Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Evet ilk canim senin kacinci insallah olacak rahat ol
Ikinci canm ilki tutmadi negatif ti dondurulmus 5. Gun embriyolarm var 3 tane onlardan kullanicaz.
Neden tutmadigini bilmiyoruz doktor histereskopi yapip rahmime çizik attı embriyonun tutunmasini sağlarmis bakalim nasip olucakmi

Ikinci canm ilki tutmadi negatif ti dondurulmus 5. Gun embriyolarm var 3 tane onlardan kullanicaz.
Neden tutmadigini bilmiyoruz doktor histereskopi yapip rahmime çizik attı embriyonun tutunmasini sağlarmis bakalim nasip olucakmi
Bende adet sancisi yasiyorum adet olcam diye bekliyodum 6.gunum ama adet ilaclar birakmadan olunmuyomus ona sevindim

Bende yarın sabah 9.30 da transfer olcam en zor sürece giriyoruz bakalım bekleme sürecini hiç sevmiyorum

Mrb kizlar Çarşamba günü transfer im oldu dondurulmuş embriyo transferi kasıklarımda ve belimde ağrı var normal mi acaba kizlar ...

Mrb, benim transferim de 4 şubattaydı. Bu 2. Denemem. 2 adet blastokist transferi yapıldı. Bakalım sonuç ne olacak? Rabbim emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin inş..

Canım önceki transfer lerde hiç böyle olmamıştı ve kasiklarim içinde kesik oluyor gibi acıyor tuaf yaa benimde 5.gun 2 adet inşallah bı sorun olmaz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah...
Adet sancisi gibi biraz demi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…