- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Adetimin 2. Günü şuan. Kistim var benim 3 cm. Basit bir kistmiş ama aylardır kaybolmadı malesef. Şimdi transfere hazırlık için kist aspirasyonu olacağım. İnşallah yolunda gider herşey.Hayırlısı olsun adeti mi bekliyorsun
Benim de 5.gun embriyosu bu sefer iki tane konuldu. 11i test günüm ama perşembe cuma belli olur artıkAy ne güzel ❤5.gün embriyosu benim. Senin ki kaçıncı gün ve hangi gün test yapacaksın?
İnşallah güzel sonuçlanır başlarsın bir an önceAdetimin 2. Günü şuan. Kistim var benim 3 cm. Basit bir kistmiş ama aylardır kaybolmadı malesef. Şimdi transfere hazırlık için kist aspirasyonu olacağım. İnşallah yolunda gider herşey.
Benim de 5.gun embriyosu bu sefer iki tane konuldu. 11i test günüm ama perşembe cuma belli olur artık
Valla Bnm bu üçüncü transferim 5. Gün öğrendim ikisini de bünyeye göre de değişir bkma ben sabırsızım bekle bnce senBana 13 ü dediler kan testi için bende yapsam mı perşembe- cuma acaba o kadar erken belli oluyor mu?
İnşallah canım.sizin sonuç daha yakın sanırım. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.İnşallah güzel sonuçlanır başlarsın bir an önce
İnşallah bu sefer pek ümidim. Yok ama bekliyoruzzİnşallah canım.sizin sonuç daha yakın sanırım. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.
Allah tan ümit kesilmez. İnşallah olumlu sonuç alırsın.İnşallah bu sefer pek ümidim. Yok ama bekliyoruzz
İnşallah olsun senin de gel aramızaKızlar benim de bu ay olacak, ilk transferim. 2 gun sonra kontrole gidiyorum rahim kalınlaşmasına bakacak ve transferin gününe krar verecek. Herhalde haftaya bugün 5. Gün dondurulmuş embriyolarımdan biri transfer olmuş olacak:) hazırlık sürecinde de normal yediğim içtiğimden farklı bişey de yapmadım akışına bıraktım.
Hadi İnşallah güzel haberlerle dolu bi başlık olsuun
Valla Bnm bu üçüncü transferim 5. Gün öğrendim ikisini de bünyeye göre de değişir bkma ben sabırsızım bekle bnce sen
Evet gördüm pozitifi dün şükür :) bnm sknti tutması değil de düşmemesi ondan biraz stresliyim ama içimde ki his bu sefer görücem bebisimi diyorMerhaba canım? Test yaptın mı merak ettim
Evet gördüm pozitifi dün şükür :) bnm sknti tutması değil de düşmemesi ondan biraz stresliyim ama içimde ki his bu sefer görücem bebisimi diyor
3. Gün göğüs uçlarım sızladı çok ilk defa belirti yaşadım soğuk havalardan mi bilmem. Dün 5. Gün kasik ağrım oldu bir iki defa şuan hc bsy yok hatta sabah uyandım ay ddm hc bsy hissetmiyorum insan korkuyo. İnşallah darısı başına kaçıncı gün senin bugünAy yaşasınnnDüşmesin, sıkıca tutunsun, büyüsün kocaman olsun inşallah
Peki belirtin var mı? Benim iğne yerlerimin acısı dışında hissettiğim bişey yok
3. Gün göğüs uçlarım sızladı çok ilk defa belirti yaşadım soğuk havalardan mi bilmem. Dün 5. Gün kasik ağrım oldu bir iki defa şuan hc bsy yok hatta sabah uyandım ay ddm hc bsy hissetmiyorum insan korkuyo. İnşallah darısı başına kaçıncı gün senin bugün
Zaten erken öğrenmek istiyorum bir an önce tuttu mu tutmadı mı göreyim de ilk o stres gitsin bnce de ya artık başlar kndini göstermeye dandik testlerde cikiyo bnm ki şuan 6. Günde 17 20 oluyo beta sabah ölümlerinde yani ikisinde öyleydi bunda kanı pazar vericem salı ztn test günüm katlanmış mi göreyim diye. İlk idrarla yap sbh haber et İnş güzel haberle geelSeninle aynı gün transfer olduk canım 1 Şubat.
Sanırım yarın bende test yapacağım dayanamayıp. Günler geçmiyor gerçekten
Hoşgeldin aramıza benim de 1 şubat 6.gunum bugunKizlar merhaba benim transfer 1 subatta oldu bugun 6.gunum ve bel kasik agrim cok fazla adet olacakmisim gibi bir agri
Ayni gunumuzZaten erken öğrenmek istiyorum bir an önce tuttu mu tutmadı mı göreyim de ilk o stres gitsin bnce de ya artık başlar kndini göstermeye dandik testlerde cikiyo bnm ki şuan 6. Günde 17 20 oluyo beta sabah ölümlerinde yani ikisinde öyleydi bunda kanı pazar vericem salı ztn test günüm katlanmış mi göreyim diye. İlk idrarla yap sbh haber et İnş güzel haberle geel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?