şubat hamişleri

merhaba kızlar dün bende3 haftalık hamile olduğumu öğrendim:)sizlere sormak istediğim doktora ne zaman gitmeliyim?bu benim ilk hamileliğim.4 ay önce düşük yapmıistim allahıma şükür allahım yine bana nasip etti :)herkese tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla tamamına erdirsin.

günaydın canlar, ben folik asit kullanıyorum zaten..bebek için kullanıyorum saglıgı için vs.iyiymiş..

sabah kalkınca biraz minübüste midem bulanır başım agrırmış gibi oluyor.kahvaltıdan sonra geciyor..

suratımda sivilce çıktı.dudagımda uçuk kendimi çirkin hissettim azcık..bende kusma yok .ama uyku hali oluyor.birde tatlılardan uzaklaştım..çikolatanın yanından gecmiyorum

hoşgeldin tatlım,hayırlı ugurlu geksin inş.

doktora hiç gitmedin mi? ayda bir git mesela

hosgeldin ...aramiza...gerci bende yeni katildim ama seni karsilayalim demi...umarim güzel vakit geciriri saglikli bilgilere burdan ulasiriz...

kızlar ikinizde hoşgeldiniz ailemiz dahada kalabalıklaştı bide iiçimizdekileride sayarsakk ohoooooo :)

merhaba güzel anneler
bende subat hamişiyim 5 haftalık hamileyim
folik asit alıyorum günde 3 kere
mide bulantım sadece yemek yedikten sonra oluyor
ama acaip uyku hali var aksam 10:30da sızıyorum sabah zor kalkıyorum 3 yasında kızım olmasa gene kalkamıcam heralde :):)
canım sürekli ekşi ve acı tuzlu şeyler istiyor çikolata manyagıydım ama şimdi görmek bile isteiyorum
ayy güzel geçsin hamilelğimiz ve saglıkla alalım bebişlei kucagımıza

ben bugün 5+5 oldum kızlr kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ve sık idrara çıkma var gece 3 4 defa uykudan uyanıyorum iştahım artmadı sadece meyve yeme ihtiyacı hissediyorum

slm kızlarr bugün öğle yemeğinden sonra giren ağrıyla doktora gittim bide hiç akıntım gelmezdi bugün gelmeye başladı doktor ultrasonla baktı keseyi gördü ağrılar içinse geçer dedi benim tek sıkıntım kabız ve gaz sancısı sizdede varmı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kabızım

kesinlikle normal bendede inanilmaz derecede gaz oluyor..kabizlik ilk aylarda olmustu bende...simdi artik kabiz olmuyorum..kizlar size bir sorum var...dr kacinci ayda aciklar sizce normal dogummu yoksa sezeryanla olcagini bn 29.haftama giriorum yarin sizce söylermi yeni randevumda..yoksa doguma yakinmi söyleyebilir...

şimdiden öyle birşey söylenmezki..günün dolunca aşagıdan açılma varsa normal dogumdur.yoksa
sezeryan oluyor.tam olarak fikrim yok yinede.

Merhaba arkadaşlar:)
Reglime 1 gün kala idrar testinde 2. çizgiyi gördüm bugün itibariyle Beta HCG 57.90 , ilk hamileliğim tamamen tecrübesizim ve bildiğiniz sudan çıkmış baık gibiyim. Ne yapıcam nasıl davranıcam şimdi bu bebek gerçekten varmı kaç haftalık, acaba bişey olur mu yoksa dış gebelik mi ki vs vs kafamda sorular halay çekiyor. Bana biraz akıl verin lütfen:18:

adetine bir gün varsa üç haftalık falandır. bir ay olunca anlaşılıyor.doktor söylüyor gerçek gebelik vey dış g.oldugunu.

merhaba hamile bayanlar rabbim hayırla kucagınıza almayı nasip etsin :) benim size bir sorum var dün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım evde negatif çıktı bu ayda farklı olrak gögüs ağrısı geç başladı siz ne zaman idrar tsti yapmıştınız bilgi verirseniz sevinirim.

1 gün kala yaptım çıktı

Slm kizlar bende hamileyim...sata Gore 14 ultrasyona Gore 15 haftaligim....ikinci hamileligim....ilk hamileligimde acayip bulanti vardi 9 ay kusmustum...bu hamileligimdede var asiri bulanti ama fazla kusmuyorum....su gunleri de bir atlatsam biraz Rahat etsem diyorum.....bakalim hayirlisi artik....varmi benim gibi bulanti ceken? Hepinize guzel hamilelikler diliyorum.....

selam kızlar, bende aranıza katılmaktan çok mutluyum... hamile olduğumu dün yapmış olduğum test ile öğrendim. bugün itibarı ile 5 hafta 4 günlük hamileyim. yarın doktor randevum var, çok heycanlıyım. bu haftalarda doktor birşeyler görebiliyor mu? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…