şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

neehabeer hanimlarr/ benim bat 2gun oluyorr gecikeli..hic bi agrim yokdu, ama 1saat oldu azar azar agri girdi rahmimee..gelicekk kirmizilar herhallll.. ((((

neehabeer hanimlarr/ benim bat 2gun oluyorr gecikeli..hic bi agrim yokdu, ama 1saat oldu azar azar agri girdi rahmimee..gelicekk kirmizilar herhallll.. ((((

Kis benimde bat bgn gelen giden yok, aman gelmesin beklenmeyen misafirler kasimda bekleriz onlari.. Gelsin bebisler tutsunlar anneciklerini siki siki. Test yapmadin mi hala ?

offf ya bu adama sinir oluyorum.insan tabağını,bardağını makinaya koyup gitmez mi yaaa?onu da mı ben yapiim?valla sinirlerim tepemde kesin regl olucam.adamı gırtlaklayasım varrrrrrrrrr.saçını başını yolucam onun.dağınıkkk şey!yaklaşık 15 yıldır regl oluyorum.hala 1 hafta öncesinde herkese ,her şeye sinir oluyorum,gerginlikten suratım 5 karış geziyorum.geldim gidiyorum hala regl sendromunu aşamadım :)) ayyy bebek de yok işte.sinirlilik hiç gebelik belirtisi olur mu yaf?yüzlerce belirti okudum ama gerginlik olduğunu hiç sanmam.öffff

Son düzenleme:
Kis benimde bat bgn gelen giden yok, aman gelmesin beklenmeyen misafirler kasimda bekleriz onlari.. Gelsin bebisler tutsunlar anneciklerini siki siki. Test yapmadin mi hala ?

yok canimmm yapmadimm, hic niyyetimde yok, en az 10 gun gecikecek oyleee yapicam insaaaaalh, o zamana kadar gelmezse tabi ((((

Kis akin ol adamlarin hepsi oyle, bak benimki du aksam isten gelmisim saat 8de yemek mutfagi topla camasirlari topla as , banyomu yapmisim bunlarin hepsi olurken beyefendi laptop kucaginda televizyok karsisinda kefiy catiyor.. Saclarimi kuruturken bana sesleniyor salondan, bana sprite getirirmisin diye.. Nasil sinir oldum basdim bende cigligi aaa git kendin al yeter diye sustu.. Napcaz ogrencekler zamala.. Sinirlenme sakin olmaya calis bebisinde gorsun annesi huzurlu gelsin sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…