Şubat ayında tüp bebek tedavisi yapacaklar

Merhaba Herkese. 30 ocakta 5.gün embriyosunun transferi yapıldı. Doktorum 9 Şubat'ta yani 10. gün kan testi yaptirmami söyledi fakat ben bugün 8.gunde sabirsizliktan idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı silikte olsa çıktı. Sizce yarın kan testi yaptırmalımıyım yoksa 9 Şubat'ı beklesemmi? Teste sizde bakıp bir fikir verirmisiniz pozitif olabileceğine hala inanamiyorum 😊
canım ne oldu kan testin?

Az önce hastahane den çıktım 6 haftalık gebe olduğumu söyledi. Keseyi gördük kese çok düzgün ve sağlıklı, olması gereken yere yerleşmiş dedi. 11mm kesem olduğunu soyledi ve kalp atışı için 2 hafta sonra 9 Mart'ta tekrar çağırdı. Çok rahatladım darısı sana insaAllah canım 🤲
belirtilerin nelerdi canım gerçi ilaçlar her türlü belirtiyi yapıyor ama yinede içim rahat etsin:) 4 ğünüm bugün gögüslerim ve belim ağrıyor

Az önce hastahane den çıktım 6 haftalık gebe olduğumu söyledi. Keseyi gördük kese çok düzgün ve sağlıklı, olması gereken yere yerleşmiş dedi. 11mm kesem olduğunu soyledi ve kalp atışı için 2 hafta sonra 9 Mart'ta tekrar çağırdı. Çok rahatladım darısı sana insaAllah canım 🤲
Ayyy çok mutlu oldumm🤗🤗🤗ne güzel Rabbim kalp atışınıda dinletsin inşallah sağlıcakla kucağınızada alırsınız🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

belirtilerin nelerdi canım gerçi ilaçlar her türlü belirtiyi yapıyor ama yinede içim rahat etsin:) 4 ğünüm bugün gögüslerim ve belim ağrıyor
Benim pek bir belirtim olmadi sadece son 2 3 gündür arada sırada bulantı oluyor. Onun haricinde hiç belirtim olmadi. Hatta doktorada söyledim hiç belirtim yok kötü biseymi oldu acaba diye düşünüyorum dedim. Herkeste aynı şey olmaz dedi belirtinin olmasıda olmamasida kötüye işaret değil dedi.

Benim pek bir belirtim olmadi sadece son 2 3 gündür arada sırada bulantı oluyor. Onun haricinde hiç belirtim olmadi. Hatta doktorada söyledim hiç belirtim yok kötü biseymi oldu acaba diye düşünüyorum dedim. Herkeste aynı şey olmaz dedi belirtinin olmasıda olmamasida kötüye işaret değil dedi.
evet canım coğu kadn aynı şeyi söylüyor,benim belim kasıklarım ağrıyor sanki rahmimi aşağıya doğru çekiyorlar:)

Merhaba kızlar. Bnm de 20 şubata5. Gun 2 embriyo trasferım oldu.ilk 3 gun belim, sol kasık ve sol bacagım agrıyordu şuan agrım geçti. İlaçlardan diye tahmın ediyorum. Hemşirem zayen normal demişti. Var mı yakın tarihte trasfer olan 😌

Günaydın arkadaşlar bende diyarbakır bahçecide tedaviye başladım 5gün iğne kullanımından sonra şuanda yoldayım kontrole gidiyoruz🤗 inşallah güzel yumurta sayısı ile dönüş yaparız 🤲 benim dondurulmuş transfer olacak aslında mart ayına den geliyorum ama buraya yazmak istedim başlangıcım şubat olduğu için 🤗 hepimizin güzel haberlerinide paylaşmak nasip olsun inşallah 🤲

Merhaba, adetimin 3. Günü bugün 3 gün önce tüp bebek tedavisine başladım fakat adetim az az gelmeye başladı. İğneleride kullanıyorum. Böyle bişey yaşayan var mı acaba?

Kızlar selam doktordan çıktım şimdi 18 yumurtam var 10 ile 13 mm arası gonol f 300 devam edicem cetrotide yazdı 3 gün de onu vurucam cumartesi kontrolüm var opu günü söylenecek nasipse 🤗🤲🤲
Babytu Babytu

evet canım coğu kadn aynı şeyi söylüyor,benim belim kasıklarım ağrıyor sanki rahmimi aşağıya doğru çekiyorlar:)
geçen yıl yaptırdıgımda da aynı şekilde ağrımıştı
Merheba mesajlarınıza biraz baktmda benimde 8. Gün 173 10. Gün 450 çıktı değerlerimiz çok yakın öncelikle hayırlı olsun sizin kaçıncı gün embriyosu idi ve kaç tane idi acaba bide keseyi transferden sonra tam olarak kaç gün sonra gördünüz cevap verirseniz sevinirim. Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
BENDE BİR AN ÖNCE TEST YAPTIRMAK İSTİYORUM 8 ĞÜN YAPTIRSAM CIKARMI YA:)

Back
X