Şubat ayında tüp bebek tedavisi yapacaklar

Merhaba benim de yarın yani 22 şubatta 2. Tüp bebek dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapılacak 🙏🏼
Daha önce 2 aşılama denememiz oldu eşimde de bende de çok şükür hiç bir sıkıntı yok ama kısmet işte isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebekler gelsin inşallah

9 şubat sali kan verdim betahcg 35.9 cikti 2 fun sonra perşembe günü 61.2 cikti. Araya hafta sonu girdiği için 5 gün sonra salıyı bekleyip tekrar kan verdim 1218 cıktı sonrasında doktorum tekrar kan testine gerek yok dedi 23 şubata ultrasondan bakalım dedi. Yarın keseyi görürüm inşaallah. Kalp atışı duyulurmu bilmiyorum 5+5 biraz erken olabilir belki 😊
Değer çok iyi bizde bugün keseyi görmeye gideceğiz erken mi değilim mi kaç günlük hiç bilmiyoruz.Transferim 2 şubattı korkuyorum biraz heyecanliyim aceba görünür mü

Merhaba kızlar 1 yıl aradan sonra. (Covid yüzünden ertelenen tedavi) 19 Şubat'ta iğnelere başladım. Gonal f 187.50iu ve merional 150iu vuruluyorum geceleri. Toplama tarihi tahmini 1-2 mart öngörülüyor. Pcos hastasıyım ve Mecidiyeköy torun center da Mehmet koç doktorum. Herşey iyi gidiyor bu merional hariç inanılmaz yakıyor beni

Değer çok iyi bizde bugün keseyi görmeye gideceğiz erken mi değilim mi kaç günlük hiç bilmiyoruz.Transferim 2 şubattı korkuyorum biraz heyecanliyim aceba görünür mü
2 şubat transfer olduysa muhtemelen kese gözükecektir. Bende heyecandan ne yapacagimi şaşırdım 😊 bugün güzel haberlerinizi bekliyorum bnm icinde moral olmus olur 😊

2 şubat transfer olduysa muhtemelen kese gözükecektir. Bende heyecandan ne yapacagimi şaşırdım 😊 bugün güzel haberlerinizi bekliyorum bnm icinde moral olmus olur 😊
Gördük keseyi 5 hafta 4 günlük bulunduğumuz şehirde çok bir imkan yok ultrason görüntüsü pek iyi değildi doktor anlamadı ama en azından gördük keseyi şükür Allahım o da yeter

Gördük keseyi 5 hafta 4 günlük bulunduğumuz şehirde çok bir imkan yok ultrason görüntüsü pek iyi değildi doktor anlamadı ama en azından gördük keseyi şükür Allahım o da yeter
Allah hayirsllisiyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sosn adet başlangıcının neydi neye göre 5 hafta 4 gün dedi. Aramızda transfer tarihine göre bakarsak 3 gün var ben 30 ocakta transfer olmuştum.

Allah hayirsllisiyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sosn adet başlangıcının neydi neye göre 5 hafta 4 gün dedi. Aramızda transfer tarihine göre bakarsak 3 gün var ben 30 ocakta transfer olmuştum.
15 ocak son adet tarihim.2 şubat dondurulmuş embriyo(5 gunluk) transfer edildi sizinki

Merheba mesajlarınıza biraz baktmda benimde 8. Gün 173 10. Gün 450 çıktı değerlerimiz çok yakın öncelikle hayırlı olsun sizin kaçıncı gün embriyosu idi ve kaç tane idi acaba bide keseyi transferden sonra tam olarak kaç gün sonra gördünüz cevap verirseniz sevinirim. Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merheba mesajlarınıza biraz baktmda benimde 8. Gün 173 10. Gün 450 çıktı değerlerimiz çok yakın öncelikle hayırlı olsun sizin kaçıncı gün embriyosu idi ve kaç tane idi acaba bide keseyi transferden sonra tam olarak kaç gün sonra gördünüz cevap verirseniz sevinirim. Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin çok teşekkür ederim.5.gün embriyosu transfer edildi 2 şubatta keseyi bugün 22 şubat 'ta gördük.Darisi sizin başınıza inşallah Allahım herkese yardım etsin

Merhaba sizin transferiniz ne zmn olmuştu? Doktor ne zmn çağırdı ultrason için?

30 ocakta oldu yarin randevum var. Aslında ben kendim yarın gidicem tüp bebek yaptirdigim yere değil farklı bir doktora yarın musaitim diye randevu aldım.
Aslında bende düşündüm daha erken başka bi doktora gitsem mi diye ama vazgeçtim inşallah güzel bi şekilde keseyi görürsünüz burayada yazın valla her olumlu habere ayrı seviniyor ayrı umutlanıyorum Rabbim herkesi bebeğine kavuşturaun inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aslında bende düşündüm daha erken başka bi doktora gitsem mi diye ama vazgeçtim inşallah güzel bi şekilde keseyi görürsünüz burayada yazın valla her olumlu habere ayrı seviniyor ayrı umutlanıyorum Rabbim herkesi bebeğine kavuşturaun inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin hepimiz kavusalim hayırlısıyla insaAllah 🤲 yarın buraya yazarım keseyi görünce 😊

Az önce hastahane den çıktım 6 haftalık gebe olduğumu söyledi. Keseyi gördük kese çok düzgün ve sağlıklı, olması gereken yere yerleşmiş dedi. 11mm kesem olduğunu soyledi ve kalp atışı için 2 hafta sonra 9 Mart'ta tekrar çağırdı. Çok rahatladım darısı sana insaAllah canım 🤲

Back
X