- 17 Ekim 2023
- 129
- 116
- 23
- 27
- Konu Sahibi mavms yesl
-
Olsun demekki hayırlısı böyleİnşallah canım sağol Eşim rahatsızlandı acile gittik yatışı yapıldı. Biz İstanbul da tubbebek tedavisi görüyoruz şehir dışından git gel yapıyoruz eşim zaten hastaneden o halde çıkamaz bende evle hastane arsında mekik dokunmaktan zaten dinlemenem transfer olsamda gece refakatçi kalıyorum mecburen iptal ettim.Kasim ve aralıkta 2 defa transfer hazırlığına başladık son dk progesteron hormonu yüksek diye doktor iptal etti bu sefer lucrin depot iğnesi kullandık hersey yolundaydi bu seferde böyle olunca kaldı yine.
İnşallah canım isteyen herkese bize de nasip olur inşallahOlsun demekki hayırlısı böyle
öncesinde beklemişsin hemen pozitifi alırsın beklemezsin umarım
Amin canım isteyen herkese aminİnşallah canım isteyen herkese bize de nasip olur inşallah
Ben transferde dahil 4 gün full yattım bi lavaboya kalktm annem bizde kalmıştı şmdide biz anneme geldik burdada sadece kahvaltımı hazırlıyorum baska bişey yapmıyormKızlar bu arada transferinizi nasıl geçiriyorsunuz merak ettim çünkü ben 8 gündür hiç bir ev işi vs yapmadım annemde kalıyorum zaten sizlerin nasıl geçiyor
Yâa öyle mi bende bugün başladım fitile ciden yatarak çok zor dediğiniz gibi yapıp uzanayim demi ee belirtlerin var mı canım nasıl geçiyor gunlerYok sanmıyorum canım tutunma değildir 3. Günde falan başlıyormuş galiba
Fitil versin bence çok faydalıymış bende yapamam edemem dedim ilk defa yaptım içim bi değişik oldu ama yapıyorum artık ayaktayken dizlerini kırarak yap yatakta yapmak zor oluyor aksine hemşire dedi bana da cidden ayakta daha rahat diz kırarak hafif çömelerek
Yaa fitil mi verdi sana da unuttum kusura bakma sen transfer olmuş muydunYâa öyle mi bende bugün başladım fitile ciden yatarak çok zor dediğiniz gibi yapıp uzanayim demi ee belirtlerin var mı canım nasıl geçiyor gunler
Evet vala sabah öğle akşam verdi hemde yok canım olmadim cuma günü olcam ondan sürekli seni sordum moral olalım diyeYaa fitil mi verdi sana da unuttum kusura bakma sen transfer olmuş muydunbelirti olarak bir şeyim yok aslında ama ara ara kasıklarıma ağrı girdi bugün çok hafif
Doğru 14 şubat olucaktınEvet vala sabah öğle akşam verdi hemde yok canım olmadim cuma günü olcam ondan sürekli seni sordum moral olalım diyeay güzel haberlerle gel insalah test günü ne zaman kaçıncı gün embriyosuydu acaba canım senin
Ay ne güzel insalah hayırlı haberler vericez Ayn o forma yazayim bendeDoğru 14 şubat olucaktın18 şubat benim test günüm canım inşallah ikimiz de güzel haberler alalım
Tüp bebek konu kısmının orda tablo olan bir konu var oraya yazdırabilirsin tarihini sen de şubatsın ordan da konuşuyoruz
5. Gün embriyosu benim ama doktorum 5ab tarzı bi düzey vermedi hepsi çok iyi kalite kalitesi düşük olan yok dedi
Transfer olduğum gün de %100 canlı şuan maşallah dedi o kadar
ayy benim de 18 şubat transfer günüMerhaba 1.5 saat önce eve geldim iyiydi bence öyle ürkütücü bir şey değilmiş benim ilk denemem senin de öyle sanırsammerak ettiğin varsa cevaplarım 18 Şubat test günü dedi
hurma rahim açılmasını sağladığı için gebelerde pek tavsiye edilmiyor arkadaşlar bir araştırın isterseniz. Genellikle gebeliğin son haftalarında tüketilmesi öneriliyor.Benim de aklıma hurma gelmemişti severim aslında ben de tüketeyim
Doğru 14 şubat olucaktın18 şubat benim test günüm canım inşallah ikimiz de güzel haberler alalım
Tüp bebek konu kısmının orda tablo olan bir konu var oraya yazdırabilirsin tarihini sen de şubatsın ordan da konuşuyoruz
5. Gün embriyosu benim ama doktorum 5ab tarzı bi düzey vermedi hepsi çok iyi kalite kalitesi düşük olan yok dedi
Transfer olduğum gün de %100 canlı şuan maşallah dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?