• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

bakalım canım :KK51: yine kk 'da buldum çok övmüşler :KK23: 2-3 ayda etki etmiş, ki ben 6 ay kadar yapacagim, citayi yuksellttim bel diyorum:KK45: biraz umutsuz ama olsun :KK51::KK53:

hani beline gelmese bile uzun ve mis gibi + parlak saçların olur :)
ki bakıma devam ettikçe beline de gelir yani

kızlar yahu şu bi kaç gündür kafamda deli sorular uzasın diye uğraşıyorum görüyorsunuz dimi :rolleyes::KK53::confused:
ama bir yandan da kulağın altınta dümdüz saçlar ilgimi çekmeye başladı :KK43:
Ühühühüh :KK43:
ama kestirirsem kafayı yerim yani bu kesin
teyzemin kızıda kısa peruk kullan hevesini al dedi .
ama bu ara ucu düz kısa saça takdım kafayı herkes yaz diye böyle yaptırmış ya .
şuda var hadi kestirdim diyelim yine üzülüp bi ton uzzatmaya çalışıcam artı kısa saçhiç sevmem uzun saç aşıgıyım
napcam bilmiyom ama kestirmemek için kendimi tutuyorum :KK43:
ne desem bilemedim ki ya:KK51:
saç tipin nasıl peki, kestirsen uygun duracak mı :KK51:bunları da düşün:KK51: ama aklıma gelen ilk şey, kısa saçların olursa gözlerinin ortaya çıkacağı:KK51:

ne desem bilemedim ki ya:KK51:
saç tipin nasıl peki, kestirsen uygun duracak mı :KK51:bunları da düşün:KK51: ama aklıma gelen ilk şey, kısa saçların olursa gözlerinin ortaya çıkacağı:KK51:

gözlerimi zaten beğenirler hep o sorun değilde .
saçlarımı kısa kestirirsem hep düzleştirmem gerekecek bilmem ne sonra her gün ağlarım ben kendimi biliyorum :(
ama içimde ukte kalacak valla

yok yok annem sarımsağı hazırlarken görünce yine kızdı birazcık:KK48::KK48:
çam terebentinli şampuan+zeytinyağlı sarımsak maskesi .. ŞİMDİLİK:KK53:

Annenden gizli yap :cool:
benimkide önceden kızıyordu hatta babam bile :KK4: ama artık alıştılar baktılar olmuyo hihihihi:KK71:

gözlerimi zaten beğenirler hep o sorun değilde .
saçlarımı kısa kestirirsem hep düzleştirmem gerekecek bilmem ne sonra her gün ağlarım ben kendimi biliyorum :KK43:
ama içimde ukte kalacak valla

o zaman hayır:KK51: sürekli düzleştirmek zorunda kalacaksan yaptırmamalısın benceo_Oşimdi kısa olmadığı halde ne kadar uğraşıyoruz canım benim :KK17:

ah canlarım inşallah şubatta belimizdeki saçlarımızın resimlerini paylaşırız :) :KK73::rolleyes::confused:

Aaa buna ben de katılmak isteriiim :)

Uyguladığınız bir bakım kürü filan var mı ? Dalayım ben şu konuyaa :D

Back
X