- Konu Sahibi nesrin6868
Hediye nolcak hediye ? :) alcanmı bişeyler :)
bence siz çift çizgi çıkmış olan ( bence çıkacak bu ay ) testlerinizi bir güzel paket yapın kurdele falan onları verin..en güzel hediye olur onlara..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hediye nolcak hediye ? :) alcanmı bişeyler :)
Allahım ölecem bu romantiklikten aferin kız bravo size valla :) kocalarınız da sizin kadar romantikse güzel bir akşam olacağına eminim..
bence siz çift çizgi çıkmış olan ( bence çıkacak bu ay ) testlerinizi bir güzel paket yapın kurdele falan onları verin..en güzel hediye olur onlara..
ayyy kızzz senin korkundan diyemedim ya :) bende onu diyecektim ama sen şimdi kaptırmayın kendiniz filn dersin diye demedim :))
o gün yapsammıki 27 29 da görcem ama 2 gün önce gelir hep yaff ben hediye diye tam o gün adet olmayım birde :))))))))))))
:)) kız sen o güne kadar öğrenmiş olmayacak mısın zaten önceden test yapmış olmayacaksın ki..aşkolsun o kadar korkuttum mu yaw sizi ben sizi düşündüğümden söylüyorum sonradan üzülmeyin diye..ben o yollardan geçeli çok oldu çünkü..
ayyyy ogün hamile oldugumu öğrensem ne güzel olur vallaha tam doğum günü hediyesi olur
zaten 1 tane test var evde fazlam almadım yapamyım diye dur pazar sabahı yapayım inşallah çıkar
dimi dimi tam DOĞUM Günü hediyesi.. :) Hayali bile güzel yaaa inşallah olur canım.. zaten iki gün önceden geliyo dedin eğer bu sefer gelmezse umut var demektir :) :)
İnşallah çıkar canısı.. :) bana da alıp yollasana ben utanıyom artık buradaki eczanelerden test almaya![]()
zaten 1 tane test var evde fazlam almadım yapamyım diye dur pazar sabahı yapayım inşallah çıkar
süper olur vallaha ayy düşünmesi bile güzelll bu pazar inşallah yapacam sizede haber ederim olumsuzsa hiç yazmam burya olumluysa bir yolunuı bulup yazacam
kız int var sipariş ver hemen geliyo daha uygunlarıda var paket halinde.yalan yok ben herzaman şimdiden başlardım teste hatta kan bile yaptırdım 2 kere ama bu ay içimden hiç gelmiyo yapmak duramazdım ama emrak yok nedense alayım istersen gönderirim
olumsuz olursa hiç gelmem ama olumlu olursa bi yolunu bulup buraya yazcam kızlar gerekirse evin orda int kafe var 5 dk girip yazar çıkarım
ayy inşallah bu isteksizlik geldiğinin belirtisidir :) bende şimdiye çoktan alırdım ama hiç almadım bi bugün almak istedim başkada yok :) yok canm sağol ben artık burada uğramadığım eczaneden alırım ve inşallah son olur :)