Şubat Denemesi Olumsuz Sonuçlanıp Yılmayanlar Hadi Toplanalım :)

Canım morfoloji yok ise tüp bebegi önermiyorlar 2 doktorla görüştüm önermediler yada bizemi yanlış söylediler

Sana yalvaririm halit firat erdenle bi gorus ciddiyim suan alman Hastanesi nde ama sanirim kendi klinigine gecicek bir cok hastasi var cok kisiyle tanistim 6.7.8 kere deneyenler ..sorun bulamamis hic bi dr bi bayan vardi o bulmus 7.denemesi ne bahceci kalmis ne bruksel tutup 10 haftada dusuyomus ilk once halit bey beslenme programi uygulamis 6 ay sonra tedavi demis ve simdi masallah 7.ayinda ve 46 yasinda kadin ..ben dooktorumdan cok memnunun denemenizde ve gorusmenizde fayda var tavsiye ederim canim ..

bu doktorlar da mı asm.de?

Merhaba kızlar

Ben dondurulmuşlarla 2. denememde gebe kaldım ama mutluluğum çok az sürdü,o gece hafif kanama oldu,2 gün sonra test tekrarında ise değerimin düştüğünü söylediler.İzmir'deyim.Bir sonraki deneme için mart sonu uygunmuş,ancak ben bu sefer İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum,araştırmalara başladım.

selincim,tedavi yarım kaldığı için ücreti iade edicekler demişsin,tamamını mı iade ettiler bir kısmını mı??
benimde yumurtalar olgunlaşmadığından transfer iptal oldu.iade durumunu hiç duymamıştım,

canım çok üzüldüm, seni başka topicten tanıyorum,, sen de hatırlarsın beni, ben de izmirdeyim, kentte tedavi görüyorum, ama henüz transfer olmadım, bir süredir embryo biriktirdim, sıra transferde fakat endimetrium hazır olamadı, sen hangi merkezdessin, ilk denemen de donmuş ile mi oldu,

Bende seni hatırlıyorum.Ben de Kent te tedavi gördüm.ilk deneme 1 blostasist negatif.2. Dondurulmuş 2 blostasit gebe kaldım ama değerim düştü ;( Artık oraya gitmek istemiyorum.İlgisizlikleri sinirlerimi bozuyor.

Bende seni hatırlıyorum.Ben de Kent te tedavi gördüm.ilk deneme 1 blostasist negatif.2. Dondurulmuş 2 blostasit gebe kaldım ama değerim düştü ;( Artık oraya gitmek istemiyorum.İlgisizlikleri sinirlerimi bozuyor.

arkadasım benımde ılkı oyleydı ama ıkıncıye ıkı tane transfer olacakmıs bırının kalıtesı 5ab dıgerı 4cc onlar ne demek..neyın kalıtesı merak ettım unuttum sormayı da..

canım, üzüldüm , ama moralini bozma, ayrıca gittiğin merkez izmirin en iyisi,, en azından ben öyle biliyorum, bunu söylerken tüm merkezleri ovenlerde var yerenler de var, artık kime inanacağımıza şaşırdık, ilgisizilik derken neler yaaşadın ki, çünkü tüm merkezlerin yaptığı işlem aynı, labaratuuarda iyiyse prosedüre uymaktan başka çaremiz yok maalesef.. israel bey ve ekibi profesyonel .. senin durumun ile daha doğrusu değerinin düşmesi sonrası ile mi ilgilenmediler, öğrenmek istedim,,
istanbula gideceksen tavsiyem ve okuduklarıma göre semra kahraman... inşallah gerek kalmaz ama ben ihtiyaç duyarsam sanırım oraya giderim,, orası da çok profesyonelmiş, doktor sayısı fazla olduğundan semra hanımın direkt hastası olamıyorsun fakat düzenli toplantılar ile her hasta ile her doktor ilgileniyor, bu d a belki şansı artırıyor diye duyuyorum.
ama yine de, çok fazla problem yaşamadıysan, seni ve vucudunu tanıyan kentte devam etmek iyi olur diyorum,, ama bu arada en önemlisi sana güven veren merkezle tedaviye devam etmek en doğrusu diye düşünüyorum

arkadasım benımde ılkı oyleydı ama ıkıncıye ıkı tane transfer olacakmıs bırının kalıtesı 5ab dıgerı 4cc onlar ne demek..neyın kalıtesı merak ettım unuttum sormayı da..
canım, söylediğin numaralar hücre sayısıdır gibi duruyor, 2. gün mü, 3.gün mü , bu da önemli..

Canım ben İsral Bey'e ulaşmak istediğim zaman ulaşamıyorum,herşeyi Tıp eğitimi almamış koordinatör ile konuşuyorsun,ilaçlar,dozlar vs.birşey sormak istediğinde yine onu arıyorsun.Hamile olduğumu öğrendiğim akşam kanamam oldu.İsrael Bey'e ertesi akşam saat 9'da ulaşabildim.İlk söylediği araba kullanıyorum oldu.Değerimin düştüğünü danışmadaki sekreter dan diye sonuç kağıdını önüme koyunca öğrendim.Ben doktoru beklerken ve deli gibi ağlarken onlar içeride şakalaşıp kahkahalarla gülüyorlardı,Bana göre profesyonel değiller,öyle olsa hastaların psikolojileri en çok önem verdikleri konu olurdu,Böyle şeyler yüzünden çok soğudum.Bu arada seni kötü etkilemek istemiyorum ama madem herşeyi paylaşıyoruz bunlar benim yaşadıklarım.Ayrıca herkesin iletişimi farklıdır belkide sen çok memnun olursun(bunu canı yürekten isterim)Maalesef bizim kimyamız tutmadı

Canımmm inşallahh yavrunu kucagına alırsınnnbizde Blas a gidiyoruz beşinci güne yani 15 embriyom var..bugün dört yarın beş ilk denememiz blasta şansımızn yüksek oldugu söylendi korktum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…