- 15 Ocak 2021
- 12
- 19
- 38
- 29
- Konu Sahibi Dilosssss11
Bu ay yani Şubat ayında tüp bebek tedavisine başladım hadi gelin neler yaşadık konuşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler yasadiniz süreç nasıl umarım hayırlısı olur inşallah diyelim sağlıkla kavuşursunuzBu ay yani Şubat ayında tüp bebek tedavisine başladım hadi gelin neler yaşadık konuşalım
merhaba. bende 3 tüp bebek denemesi ve 2 taze bir dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldumBu ay yani Şubat ayında tüp bebek tedavisine başladım hadi gelin neler yaşadık konuşalım
Daha yolun başındayım aslında iğneleri vurulmaya başladım dünNeler yasadiniz süreç nasıl umarım hayırlısı olur inşallah diyelim sağlıkla kavuşursunuz
Allah'ım inşallah bu sefer nasip eder. Kimsenin kucağını boş kalmasın inşallah. Zor bı süreç.. bende dün iğneye başladım çok zorlanıyorum. Rabb'im kolaylaştırsin inşallah hepinizin imtihanınimerhaba. bende 3 tüp bebek denemesi ve 2 taze bir dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldum2 deneme tek embriyo 2,gün taze transferdi tutmadı
şimdi 3,denemem 2 şubatta transfer oldum 3,gün dondurulmuş çift embriyo. 5 gün oldu bugün beklemedeyiz. çok zor bir süreç rabbim hepimize sabır versin kucağımızı doldursun inşallah
![]()
Hayırlısı olsun diyelimDaha yolun başındayım aslında iğneleri vurulmaya başladım dün![]()
Amin inşallah siz tüp bebek tedavisi gördünüz mü acabaHayırlısı olsun diyelim
Ben henüz görmedim , iki hafta sonra görüşmeye gideceğim süreç hakkında bilgi almak içinAmin inşallah siz tüp bebek tedavisi gördünüz mü acaba
Ben canım adeti bekliyorum sorun bendeydi rahim anomalisi pco varBu ay yani Şubat ayında tüp bebek tedavisine başladım hadi gelin neler yaşadık konuşalım
İnşallahhhhh cnm benimAllah'ım inşallah bu sefer nasip eder. Kimsenin kucağını boş kalmasın inşallah. Zor bı süreç.. bende dün iğneye başladım çok zorlanıyorum. Rabb'im kolaylaştırsin inşallah hepinizin imtihanıni![]()
Meraba canım,Merhaba, geçen hafta Çarşamba günü ilk tüp bebek denememde yumurta toplama işlemim yapıldı. Yarın 5.güne kaç tane embriyom kalmış öğreneceğim inşallah. Daha önce 4 düşüğüm olduğu için doktorum ngs yaptırmamı istedi. Yaşım 39. Embriyoları ngs ye gönderenler, gönderdiğiniz kaç embriyodan kaçı sağlıklı geldi? Ya da örneğin 6 embriyonuz var 3 ünü ngs ye gönderip sonuç olumsuz olursa dondurulmadan önce biyopsi alınıp dondurulan diğerlerini ngs ye gönderen oldu mu? Biraz kafam karıştı işin açıkçası maliyeti de yüksek bu işlemin. Bu süreçten geçenler yorum yazabilirse çok memnun olurum
Teşekkür ederim canımMeraba canım,
arkdşm 5 tane 5.Gün embriyosunu gönderdi 2 si sağlıklı denildi canım ngs den şimdi tekrar toplama yaptrıp yine gönderecek havuz olsn istiyor Bi tane düşük yaşamıştı. Görünce yazısını yazmk istedim.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınız daBen henüz görmedim , iki hafta sonra görüşmeye gideceğim süreç hakkında bilgi almak için
İdararda çıktıysa bence kanda da çıkar yapabilirsiniz benceMerhaba Herkese. 30 ocakta 5.gün embriyosunun transferi yapıldı. Doktorum 9 Şubat'ta yani 10. gün kan testi yaptirmami söyledi fakat ben bugün 8.gunde sabirsizliktan idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı silikte olsa çıktı. Sizce yarın kan testi yaptırmalımıyım yoksa 9 Şubat'ı beklesemmi? Teste sizde bakıp bir fikir verirmisiniz pozitif olabileceğine hala inanamiyorum![]()
Ayyy cnm bende yarın 5.gün embriyomu ogrenecegimMerhaba, geçen hafta Çarşamba günü ilk tüp bebek denememde yumurta toplama işlemim yapıldı. Yarın 5.güne kaç tane embriyom kalmış öğreneceğim inşallah. Daha önce 4 düşüğüm olduğu için doktorum ngs yaptırmamı istedi. Yaşım 39. Embriyoları ngs ye gönderenler, gönderdiğiniz kaç embriyodan kaçı sağlıklı geldi? Ya da örneğin 6 embriyonuz var 3 ünü ngs ye gönderip sonuç olumsuz olursa dondurulmadan önce biyopsi alınıp dondurulan diğerlerini ngs ye gönderen oldu mu? Biraz kafam karıştı işin açıkçası maliyeti de yüksek bu işlemin. Bu süreçten geçenler yorum yazabilirse çok memnun olurum
Merhaba arkadaşlar benimde yarın 8. Gün bendemi idrar testi yapsam acabaİdararda çıktıysa bence kanda da çıkar yapabilirsiniz bence![]()
Umarim pozitif olur ve kucagina alirsinmerhaba. bende 3 tüp bebek denemesi ve 2 taze bir dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldum2 deneme tek embriyo 2,gün taze transferdi tutmadı
şimdi 3,denemem 2 şubatta transfer oldum 3,gün dondurulmuş çift embriyo. 5 gün oldu bugün beklemedeyiz. çok zor bir süreç rabbim hepimize sabır versin kucağımızı doldursun inşallah
![]()
Bence 8 çok erken ,10.günden itibaren erken testlere bak diye tavsiye verebilirim. Umarım olumlu olurMerhaba arkadaşlar benimde yarın 8. Gün bendemi idrar testi yapsam acaba