Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende 1 gün bugün ben takvimden takip ediyorum çatlama gününüMeraba bende şubata çalışmalara başlayacam bugün adetin ilk günübitsin ovulasyon testi sipariş edip onla takip edecem değerlendirecek inşallah şubat ayı olsun istiyorum
Aynen bende 1 gün bugün ben takvimden takip ediyorum çatlama gününü
Hiç denemedim valla olmazsa bende denerim ilerdeBende hep takvimden takip ediyordum ama olmadı bu ay ovulasyon testini deneyecem belki o vesile olur
Hiç denemedim valla olmazsa bende denerim ilerde
forumda gezinirken gördüm yazınızı bence gidin smear aldırıp gerekli kan testlerini yaptırın olmazsa hormonlarınıza baktirin ve folik asit kullanın iciniz rahat ederMerhaba bizde 3 aydır deniyoruz fakat olmadı bu ay tekrar deniycez hayırlısı bakalım fakat bişey sormak istiyorum kızlar öncesinde doktora gidip tahlil falan yaptırmak gerekli mi sizce
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için kan tahlili yaptırdım demir ve d vitamini eksiğiyle kansızlık çıktı ilaç kullanmaya başladım fakat olurda gebelik oluşursa kullanmamda bir sakınca var mı diye sormayı unutmuşum doktora en iyisi gidip tekrar ayrıntılı bir tahlil yaptırmakforumda gezinirken gördüm yazınızı bence gidin smear aldırıp gerekli kan testlerini yaptırın olmazsa hormonlarınıza baktirin ve folik asit kullanın iciniz rahat eder
Aynen çok haklısınız sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi çok sevindim sizin adınızaDemir iğnesi kullanılmıyor gebelikte hapsa sorun olmuyor ben de kullanıyorum multivitamin ben de gittim 20 aralıkta smear aldı 9 tüp kan verdim tsh sınırdaydı ilaç kullanıyorum bu ay hamile olmasaydım hormon bakilacakti hamile olunca gerek görmedi tsh ve beta hcg batırdım yine gidicem perşembe tsh için ilaç dozu arttırdı ve multivitamin verdi d vitamini eksikliği ben de de var endokrin önce kalsiyum testi istiyo ona gore ilaç yaziyo haktır için rahat eder
İnşallah şubatta hepimiz mutlu haberi alır ve paylaşırızBende doktora gitmiştim 3 ay önce folik asit verdi kullanıyorum yumurta tembeligi var başka bir sorun yok
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için kan tahlili yaptırdım demir ve d vitamini eksiğiyle kansızlık çıktı ilaç kullanmaya başladım fakat olurda gebelik oluşursa kullanmamda bir sakınca var mı diye sormayı unutmuşum doktora en iyisi gidip tekrar ayrıntılı bir tahlil yaptırmak
çok tesekkur ederim inşallah size de nasip olur ve yazarsiniz allah isteyen herkeze nasip etsin
Aynen çok haklısınız sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi çok sevindim sizin adınıza
iyi yapiyosun canım ben de baya kullandım folik asit incir kuru yap yumurtan gelişsin maden tembellik var ama prolaktin hormonun normalse yap yuksek se yapmaBende doktora gitmiştim 3 ay önce folik asit verdi kullanıyorum yumurta tembeligi var başka bir sorun yok
Valla o ne hiç baktırmadim ne olduğunu bilmiyorum bileiyi yapiyosun canım ben de baya kullandım folik asit incir kuru yap yumurtan gelişsin maden tembellik var ama prolaktin hormonun normalse yap yuksek se yapma