şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Kizlar merhaba, nasilsiniz bugun ?

Benim bat bgn ama gelen giden yok henuz.. Gel bebis gel gel gel, git pis kirmizilar git git git.. :)))
Kafyi yedim valla sabirsizliktan bekleyemiyorum..

Kizlar merhaba, nasilsiniz bugun ?

Benim bat bgn ama gelen giden yok henuz.. Gel bebis gel gel gel, git pis kirmizilar git git git.. :)))
Kafyi yedim valla sabirsizliktan bekleyemiyorum..

ahh canım hadi inşallah gelmez pis kırmızılar.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:gel bebiş geeelll geeelll geeeellll :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16:

Kızlar sabah söylemiştim yine diyeyim... Bat 8 şubat olmasına rağmen hastalanmadım... Sabah test yaptım negatif çıktı...:18: Testn markası oncomed. Güvenilir mi acaba

4 yasında bir oğlum var ayrıca.. Bi ağustosta denedik bide bu ay... ... Ama kesin hamileyim diyordum şimdi az umudum kaldı

Kızlar sabah söylemiştim yine diyeyim... Bat 8 şubat olmasına rağmen hastalanmadım... Sabah test yaptım negatif çıktı...:18: Testn markası oncomed. Güvenilir mi acaba

4 yasında bir oğlum var ayrıca.. Bi ağustosta denedik bide bu ay... ... Ama kesin hamileyim diyordum şimdi az umudum kaldı

Canim 5 gun olcak batin geceli, eger adetin duzenliyse gecikmezse normalde kan testi yaptir derim.. Yada bekle bakalim 3 - 4 gun daha tekrarlarsin testi ..

Back
X