Hosbuldum evet 5.gun embriyosu 2 taneHoşgeldin aramıza benim de 1 şubat 6.gunum bugun5. Gün embriyosu mu?
Benim de iki tane pozitifi gördüm şükür yaptin mi kuzum testHosbuldum evet 5.gun embriyosu 2 tane
Yapmadim cesaretim yok cunku adet sancim var bugunBenim de iki tane pozitifi gördüm şükür yaptin mi kuzum test
Zaten erken öğrenmek istiyorum bir an önce tuttu mu tutmadı mı göreyim de ilk o stres gitsin bnce de ya artık başlar kndini göstermeye dandik testlerde cikiyo bnm ki şuan 6. Günde 17 20 oluyo beta sabah ölümlerinde yani ikisinde öyleydi bunda kanı pazar vericem salı ztn test günüm katlanmış mi göreyim diye. İlk idrarla yap sbh haber et İnş güzel haberle geel
Yapmadim cesaretim yok cunku adet sancim var bugun
Agriya katlanirim sorun degil de canim adet olacakmisim gibi hissediyorum ilaclari birakmadan adet olunuyo mu ya da hamile de olsam adet sancisi gibi olur mu kiCanım hoş geldin aramıza:) ağrı kesici al istersendoktoruna danışıp. Bana ağrın olursa parol yada minoset alabilirsin demişti
Hosbuldum buarada canimCanım hoş geldin aramıza:) ağrı kesici al istersendoktoruna danışıp. Bana ağrın olursa parol yada minoset alabilirsin demişti
Agriya katlanirim sorun degil de canim adet olacakmisim gibi hissediyorum ilaclari birakmadan adet olunuyo mu ya da hamile de olsam adet sancisi gibi olur mu ki
Benim de dün vardı bugün yok şükür olsun tutunuyor bak yerleşiyor oraya öyle düşün nasıl dayanıyorsun kız öğrenmedenYapmadim cesaretim yok cunku adet sancim var bugun
Yaaa adet olacagim saniyordum ben gercekten miii insallah canimİlaçları kullanırken adet olmazsın canım. Ben sormuştum doktora. Daha önce yazılanlarda belirti olarak okumuştum bunu. Bence bebişin tutunuyor sana
İnşallah şans getirelim sanaçok mantıklı gerçekten yarın yapacağım, dua edin bana da
Adet sancisi olunca yapmak istemedim almadim bile testBenim de dün vardı bugün yok şükür olsun tutunuyor bak yerleşiyor oraya öyle düşün nasıl dayanıyorsun kız öğrenmeden
Aynen negatif oldu bir arkadaşın ilaçları bırak dedi doktor iki gün sonra adet oldu sen düşün ilaçlar sikiyo adet olunmaz sen ferah tut içini iyi dusunnYaaa adet olacagim saniyordum ben gercekten miii insallah canim
Senin doktor hngi gün dedi test günü bnm ki 11 dediAdet sancisi olunca yapmak istemedim almadim bile test
Ayy cok mutlu ettin beniAynen negatif oldu bir arkadaşın ilaçları bırak dedi doktor iki gün sonra adet oldu sen düşün ilaçlar sikiyo adet olunmaz sen ferah tut içini iyi dusunn
Senin doktor hngi gün dedi test günü bnm ki 11 dedi
Ayni gün demiş bnde o gün doktora göstercem de pazar yapcm Bi kere kan testi katlanmış mi görmek için inşallah güzel haber al kuzumAyy cok mutlu ettin benibenim 10.gun dedi ayin 11 test icin
İnsallah canim seninde insallah kat kat katlansin degerinAyni gün demiş bnde o gün doktora göstercem de pazar yapcm Bi kere kan testi katlanmış mi görmek için inşallah güzel haber al kuzum
Çok korkuyorum değer katlanck sonra kese sonra kalp stresli olcaz hep ama bu sefer daha rahatım alıştım diye heralde inşallah hepimizin emeklerine dualarına değsin kucağımıza alalım sağ salimmİnsallah canim seninde insallah kat kat katlansin degerin
Amin amin insallah canim korkmaÇok korkuyorum değer katlanck sonra kese sonra kalp stresli olcaz hep ama bu sefer daha rahatım alıştım diye heralde inşallah hepimizin emeklerine dualarına değsin kucağımıza alalım sağ salimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?