Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim de tüp bebekti kuzum ama hiç kanamam olmadı🤷‍♀️ o biraz kişiden kişiye değişiyor sanırım ama kanaması olup bebekleri cok sağlıklı olanlar da var 💛 allahın izniyle kuzuların seninledir 💛💛 hiç canını sıkma dua et stres yapma dinlen 🌸🌸🌸
Daha önceki kanamalarımda doktor hiç kanama alanı göremedi normal dedi hep bana o yüzden rahat olmaya çalışıyorum

Geçmiş olsun canım 🤗.. kanamalar olabiliyor sürekli ve aktif olmadığı sürece sorun olmuyor genelde. Kanama alanın varmıydı içerde canım ondanda geliyor olabilir kanama ve lekelenme yapıyor oda benimde öyle oldu hala arada geliyor leke. Rabbim bebeklerimizi korusun 🙏
Doktor hiç kanama alanı görmedi şimdiye kadar sakin kalmaya çalışıyorum salıya kadar nasipte ne varsa o olacak Allah’ıma emanet

jel kullanıorum ilaçta alıyorum canım kafayı yiycem az kaldı :KK43:sonucu öğrensem var yada yok rahatlıycam ama bu belirsizliiği allah kimseye yaşatmasın
Aminn canım inşAllah bi dorun olmaz 🤲 ne zaman gideceksin doktora bidaha

Kızlar yardımcı olurmusunuz kafam çok karışık 😔
2 embriyo transferi olmustum
7. Gün 188
9. Gün 553
12. Gün 3200
16. Gün 14.600 çıktı kanda
Dün yanı 16. Gün kanamam oldu sabah beta 14.600 akşam kanama oldu ama koyu kırmızı kahve gibi sonra kesildi bir kez geldi hemen acile gittim özele orda ebe usg ile bakti kese var dedi ordan başka hastaneye gittim uzman doktor bakti ben kese göremedim dedi
Ebeye hiç guvenemedim zaten .
Sorum şu beta 14 binlerdeyken kese görünmediyse dış gebelik olabilir mi Pazartesi günü kontrolüm var ama bekleyemiyorum kafayi yicem 😔 lekelenmem az az kahve olarak var ama çok az

Kızlar yardımcı olurmusunuz kafam çok karışık 😔
2 embriyo transferi olmustum
7. Gün 188
9. Gün 553
12. Gün 3200
16. Gün 14.600 çıktı kanda
Dün yanı 16. Gün kanamam oldu sabah beta 14.600 akşam kanama oldu ama koyu kırmızı kahve gibi sonra kesildi bir kez geldi hemen acile gittim özele orda ebe usg ile bakti kese var dedi ordan başka hastaneye gittim uzman doktor bakti ben kese göremedim dedi
Ebeye hiç guvenemedim zaten .
Sorum şu beta 14 binlerdeyken kese görünmediyse dış gebelik olabilir mi Pazartesi günü kontrolüm var ama bekleyemiyorum kafayi yicem 😔 lekelenmem az az kahve olarak var ama çok az
Kesenin vajinal bakıldığında 1.500 lerde görülmesi lazım, senin 14binlerde kuzum kesenin net görülmesi lazımdı. Hemşire sana göstermedi mi ekrandan ya da fotoğrafını falan vermedi mi? Genelde beta hcg yüksek olup kese görülmezse dış gebelikten şüpheleniyolar ama hemşire gördüm demiş ben umutlandım. Olmayan şeyi göremez sonucta aöa bilemedim 🤷‍♀️

Kesenin vajinal bakıldığında 1.500 lerde görülmesi lazım, senin 14binlerde kuzum kesenin net görülmesi lazımdı. Hemşire sana göstermedi mi ekrandan ya da fotoğrafını falan vermedi mi? Genelde beta hcg yüksek olup kese görülmezse dış gebelikten şüpheleniyolar ama hemşire gördüm demiş ben umutlandım. Olmayan şeyi göremez sonucta aöa bilemedim 🤷‍♀️
4+5 haftalık suan belki diyorum erken ama beta da çok yüksek . Ebe gösterdi ama anlamadim o kadar eski puslu bi cihazdiki göremedim bi beyazlık gordum sadece hiç kese gibi değildi yada ben anlamadim

4+5 haftalık suan belki diyorum erken ama beta da çok yüksek . Ebe gösterdi ama anlamadim o kadar eski puslu bi cihazdiki göremedim bi beyazlık gordum sadece hiç kese gibi değildi yada ben anlamadim
Vajinal bakildiginda daha net gorunuyor,karindan bakildiginda eger biraz kilo falan varsa kucuk oldugu icin gorunmemis olabilir .lekelenme kanama yasayip gebeligi devam eden cok var.

Vajinal bakildiginda daha net gorunuyor,karindan bakildiginda eger biraz kilo falan varsa kucuk oldugu icin gorunmemis olabilir .lekelenme kanama yasayip gebeligi devam eden cok var.
Vajinal hiç baktırmadım karindan bakıldı zayıfım aslinda 56 kiloyum Pazartesi günü belli olur artık benim betamda bi sacmalik var

Vajinal hiç baktırmadım karindan bakıldı zayıfım aslinda 56 kiloyum Pazartesi günü belli olur artık benim betamda bi sacmalik var
Şöyle bişey var haftasına göre beta hcg inanılmaz yüksek, 4hafta 5günde karından gözükmeyebilşir cidden ama okadar yüksek beta hcg varsa vucutta cok dHa büyük olmalı kese. İnşallah hayırlı haber alırsınız🙏🌸

Şöyle bişey var haftasına göre beta hcg inanılmaz yüksek, 4hafta 5günde karından gözükmeyebilşir cidden ama okadar yüksek beta hcg varsa vucutta cok dHa büyük olmalı kese. İnşallah hayırlı haber alırsınız🙏🌸
Dis gebelikten şüpheleniyorum bu yüzden 😔

Kızlar topige girdim uzun süredir görmüyordum ve çok üzüldüm.zor zamanlardan geçiyorsunuz bebeklerini kaybedenlere Allah'ım sabır güç versin.bende heran tedirginlik içindeyim bişey olursa diye sürekli kendimi dinliyorum.gogus ağrım gitti mi.migdem bulanmiyor mu diye.Allahim herkesin yardımcısı olsun

Back
X