şubat hamişleri

kızlar selammmm benide alırmısınız aranıza ben şubat olmasamda aralık hamişiyim 11+0 ım her biriniz adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş bnm ilk 2 ayım çok zor geçti aşırı bulantılar yaşadım ama şimdi hafifledi artık rabbim hepinize kolay hamilelik nasip etsin .. ama insan kendi içinde bir canlıyı daha yaşattığını hatırlayınca bütün sıkıntıları geçiyo... ben 2 gün önce gittim doktora bnm ufaklık büyümüş baya 2 cm olmuş hareket ediyo artıkın o anlar muhteşem anlar gerçekten hele kalp atışlarını dinlemek mükemmel ötesi bişey insanı bu hayattan alıp başka hayata götürüyo sanki inş hepimiz sorunsuz hamişlik geçirip hayırlısı ile alırız kucaklarımıza bebişleri

hoşgeldin cnm aramıza bende heyecanla kalp atışını bekliyorum biz haftaya cuma görücez cnm umarım bi aksilik çıkmaz allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhabe bende varım tüp bebekle ilk denemede hamileyim 6 haftalık salı günü kalp atışını almaya gidicem doktora

hoşgeldin cnm aramıza bende heyecanla kalp atışını bekliyorum biz haftaya cuma görücez cnm umarım bi aksilik çıkmaz allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amin kuzum seninde inş.... duyarsın tatlım allahın izni ile hayatında duyduğun en mükemmel ses olacak o:) off zaman hiç geçmiyo heleki 5-6 haftalarda hiç geçiremedim zamanı ne zaman kalp atışını duycam ne zaman görcem vs insan dayanamıyo muayene günlerini beklemeye:) rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin inş

aynen cnm haftaya cuma gidicez kalp atışı için zaman geçmiyo sanki kucağımıza alsakta rahatlasak

kızlar damara girmeyin yahu,stres size iyi değil..tadını çıkartın.yukarda allah var dua edin..o ne hayırlıysa onu verir.:26:

ayyy zor bir durum tabi( kaçıncı ayda aldılar onu ?
22 haftalıktı canım normal doğum yaptım.rabbım kımseye yaşatmaısn.kızlar 4d boyutlu ulturasyona gırın.3-4 aylıkken özellıkle.bebkte anomalılerı bıraz daha erken teşhıs edılıyor.bırde folıc asıt alın ılk aylarda gercı hamıle kalmadan başlamanız laızmdı ben hamıle kalmadan 3ay once başladım.
Cnm bebişini kucağına almaya çok az kalmış ne güzelRabbim tek nefeste,sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına nasip etsin..!
amin canım cok saol darısı sızleırn başına.ılk aylardakı hamılelerle konuşmak benı heyecanlaırndırıyor.ınanınkı son ay zor olsada daha guzel gecıyor hareketlerını bır gorsenız ınanamazsınız.

merhaba arkadaslar bende araniza yeni geldim...28 haftalik hamileyim ve insallah bir oglumuz olucak...kismetse mayis sonu dogumum...güzel bir ha,mileligim var cok sükür..simdiye kadar bi sikintim olmadi..artik günümüzü beklioruz--Allah hepimizin yardimcisi olsun...

arkadaşlar bir sorum var 6 haftalık hamileyim ama hala belirti yok bende göğüsler hariç böyle olupta sonradan belirti yaşanırmı yoksa böyle devam edermi

arkadaşlar bir sorum var 6 haftalık hamileyim ama hala belirti yok bende göğüsler hariç böyle olupta sonradan belirti yaşanırmı yoksa böyle devam edermi

cnm bende öyleyim 5+2 bugün hiçbir belirti yok halsizlik bile yok çok dinçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…