Şubat ayında transfer olacaklar

Aynı anda vurduk ya bişey olur mu ki ya🤔
Canım aslında şöyle söyliyim doktor belli dozlarda vücuda belli sürelerde veriyor onu yani bir şey olacağını zannetmiyorum yine doktoruna sor ama 12 saatte 1 vurulma daha iyi ben hep o şekilde kullandım

Olmamıştır öyle düşünme canım ,arkadaşımın spontan gebelikti mesela ,cok uzun zaman hiçbir hissi olmamis ,stres yapma 🥰 kese görmeye gittin mi ,ya da kalp atışı
Kese görmeye gittim perşembe günü gördük dünde kanama olunca bugünde belirti olmayınca moralim çok bozuldu bakalım beklemekten başka çare yok 😕

Canım aslında şöyle söyliyim doktor belli dozlarda vücuda belli sürelerde veriyor onu yani bir şey olacağını zannetmiyorum yine doktoruna sor ama 12 saatte 1 vurulma daha iyi ben hep o şekilde kullandım
Dün akşam kanama olunca acil gittik oradaki doktor bişey demedi benimde aklıma sormak gelmedi ya yanlış tedavi yüzünden bişey oldu gibi hissediyorum birde crospin kesti doktor oskopara devam ediyorum ondan da bişey olmustur diye korkuyorum ne zormuş Allah yardımcımız olsun

Kese görmeye gittim perşembe günü gördük dünde kanama olunca bugünde belirti olmayınca moralim çok bozuldu bakalım beklemekten başka çare yok 😕
Kese görmeden sonra kanama olabiliyor diye de okudum ama burda hep ,bence sen yine de stres yapma canim dua et, bolca dinlen bence bir sorun yok 🙏🏻

Dün akşam kanama olunca acil gittik oradaki doktor bişey demedi benimde aklıma sormak gelmedi ya yanlış tedavi yüzünden bişey oldu gibi hissediyorum birde crospin kesti doktor oskopara devam ediyorum ondan da bişey olmustur diye korkuyorum ne zormuş Allah yardımcımız olsun
Ben de kullanıyordum Coraspirin benimde kesti

Üzülme benim de kanamam oldu önce kahverengi olarak başladı sonra kırmızı taze kana döndü kadın doğum acile gittim ilaçları kullanmaya devam et ve dinlen dedi çok şükür şu an yedi haftalık olduk
Çoğu kişi de bu kanamalar oluyor kanama alanı oluşuyor muş
Evet bana da öyle dedi Allah sağlıcakla kucağınza almayı nasip etsin inşallah🌸 ben kalp atışına kadar rahat olamayacağım bakalım hayırlısı 🥹🙏🏻

Evet canım ben 5 + 1’de keseyi gördüm 6 + 1 de kalp atışınlarını duyduk minnoşlarımın
Oyy maşallah, Allah saglikla kucağına almayı da nasip etsin canim 🙏🏻 ben yarın 2.beta takibi icin kan vericem ama sabırsızlandım, insallah sonuc iyi gelirse kese ne zaman onu merak ettim 🫠

Kese görmeden sonra kanama olabiliyor diye de okudum ama burda hep ,bence sen yine de stres yapma canim dua et, bolca dinlen bence bir sorun yok 🙏🏻
Elimde değil ya belirtilerde gidince sabahtan beri stres yaptım ben elimden geleni yaptım gerisi nasip 🥹

23 şubatta transfer oldum canim ,t+11 de yani cuma günü de kan verdim 463 cikti cok şükür. Simdi 2.beta vericem yarın insallah o da iyi gelir 🥹
Maşallah çok şükür kese için yarın erken olabilir kuzum 6 Şubat’ta transfer olmuştum 23 şubat’ta keseleri gördüm ben

Perşembe kese görmüştüm kalp atışı İçin 2 hafta sonra dedi bidaha o zaman gidicem canım
Anladım canım, bence sen yine de sakin kalmaya çalış şuanda , bu zamanlar zaten belirtisiz oluyor çoğunlukla ,dinlen yorma kendini ,kalp atışını da duyacaksın insallah 🥰🙏🏻

Maşallah çok şükür kese için yarın erken olabilir kuzum 6 Şubat’ta transfer olmuştum 23 şubat’ta keseleri gördüm ben
Yarın icin sadece kan vericem canim ama dedim belki sonuca gore cumaya filan kese görebilir miyim acaba ,bir sabirsizlik geldi🤭 bir yandan da diyorum daha 2.degeri görmedin bi dur , iste 4.denemem de anca pozitif olunca biraz mutluluk sarhoşu oldum🥹

Back
X