kızlar doğumumuza kadar yaşadığımız herşeyi burada paylaşalım mı
bende 2 aydır bekliyorum testte çift çizgi görmeyi benim prolaktin sorununm vardı göğüslerimden süt geliyordu ama son 2 aydır gelmiyo bu ay içimde bi ümitvar şubatın 28 ni bekliyorum.inşallah benimde bi bebeğim olur.
Kızlar bizde 6. haftamıza girdik,yarın doktora gidicem,Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş..!benim ilk bebeğim,o yüzden bişey olucak diye ödüm kopuyor..:18:
tatlım öle kötü düşünme içini ferah tut lütfen ne gibi değişiklikler yaşıyorsun cnm varmı bulantı felan
Biraz biraz başladı bulantılar,ben daha çok halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum,bir de birkaç gündür iştahım hiç yok,aç kalmamak için zorla bişeyler yemeye çalışıyorum cnm,bugün doktora gittim,kalbimiz atmaya başlamış bizim teyzesi...sende ne gibi değişiklikler var tatlım?
dudağımda uçuk .alnmda çenemde sivilce perişanımkusmam yok 5 ila6 hafta içindeyim doktora göre 5 sata göre 6
tum hamışlere allah kolaylık versın...rabbım harkezı sağlım bebişiyle bırlıkte kurtarsın.bende şuan 39+3 gunluk hamıleyım.
az kalmış ne güzel saglıkl dogsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?