- 3 Mart 2017
- 1.409
- 2.326
- 133
- 31
Ümitli misin yaKanımı almadılar o hastanede muane olmadım diye randevu alacakmışım annemlerin ordaki anasağlığa gidecsğim yarın.
İdrar testi aldım 1 saate felan yaparım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ümitli misin yaKanımı almadılar o hastanede muane olmadım diye randevu alacakmışım annemlerin ordaki anasağlığa gidecsğim yarın.
İdrar testi aldım 1 saate felan yaparım
Çok ince ikinci çizgi çıktıÜmitli misin ya
Yaa çok sevindim canımmÇok ince ikinci çizgi çıktıinş yanlış değildir doğrudur
Yaa çok sevindim canımmbenim düşük yaptığım hamileliğimde de ikinci çizgi soluk çıkmıştı. Ayy çok heyecanlı
bence bugün gidip acilde kan testi yaptır bi saatte çıkar sonuç
Hamilelik olmasaydı hiç çıkmazdı bence. Ama yine de kan testinden önce çok ümitlenmemek lazım . Hakkında hayırlısı olur inşallahBöyle pembemsi bir renkde değil çok dikkatlice baktım belli oluyor allahımmmmmm
Bu testten öncede hamile olduğumu düşünüyordum.Yinede aklıma takılıyorum yerleşme kanaması gibi yaşadım belirtilerimde var , insanın içinde bir korku oluyor.Tam net gözükse çizgi emin olucamda , işte ofHamilelik olmasaydı hiç çıkmazdı bence. Ama yine de kan testinden önce çok ümitlenmemek lazım . Hakkında hayırlısı olur inşallah![]()
Çabuk koş git kan testi yaptır o zamanBu testten öncede hamile olduğumu düşünüyordum.Yinede aklıma takılıyorum yerleşme kanaması gibi yaşadım belirtilerimde var , insanın içinde bir korku oluyor.Tam net gözükse çizgi emin olucamda , işte of
Abimin gelmesini bekliyoeum erken gelirse acile gidicem yoksa yarını beklerim.Bu kadar zaman bekledim biraz daha berkleeim.Çabuk koş git kan testi yaptır o zaman![]()
İnşallah canımm güzel haberlerle bekliyoruz seniAbimin gelmesini bekliyoeum erken gelirse acile gidicem yoksa yarını beklerim.Bu kadar zaman bekledim biraz daha berkleeim.
Allah büyük ya umarım umutlarım sevinçlerrim boşa değildir
İnşallah canımm güzel haberlerle bekliyoruz seni![]()
Ee yaptırdın mı kan testi, ikinci çizgi var mıymış gerçekteİnş kesin bi sonucun haberini vericem.Vallahi gelip gidip teste bakıyoeum acaba kendi kendimemi uyduruyorum çizgi var diyerek![]()
![]()
Ahahahh ben zeki bir insan olarak sabahleyin birşeyler yedim unutupEe yaptırdın mı kan testi, ikinci çizgi var mıymış gerçekte![]()
Canım bişeyler yesen de olur ki yineAhahahh ben zeki bir insan olarak sabahleyin birşeyler yedim unutupgidemedim o yüzden yarın yaptırıcam birşey çıkmazsa
Annem öyle deyince kaldım yarın eşim götürcekCanım bişeyler yesen de olur ki yine![]()
Annem öyle deyince kaldım yarın eşim götürcek
merak ettim bende geçmişi okuyunca yaptın mı test![]()
Yaptım da ilk lekem geldiğinde negatif çıktı.Bugün kan verdim annem yarın aricak neymişöğrenicem
Aminnn inş.kanda net çıkar Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()