- Konu Sahibi nesrin6868
- #1.381
kızlar bi an önce hamile kalsak da o iyi gelir mi bu iyi gelir mi diye tavuk gibi düşünüp durmaktan kurtulsak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kimi kadınlarda bel acıklıgı olurmus öle oluncada hamile kalamzmıs artk bilimsel olarak acıklaması ne bilmiyorum ama o yapılan yakı kadının belini kapatıyomuş yumurtalarını sıcak tutuyomuş ve spermle dha raht buluşup döllenio bnm anladıgım kadarıyla bukdr bilgim :)
ezcaneden aldıgımız yakı yapıştırdım cok yaktı bni eet onun zararı yokmuş ama digeride yakı die gecio bizm burda beline bişi yapıp sarıyomuş kadın snra o gece birlktelik oluyomuş eşinle ertesi gün cıkarıyomussun yaptıran cok bişi olmams kmseye ama bn pipirikli kadınım kimseye olmadı ama bna olursa die korkuyorum![]()
anladım..aslında şöyle birşey var inanarak yaptığın şeylerin faydasını görüyorsun bu da olumlu düşünmeyle ilgili..yani sen şimdi o dediğin şeyin bazı insanlara faydası olduğunu duydun ya yapılırken sana da yarayacağına o kadar inanıyorsun ki sende de olumlu sonuç verebiliyor..demek istediğim negatif düşünce her zaman terslikleri pozitif düşünce de mutlulukları beraberinde getiriyor..ben buna çok inanıyorum çünkü bunun mucizesine tanık olanlardan biri de benim..eğer sana da faydalı olacağına inanıyorsan yaptır ama gerçekten inanıyorsan yani yürekten..
sohbet ne kızlar...
bu neden biliyormusunuz ısıtmak amaçlı.ebe kadın bana ozmanlar kasların sıkı ondan kalamıyosun demişti.kanyak iç dedi sabahları bir yemek kaşığı akşamda ilişkiden önce bir çay bardagı.karın kaslarını açıyormuş vücüdü ısıtıyormuş geçenlerde bir kadındaha dedi ama uygulamadım ben
ama kanyakta alkol vardır bn kullanmıyorum :) onu deneyemem oyüzden![]()
anladım..aslında şöyle birşey var inanarak yaptığın şeylerin faydasını görüyorsun bu da olumlu düşünmeyle ilgili..yani sen şimdi o dediğin şeyin bazı insanlara faydası olduğunu duydun ya yapılırken sana da yarayacağına o kadar inanıyorsun ki sende de olumlu sonuç verebiliyor..demek istediğim negatif düşünce her zaman terslikleri pozitif düşünce de mutlulukları beraberinde getiriyor..ben buna çok inanıyorum çünkü bunun mucizesine tanık olanlardan biri de benim..eğer sana da faydalı olacağına inanıyorsan yaptır ama gerçekten inanıyorsan yani yürekten..
ama tabi hersey Rabbim de bitiyo göndermiycem vermiycem dedikten snra istersen herseyi yap uygula olmayınca olmaz .. onun içinde bazen cok kastıgımızı düşünüyorum bu konuda akışına bırakamıyoruz..
haklısın cnm bakalım buayda olmassa belki yaptırırım tıptan care bulamadık alternatiflerini kocakarı ilaçlarını deneriz birazda eskiden böle klmen ovitrelle v.s. mi varmıs ama bebgi olmayan kadınlar bu tür yöntemlerle hamiş kalırlarmıs..
kızlar az önce baska bi dr görüştüm eskişehirden kemal hükmen duydunuz mu bilmem durumumu anlattım bn su dedi (hıpnotik telkin almalısınız ve yumurta uyarıcı tedavi basmagı degiştirlmeli ) bu hipnotik telkin ne ne demek istedi acep ?
kızlar az önce baska bi dr görüştüm eskişehirden kemal hükmen duydunuz mu bilmem durumumu anlattım bn su dedi (hıpnotik telkin almalısınız ve yumurta uyarıcı tedavi basmagı degiştirlmeli ) bu hipnotik telkin ne ne demek istedi acep ?
canım şöyle bir gerçek var ama eskiden bu kadar kısırlık yokmuş..şu anda doğal olmayan gıdalar, çalışma koşullaı, çevresel faktörler vs.inanılmaz bir kısırlık yüzdesi var dünyada..eskiden korunmada yokmuş ki bir iki ay bebeği olmayınca insanlar hemen çare aramaya başlıyorlarmış oysaki bekleseler bir 6 ay 1 sene mutlaka olurmuş..ya misal benim annem adetleri inanılmaz düzensizmiş ne zaman adet olacağını bilmezmiş bana ilk geceden hamile kalmış :) o zamanlar bu kadar kısırlık sorunu yoktu yani insanlar daha sağlıklıydı koşullar daha elverişliydi..velhasıl el birliğiyle dünyayı bir güzel hallettik :))
bence senin sorunun tamamen psikolojik stres yapma demek istemiş :)
ne demek istemiş cidden :) bal çörek otu tarçın yeeee :) boşver ilaçları ilaç kullana kullana hormonlarımız alt üst oldu hep..