıfır.. ah nolurdu su kırmızıları testlerde görseydim :) allahım o günleri de nasip eder inşallah.
hadi bakalım bu ay ben de umutlanmak ve belirtilere takılmamak istiyorumm

sana da kocaman bir aferin :))

benden sana bi tavsiye hiç kafana takma. cunku surekli onu düsününce olmuyor. psikoloji gerçekten cok önemliymiş onu anladım.. ben de bu ay rahat olmaya çalışıcam. Allah herkesin kalbine göre versin.

evet yasaklanmış şimdi gördüm valla ama elimde değil :) 5 yıllık evliyiz 1.5 yıldır deniyoruz,hiç bir nedeni de yok üstelik.olmayınca olmuyor sanırım, inşallah tutar da çektiğimiz sıkıntıya üzüntüye değer. Benim için de dua edin...

inşallah dediğin gibi belki de bir işarettir.. benimde eşim varikosel ameliyatı olmuştu ondan sonra keçi boynuzu kürü yaptı o çok iyi geldi..doktorlar sizin normalde de olur bebeğiniz demesine rağmen sebebi bilinmeyen infertilite teşhisi koydular ve tüp bebekle hamile kaldım..o kürü denesin derim ben..

anladım cnm arada ıcıriorum ama iştemior tadını şevmior. :31:

anladım cnm arada ıcıriorum ama iştemior tadını şevmior. :31:

valla bebek için katlanacak..ohh be ne güzel bütün sıkıntıları biz çekiyoruz onlar tadını sevmeyecek yok öyle..valla benimki uzun bir süre yaptı gıkı çıkmadı..görüyordu çünkü tedavilerde neler çektiğimi..kolay değil 3 aşılama 2 tüp bebek..arada içmeyle olmaz öyle..onun bir süresi var..o sürede yapıp her gün içip sonra bir süre ara veriyorsun sonra tekrar yapıyorsun..sonucu çok güzel oluyo..dediğim gibi doğanın bir mucizesi..ilaç olarak kabul etsin..

valla bebek için katlanacak..ohh be ne güzel bütün sıkıntıları biz çekiyoruz onlar tadını sevmeyecek yok öyle..valla benimki uzun bir süre yaptı gıkı çıkmadı..görüyordu çünkü tedavilerde neler çektiğimi..kolay değil 3 aşılama 2 tüp bebek..arada içmeyle olmaz öyle..onun bir süresi var..o sürede yapıp her gün içip sonra bir süre ara veriyorsun sonra tekrar yapıyorsun..sonucu çok güzel oluyo..dediğim gibi doğanın bir mucizesi..ilaç olarak kabul etsin..

çok haklııın cnm ama erkekler cabuk bıkıo ama akşam gene başlıcam :47: içiçek zorlada olşa :55:

ben varım :) inşallah bu ay ben de amile kalırım :) adetim yeni bitti başlandı çalışmalara. rabbim isteyen herkesin göbüşlerini bebiş doldursun inş.

kızlar biliyosunuz benim adetlerim meğerse düzensizmiş yeni öğrenmiştim. bu ayda yumurtlama dönemini kendim hesaplayıp ilişki oldu ama ben yine de umutlanmak istemiyorum hamileysem diye. :26: Amaaa rüyamda yumurta gördüm hamilelik anlamına geliyomuş. 1hfta öncede ne gördüğümü hatırlamıyorum ama gene anlamı hamilelik olan bişey görmüştüm.. böyle bişey olur mu ki ? ne dersiniz :)

kızlar biliyosunuz benim adetlerim meğerse düzensizmiş yeni öğrenmiştim. bu ayda yumurtlama dönemini kendim hesaplayıp ilişki oldu ama ben yine de umutlanmak istemiyorum hamileysem diye. :26: Amaaa rüyamda yumurta gördüm hamilelik anlamına geliyomuş. 1hfta öncede ne gördüğümü hatırlamıyorum ama gene anlamı hamilelik olan bişey görmüştüm.. böyle bişey olur mu ki ? ne dersiniz :)

Canım merhaba iyisin inşallah umutlandırmak istemem seni ama bende hamile kaldığım ay yumurta görmüştüm seninde öyle olur umarım

Back
X