şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

slm kızlar bnde gelebildim soununda nasılsınız bakalım keyifler batları yaklasanlar var mı belirtiler hamişler varmıs onları da tebrik ediyorum..........:16::16::16::16:

anladım canım pekı asılama yapılacagı gun eşimin izin alması gerekmı nasıl ılerlıyor bu surec bırde rapor cıkarmaya calısıyor doktorum o nasıl cıkıyor

eşinin o gün için bi kaç saat izin alması yeterli o sadece sperm örneği verip hastaneden ayrılabilir.2 saat bir işleme tabi tutulacak spermler yıkanacak sonra sana aşılama yapılacak.o da 10-15 dk sürüyor zaten 15-20 dk da dinlensen orada sonra biner bir taksiye evine dönersin.

kızlaaarrr slm nasılsın son 1 kaç saattir ?
Birşey sorucam hiç derdim bitmiyo ama küçük deniz fena kaşınıyo ayyyy
:44:neden acaba 2 gündür

eşinin o gün için bi kaç saat izin alması yeterli o sadece sperm örneği verip hastaneden ayrılabilir.2 saat bir işleme tabi tutulacak spermler yıkanacak sonra sana aşılama yapılacak.o da 10-15 dk sürüyor zaten 15-20 dk da dinlensen orada sonra biner bir taksiye evine dönersin.

anladım canım sagol pekı bu asılama yaparken canın yanmıyor degılmı

pekı doktorum rapor cıkarmaya calışıyorum senın ıcın dedı nedemek istedi anlayamadım

bende 2 kez rapor çıkarttım iğneler rapora rağmen 120 civarı tutuyor çünkü.Birde sanırım ileride tüp bebeğe kadar giderse yolumuz ondada belli kısmını sgk nın karşılaması için en az 3 kere aşılama yaptırıp başarısız olmak ve en az 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş.
Sanırım raporlu oluncada aşılamada bu ilerde sistemde online olarak gözükecektir.

dediğimde 3 tane zaten canım her akşam koy kremide sabah akşam sürecen

nesrincim o ilacı özelden yazarmısın ya 10 dak. sonra gelicem cnm bak anlatıyım iyice çalışmalara başladık ya 1 kaç gündür ozamandır var ama çok kaşınmıyo bazende biber sürülmüş ve acısı yavaş yavaş geçmeye yakın olur ya öle cnm sen sana zahmet adını yaz :54:

bende 2 kez rapor çıkarttım iğneler rapora rağmen 120 civarı tutuyor çünkü.Birde sanırım ileride tüp bebeğe kadar giderse yolumuz ondada belli kısmını sgk nın karşılaması için en az 3 kere aşılama yaptırıp başarısız olmak ve en az 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş.
Sanırım raporlu oluncada aşılamada bu ilerde sistemde online olarak gözükecektir.

canım sımdı ben 24 yasındayım 2 yıllık evlıyım 6 aydır klomenle denıyoruz erken menopoza gırıcem artık asılamaya gecıp 3 ay asılama yapıp sonra tup bebek yapılcak yanı 3 senelık evlı olmadıgım ıcın tup bebek olmazmı

Back
X