Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba kızlar
Bende geçen ay yumurta toplattım
Şubat ayında transferim olucak
Adetimi bekliyorum bugun yarin olucam sonra transfer icin ilaca baslicam bu ay olur herhalde

Bana 13 ü dediler kan testi için bende yapsam mı perşembe- cuma acaba o kadar erken belli oluyor mu?
Valla Bnm bu üçüncü transferim 5. Gün öğrendim ikisini de bünyeye göre de değişir bkma ben sabırsızım bekle bnce sen

Kızlar benim de bu ay olacak, ilk transferim. 2 gun sonra kontrole gidiyorum rahim kalınlaşmasına bakacak ve transferin gününe krar verecek. Herhalde haftaya bugün 5. Gün dondurulmuş embriyolarımdan biri transfer olmuş olacak:) hazırlık sürecinde de normal yediğim içtiğimden farklı bişey de yapmadım akışına bıraktım.

Hadi İnşallah güzel haberlerle dolu bi başlık olsuun

İnşallah olsun senin de gel aramıza

Evet gördüm pozitifi dün şükür :) bnm sknti tutması değil de düşmemesi ondan biraz stresliyim ama içimde ki his bu sefer görücem bebisimi diyor

Ay yaşasınnn Düşmesin, sıkıca tutunsun, büyüsün kocaman olsun inşallah
Peki belirtin var mı? Benim iğne yerlerimin acısı dışında hissettiğim bişey yok

Ay yaşasınnn Düşmesin, sıkıca tutunsun, büyüsün kocaman olsun inşallah
Peki belirtin var mı? Benim iğne yerlerimin acısı dışında hissettiğim bişey yok
3. Gün göğüs uçlarım sızladı çok ilk defa belirti yaşadım soğuk havalardan mi bilmem. Dün 5. Gün kasik ağrım oldu bir iki defa şuan hc bsy yok hatta sabah uyandım ay ddm hc bsy hissetmiyorum insan korkuyo. İnşallah darısı başına kaçıncı gün senin bugün

Seninle aynı gün transfer olduk canım 1 Şubat.
Sanırım yarın bende test yapacağım dayanamayıp. Günler geçmiyor gerçekten

Kizlar merhaba benim transfer 1 subatta oldu bugun 6.gunum ve bel kasik agrim cok fazla adet olacakmisim gibi bir agri

Seninle aynı gün transfer olduk canım 1 Şubat.
Sanırım yarın bende test yapacağım dayanamayıp. Günler geçmiyor gerçekten
Zaten erken öğrenmek istiyorum bir an önce tuttu mu tutmadı mı göreyim de ilk o stres gitsin bnce de ya artık başlar kndini göstermeye dandik testlerde cikiyo bnm ki şuan 6. Günde 17 20 oluyo beta sabah ölümlerinde yani ikisinde öyleydi bunda kanı pazar vericem salı ztn test günüm katlanmış mi göreyim diye. İlk idrarla yap sbh haber et İnş güzel haberle geel

Ayni gunumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…