- Konu Sahibi Dilosssss11
13 dedi iseler bekleyin bencede benim olduğum yerde hep 9. Gün diyorlar bende 9 dedilerse 8 dede çıkar diye düşündüm13 ğün dedi bana dr o yüzden acele etmesemmi diyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 dedi iseler bekleyin bencede benim olduğum yerde hep 9. Gün diyorlar bende 9 dedilerse 8 dede çıkar diye düşündüm13 ğün dedi bana dr o yüzden acele etmesemmi diyorum:)
İnşallah güzel bi sonuç alırsınz13 ğün dedi bana dr o yüzden acele etmesemmi diyorum:)
haber ver cnm bende 10 gun yaparım dayanamam:)13 dedi iseler bekleyin bencede benim olduğum yerde hep 9. Gün diyorlar bende 9 dedilerse 8 dede çıkar diye düşündüm
inş cnım ya herkes alsın:)İnşallah güzel bi sonuç alırsınz![]()
Bende 22 sinde başladım iğnelere. Daha önce 1 aşılama olmuştu. İnşallah güzel haberler alırızMerhaba kızlar 1 yıl aradan sonra. (Covid yüzünden ertelenen tedavi) 19 Şubat'ta iğnelere başladım. Gonal f 187.50iu ve merional 150iu vuruluyorum geceleri. Toplama tarihi tahmini 1-2 mart öngörülüyor. Pcos hastasıyım ve Mecidiyeköy torun center da Mehmet koç doktorum. Herşey iyi gidiyor bu merional hariç inanılmaz yakıyor beni
Ay inşallah canimBende 22 sinde başladım iğnelere. Daha önce 1 aşılama olmuştu. İnşallah güzel haberler alırız![]()
Bende bir amasyalu olarak fikirlerinizi alsam devletten 15 gune raporum cikacak tup bebek ozelde mi yaptirayim devlette mi ilk deneme olacak amh 0.1 benimÜzülmenin bir faydası yok saten Bende Amasya lıyım hemşerim memnun oldum
Nerede yaptrıdınız tedavinizi. Bir de ücreti neye mal oldu9 şubat sali kan verdim betahcg 35.9 cikti 2 fun sonra perşembe günü 61.2 cikti. Araya hafta sonu girdiği için 5 gün sonra salıyı bekleyip tekrar kan verdim 1218 cıktı sonrasında doktorum tekrar kan testine gerek yok dedi 23 şubata ultrasondan bakalım dedi. Yarın keseyi görürüm inşaallah. Kalp atışı duyulurmu bilmiyorum 5+5 biraz erken olabilir belki![]()
Samsun medical park hastahanesinde yaptırdık. Hastahaneye 12bin ödedik lakin ilaclarla 15bin lirayı buldu.Nerede yaptrıdınız tedavinizi. Bir de ücreti neye mal oldu
hayırlı olsun o zamanSamsun medical park hastahanesinde yaptırdık. Hastahaneye 12bin ödedik lakin ilaclarla 15bin lirayı buldu.