Şubat ayında tüp bebek tedavisi yapacaklar

Merhaba kızlar 1 yıl aradan sonra. (Covid yüzünden ertelenen tedavi) 19 Şubat'ta iğnelere başladım. Gonal f 187.50iu ve merional 150iu vuruluyorum geceleri. Toplama tarihi tahmini 1-2 mart öngörülüyor. Pcos hastasıyım ve Mecidiyeköy torun center da Mehmet koç doktorum. Herşey iyi gidiyor bu merional hariç inanılmaz yakıyor beni
Bende 22 sinde başladım iğnelere. Daha önce 1 aşılama olmuştu. İnşallah güzel haberler alırız☺️

Selam kızlar ben d bu ay donmuş transfer olacağım. (İlk ) opu yapıldı, normal zamanında adet gördüm.Adetle tedaviye başladık cylo prognova kullanıyorum. Beyazlarını içiuorım günde 2 tane . Transferden once bu ilacı kullanan var mı ?

Benim yarın toplama işlemi var sonrasında dondurma olacak sizlerde son durum nedir?

9 şubat sali kan verdim betahcg 35.9 cikti 2 fun sonra perşembe günü 61.2 cikti. Araya hafta sonu girdiği için 5 gün sonra salıyı bekleyip tekrar kan verdim 1218 cıktı sonrasında doktorum tekrar kan testine gerek yok dedi 23 şubata ultrasondan bakalım dedi. Yarın keseyi görürüm inşaallah. Kalp atışı duyulurmu bilmiyorum 5+5 biraz erken olabilir belki 😊
Nerede yaptrıdınız tedavinizi. Bir de ücreti neye mal oldu

Back
X