- Konu Sahibi selinakarca
-
maalesef ben varım((
henüz yas, kabullenme ve adapte olma dönemindeyim.
sonrasında toparlanıp kaldığım yerden devam edeceğim inşaallah...
sana özelden msj atmaya çalıştım ama atamıyormuşum:)
benim 2 tüp bebek denemem var bu 3. idi ama sadece 2 yumurta oluştu 1i kaliteliymiş fakat o bile döllenmedi kaldık öyle işte.
merhaba ben de toparlanmaya çalışıyorum. Kayınvalidem bir macun yaptırmış aktara cumartesi onu aldık ve kullanmaya başladım. napayım bir süre alternatif tıbba yönelmeye kadar verdim:) adetten sonra da rahim filmi çektireceğim çünkü benim tüplerde de problem olabilir. Gittiğim dr.lar tüplerde sıvı birikip birikmediğinden emin olamıyor çünkü bende kist ve kist ameliyatından dolayı yapışıklık vs var. dr.lar açıkça bana" orası çok karışık ne olduğu tam anlaşılmıyor" diyorlar yani tek problemim yumurta azlığı da değil
bu arada bugün uzun zamandır çocuk sahibi olmaya çalışan arkadaşımın tüp bebekle hamile olduğunu öğrendim. hem onların adına çok sevindim hem de kendi adıma ümitlendim. İnşaallah bizim de bu güzel haberi verdiğimiz günler gelecek.
iyi geceler.
bende varım malesefsonocu dün aldım ve ikinci denemem de negatif... allah herkesin yardımcısı olsun...
Merhabalar benimde derdim sizler gibi aynı işte şubatın 1de tedaviye başladım herşey güzel giderken yumurtalar toplandı ve 3 yumurtadan hepsi sağlıksız çıktı transfer olucam günü beklerken birkez daha yıkıldım işte aranızda böyle bişey yaşayan varmı acaba 1aşılama denedim negatif 2. tüp bebek negatif çok zor bişey RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
selin sen de mi c.tesi dr a gidiyorsun? ben de daha yeni olumsuz sonuç aldık dr a gitmek için acelemi ediyoruz acaba diye düşünüyordum. İstanbulda gezmediğim dr kalmayacak yakında. Forumlarda cem demirel i çok övdükleri için bir de onda şansımı deneyim bari dedim.hemen tüp bebeğe başlatmaz herhalde ama benim belirsiz bir ameliyat durumum da var belki o konuda bişey söyler.
ben yarın doktora gitmekten vazgeçtim. rahim filmi çektirmek için adeti bekliyorum ondan sonra giderim şimdi gitmenin bir anlamı yok diye düşündüm bir de psikolojik olarak hiç de hazır değilim doktora gitmeye( ,selin senden de gelişmeleri bekliyorum:)
canım çok sağol hem tüm günün yorgunluğuna rağmen neler yaşadığını sıcağı sıcağına anlattığın için hem de çok güzel moral verici sözlerin için.
Gittiğin iki yeri de biliyorum ikisine de gittim zaten yakında istanbulda gitmediğim merkez kalmayacak:))
benim son tüp bebek denediğim doktoru da yumurtanın döllenmediğini öğrenince biz aramıştık eşim neden döllenmediğini sorduğunda "embriyologlarla toplantı yapıp toplantıda değerlendireceğiz sizin durumunuzu ondan sonra arayıp detaylı bilgi veririm"demişti halaaaa arayacakkkkkkk.
umarım dediğin gibi zor bebeklerimizi kucağımıza alır öyle tanışırız belki bir gün bebişlerimize de siz daha dünyada yokken sizin sayenizde tanışmıştık biz deriz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?