Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

çok mantıklı gerçekten yarın yapacağım, dua edin bana da

Canım hoş geldin aramıza:) ağrı kesici al istersendoktoruna danışıp. Bana ağrın olursa parol yada minoset alabilirsin demişti
Agriya katlanirim sorun degil de canim adet olacakmisim gibi hissediyorum ilaclari birakmadan adet olunuyo mu ya da hamile de olsam adet sancisi gibi olur mu ki

Agriya katlanirim sorun degil de canim adet olacakmisim gibi hissediyorum ilaclari birakmadan adet olunuyo mu ya da hamile de olsam adet sancisi gibi olur mu ki

İlaçları kullanırken adet olmazsın canım. Ben sormuştum doktora. Daha önce yazılanlarda belirti olarak okumuştum bunu. Bence bebişin tutunuyor sana

Yaaa adet olacagim saniyordum ben gercekten miii insallah canim
Aynen negatif oldu bir arkadaşın ilaçları bırak dedi doktor iki gün sonra adet oldu sen düşün ilaçlar sikiyo adet olunmaz sen ferah tut içini iyi dusunn

İnsallah canim seninde insallah kat kat katlansin degerin
Çok korkuyorum değer katlanck sonra kese sonra kalp stresli olcaz hep ama bu sefer daha rahatım alıştım diye heralde inşallah hepimizin emeklerine dualarına değsin kucağımıza alalım sağ salimm

Kizlaar selam
Bende 2. Dondurulmus embriyo transferimi olucam suanda rahim kalinlaştırma aşamasındayim estrofem ve vitamin kullaniyorum bu süreci hep beraber geçirelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…