bende varııııııımmm aranıza yeni katıldım arkadaşlar 5haftalık hamileyim bende:)
merhaba kızlar dün bende3 haftalık hamile olduğumu öğrendim:)sizlere sormak istediğim doktora ne zaman gitmeliyim?bu benim ilk hamileliğim.4 ay önce düşük yapmıistim allahıma şükür allahım yine bana nasip etti :)herkese tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla tamamına erdirsin.
bende varııııııımmm aranıza yeni katıldım arkadaşlar 5haftalık hamileyim bende:)
hosgeldin ...aramiza...gerci bende yeni katildim ama seni karsilayalim demi...umarim güzel vakit geciriri saglikli bilgilere burdan ulasiriz...
slm kızlarr bugün öğle yemeğinden sonra giren ağrıyla doktora gittim bide hiç akıntım gelmezdi bugün gelmeye başladı doktor ultrasonla baktı keseyi gördü ağrılar içinse geçer dedi benim tek sıkıntım kabız ve gaz sancısı sizdede varmı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kabızım[/QUOT
normal canım bendede son 3 gündür inanılmaz şişkinlik ve gaz sancısı oluyor kabızlık yüzde 70 hamile bayanlarda oluyor
slm kızlarr bugün öğle yemeğinden sonra giren ağrıyla doktora gittim bide hiç akıntım gelmezdi bugün gelmeye başladı doktor ultrasonla baktı keseyi gördü ağrılar içinse geçer dedi benim tek sıkıntım kabız ve gaz sancısı sizdede varmı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kabızım
kesinlikle normal bendede inanilmaz derecede gaz oluyor..kabizlik ilk aylarda olmustu bende...simdi artik kabiz olmuyorum..kizlar size bir sorum var...dr kacinci ayda aciklar sizce normal dogummu yoksa sezeryanla olcagini bn 29.haftama giriorum yarin sizce söylermi yeni randevumda..yoksa doguma yakinmi söyleyebilir...
Merhaba arkadaşlar:)
Reglime 1 gün kala idrar testinde 2. çizgiyi gördüm bugün itibariyle Beta HCG 57.90 , ilk hamileliğim tamamen tecrübesizim ve bildiğiniz sudan çıkmış baık gibiyim. Ne yapıcam nasıl davranıcam şimdi bu bebek gerçekten varmı kaç haftalık, acaba bişey olur mu yoksa dış gebelik mi ki vs vs kafamda sorular halay çekiyor. Bana biraz akıl verin lütfen:18:
adetine bir gün varsa üç haftalık falandır. bir ay olunca anlaşılıyor.doktor söylüyor gerçek gebelik vey dış g.oldugunu.
merhaba hamile bayanlar rabbim hayırla kucagınıza almayı nasip etsin :) benim size bir sorum var dün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım evde negatif çıktı bu ayda farklı olrak gögüs ağrısı geç başladı siz ne zaman idrar tsti yapmıştınız bilgi verirseniz sevinirim.
1 gün kala yaptım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?