- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
-
Günaydın arkadaşlar.
Hafta sonu kontrolümüz iyi gitti. Raporumu aldım. Kızım da 2078 gr. olmuş ama panorancım senin minik gibi benimki de elini hiç yüzünden çekmiyor. Arada bir kıpırdar gibi oldu. Doktor yakalamaya çalıştı ama bize sanki nanik yapıyor yine yakalayamadık. Pek nazlılar bu veletler. Kafası aşağıda ve normal doğum şansın yüksek dedi. Eğer normal istiyorsanız bekleyeceğiz dedi. Kızımız ne zaman isterse o zaman gelecekmiş. 37-38. haftalarda da leğen kemiğinin kontrolünü yapacak alttan muayene ile. İsterseniz epidural yapalım dedi ama ben hiçbirşey istemiyorum dedim. Hayırlısı bakalım. Artık ben de çok yorulmaya başladım buarada. Hafta sonu camları sildim ama canım çıktı. Akşamları yemekten sonra nakavt oluyorum. Sabah da uyanamıyorum vallahi. Bugün neredeyse geç kalacaktım işe. Benim ufaklık yine oynamaya başladı içeride. Azucuk daha sabır edeceğiz artık..[/QUOTE
canım benim anlamadığım alttan muayene içinmi epudral dedi yoksa norman doğum içinmi?çünkü alttan muayeneninnde çok ağrılı olduğu söyleniyorda dedim acaba onun içinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?