İnsallah olumlu sonuclar alirsin canimKizlaar selam
Bende 2. Dondurulmus embriyo transferimi olucamsuanda rahim kalinlaştırma aşamasındayim estrofem ve vitamin kullaniyorum bu süreci hep beraber geçirelm
Insallah bu sefer olucakİnsallah olumlu sonuclar alirsin canim
Evet ilk canim senin kacinci insallah olacak rahat olInsallah bu sefer olucaksizin ilk mi ?
Ikinci canmEvet ilk canim senin kacinci insallah olacak rahat ol
Bende adet sancisi yasiyorum adet olcam diye bekliyodum 6.gunum ama adet ilaclar birakmadan olunmuyomus ona sevindimIkinci canmilki tutmadi negatif ti dondurulmus 5. Gun embriyolarm var 3 tane onlardan kullanicaz.
Neden tutmadigini bilmiyoruz doktor histereskopi yapip rahmime çizik attı embriyonun tutunmasini sağlarmis bakalim nasip olucakmi
Yok yok ilaclari birakinca oluyosunBende adet sancisi yasiyorum adet olcam diye bekliyodum 6.gunum ama adet ilaclar birakmadan olunmuyomus ona sevindim
Bende bende o 10 gün bana 10 sene geliyoBende yarın sabah 9.30 da transfer olcam en zor sürece giriyoruz bakalım bekleme sürecini hiç sevmiyorum
İnsallah canim hepimiz hamis oluruzYok yok ilaclari birakinca oluyosunolumlu düsün bol bol dua et
Aynisi bende de var canim normalMrb kizlar Çarşamba günü transfer im oldu dondurulmuş embriyo transferi kasıklarımda ve belimde ağrı var normal mi acaba kizlar ...
Insallah canm❤İnsallah canim hepimiz hamis oluruz
Herhangi bi belirti hissediyor musunuz?Merhaba hanımlar, benim de 1 şubatta transferim oldu. İlk denemem o yüzden her aşamada heyecandan bayılacak gibi oluyorum:) İnşallah hepimiz güzel sonuçları götürürüz
Amin canim aminMrb, benim transferim de 4 şubattaydı. Bu 2. Denemem. 2 adet blastokist transferi yapıldı. Bakalım sonuç ne olacak? Rabbim emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin inş..
Aynen ins sonuna kadar gidersin, melegini saglkla kucagina alirsinEvet gördüm pozitifi dün şükür :) bnm sknti tutması değil de düşmemesi ondan biraz stresliyim ama içimde ki his bu sefer görücem bebisimi diyor
Canım önceki transfer lerde hiç böyle olmamıştı ve kasiklarim içinde kesik oluyor gibi acıyor tuaf yaa benimde 5.gun 2 adet inşallah bı sorun olmaz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah...Aynisi bende de var canim normal
Adet sancisi gibi biraz demi canimCanım önceki transfer lerde hiç böyle olmamıştı ve kasiklarim içinde kesik oluyor gibi acıyor tuaf yaa benimde 5.gun 2 adet inşallah bı sorun olmaz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah...
Peki ağrının sebebi sizce tutunmanın başlamasımı masalcım ya?Aynisi bende de var canim normal
Pozitif sonuc alanlar oyle soyluyor kuzum ayni adet agrisi cektik diyolarPeki ağrının sebebi sizce tutunmanın başlamasımı masalcım ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?