Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Neler yapıyorsunuz bakalım, saçlar ne alemde?

:cool:

2 3 hafta önceki hali :KK59:
Aralarindaki fark
İlk foto 26temmuz diğeri eylülün 10u civari..
Konumda da var :KK8:

Eklentiler

• PhotoGrid_1442420282609.webp
    PhotoGrid_1442420282609.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 329
yanık saç uzamıyor haberiniz olsun da..

Saç dipten uzadığı için uzar ama tabi uçlar sağlıksızsa kırılarak dökülmeler olur ve tararken vs çok hırpalanır. Ben hep yanık diye kestirdim, usandım artık, en azından şöyle bir bel oyuğuma değsin o zaman düzenli olarak kırık aldırıp kurtulacağım onlardan.

:cool:

2 3 hafta önceki hali :KK59:
Aralarindaki fark
İlk foto 26temmuz diğeri eylülün 10u civari..
Konumda da var :KK8:

Ne güzel ya bel oyuğuna gelmiş, seviyorum bunu :nazar: Sinameki mi yapıyorsun?

Saç dipten uzadığı için uzar ama tabi uçlar sağlıksızsa kırılarak dökülmeler olur ve tararken vs çok hırpalanır. Ben hep yanık diye kestirdim, usandım artık, en azından şöyle bir bel oyuğuma değsin o zaman düzenli olarak kırık aldırıp kurtulacağım onlardan.

Üşengeçlikten birşey yapmıyorum.
Sampuana ekledikleri var.
Konumdan bakabilirsin :)

yok tatlım uzamıyor/çok daha az uzuyor.. biyolojik bir açıklaması var onun şu an net hatırlamadığım için yanlış aktarmak istemiyorum ama saç kökü saç sağlıksız olduğu için bir şekilde desteklemeyi bırakıyor gibi bir şeydi.. ben kendimde de bunu farkettim.. ne zaman ki saçımı kırıklardan arındırdım ya da yanık kısımlardan azalttım o zaman saçım daha hızlı uzadı.. karar sizin tabi.. :KK25:

aynen öyle benim saçlarım bir kesildi kısacık sonra bir uzamaya başladı şok oldum yaa yıllardır uzatmaya çalışıp uzatamadığım boy kesildikten 4 ay falan sonra kendiliğinden oldu.
Kanaatşne vardım saçların uçlarından 2 3 aydabir kestirmek en güzeliymiş sonra bir anda hepsi gidip kısalıyor biraz kırılınca kestirmek daha iyi hepsi kırılınca ucundan 1 2 cm kestirsek ne fayda bu seferçok kestirincede çok kısalıyor falan

kızlar saçlarınız ne durumda foto atalımmı hepimiz

Saçlarımın 2ay önceki hali bu kızlar şu an daha uzun .
uçlarından kestirmeyi düşünüyorum şimdilerde :)
Merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz

Eklentiler

• 3333333333333.webp
    3333333333333.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 206
  • 11.webp
    11.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 212
  • 55555555.webp
    55555555.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 195
  • 2222222222222.webp
    2222222222222.webp
    6 KB · Görüntüleme: 205
kızlar saçlarınız ne alemde
şuan diplerim çok geldi benim boyatmam gerek ama boya çokzarar veriyor
hiç boyatmasammı

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Selam
Kestirdiğinde nerene geliyodu bu boya kaç ayda geldi ve hangi ürünleri kullandın?

Back
X