Şubatta tüp bebek deneyecek olanlar

Günaydın bende dondurulmuşlarla ilk denememi yapıcam aralık atında iğnelere başladım yumurtalar toplandı 6 tane 5.gün embriyosu donduruldu Çarşamba ameliyat oldum şimdi iyileşmesini bekliyorum doktorum şubatta transfer yaparız dedi inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

bende kasımda başladım ilk tedavime bazı sebeplerden dolayı transferim ertelenmişti. şimdi transfer için tedaviye başladık nasip olursa 22 ocakta transferim var heyecan dorukta. hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim hepimizinde gönlüne göre versin inşallah

Amin inşallah ama okuduğum ve araştırdığım kadarı ile donmuş embriyolarda tutunma şansı daha fazla imiş rahim dinlendiği için temizlendiği için diyorlar umarım öyledir tedavi için ne verdiler size

İnşallah öyledir canım 2 aydır bekliyorum sabırsızlıkla bu ayki adetimle başladık tedaviye sadece estrofem içiyorum günlük 2 taneydi perşembe randevum vardı rahim kalınlığına felan bakıldı 6.6 mm olmuş estrofem günlük 3 taneye çıktı haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var inşallah bi aksilik çıkmazsa 5 gün sonrasıda transfer. sende durumlar nasıl

Benim Çarşamba tüpleri aldılar o yüzden en erken transfer şubat ayında olacak iyileşme süreci için bekliyorum işte sabırsızlıkla umarım ilkinde tutarda çektiklerimize değer

KIzlar mrb bende 3 yıldır hiç bi şekilde gebelik yaşayamadım dün dr gittik eşimden dolayı tüp bebek şart başka bişey olmaz dedi ben çook merak ediyorum ne olacak nasıl olacak beni aydınlatır mısınız iki hafta sonra eşin testi tekrarlasın tekrar gelin dedi bendede pco var bu arada

Benim Çarşamba tüpleri aldılar o yüzden en erken transfer şubat ayında olacak iyileşme süreci için bekliyorum işte sabırsızlıkla umarım ilkinde tutarda çektiklerimize değer
senin sıkıntında daha farklıymış. geçmiş olsun canım. çok bekleme tez zamanda iyileş. Amin canım Rabbim isteyen herkese içi sırada bizle nasip etsin inşallah

geçmiş olsun canım sende bizdensin artık. adetinin 2. günü doktora gidip tedaviye başlıyorsun sonrası zaten kendiliğinden geliyor. ne sormak istiyorsan sor ona göre cevap verelim

Merhaba eğer tüp bebeğe başlayacaksanız mutlaka rahim filmi çektir tüplerinin durumu tüp bebek için çok önemli eğer sıvı birikimi var ise tüp bebek tutmuyor adetin ikinci günü iğnelere başlıyorsun yumurta takibi yapılıyor sonrasında yumurtalar toplanıyor 3. Yada 5 . Gün transfer ediliyor yada dondurulup transfer sonraya kalıyor

arkadaşlar şubatta 3. Deneme için çalışmalara başlıcaz bu süreçte birbirimize destek olalım kimler yeni bi süreçte
Amin Canlarım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Bu süreçler hem zor hem heyecanlı geçiyor. Gün saymak insanı yoruyor. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Teşekkür ederim cevabın için 7 şubata gün aldım ama çektirip çektirmeme konusunda tereddütlerim var korkuyorum anestezili yapmıyolar sonrasında sıkıntı olabileceğinden de korkuyorum bilmiyorum çok kararsızım rahim filmi konusunda dr da önermedi kendi isteğimle gün aldım açıkçası

geçmiş olsun canım sende bizdensin artık. adetinin 2. günü doktora gidip tedaviye başlıyorsun sonrası zaten kendiliğinden geliyor. ne sormak istiyorsan sor ona göre cevap verelim
Ayy çook teşekkür ederim kızlar gerçekten cewap wermeniz beni çok mutlu etti hsg konusunda tereddütlüyüm bide yada süreç nasıl ilerliyo çok uzun mu yada bana önerebileceğiniz şeyler nelerdir tüp bebeğe kadar ne yapmalıyım o süreçte ve sonrasında neler yapmalıyım önerilerinize ihtiyacım war açıkçası hiç bişy bilmiyrum çnkü (

Bişey değil canım ama şöyle söyleyeyim eğer tüplerin tıkalı ve içinde sıvı birikmesi var ise bu tüp bebek yaptığında içinde biriken sıvı Rahime sızıyor ve embiriyonun tutunmasını engelliyor ya düşük oluyor yada negatif sonuç oluyor burda bunu yaşayan bir çok insan var ben anestezili çekildim herhangi bir sıkıntı yaşamadım kaldı ki bazen film çekilirken az tıkalı olan tüpler açılıp hamile kalınabiliyormuş benim olmadı ama burda bir çok insan var o şekilde hamile kalan ben daha önce hiç hamile kalmadım doktorum belki o yüzden istemiş olabilir sen daha önce hamile kaldın mı

Yok kuzu bende hiç hamile kalamadım bende pcos war ama eşimin değerleri de düşük doktorum eşinde sıkıntı olmasa şimdiye kalırdın sen hamile dedi aşılama bile önermeden direk tüp bebek dedi şok oldum zaten ne diyeceğimi bilemedim ama aynen dediğin çok mantıklı bişy yoksa bile içim rahat eder en azından düşüncesindeyim ama ağrılı we zor olacağından eşim ve ailem çok sıcak bakmıyor işte ki ben % 60 çekilme düşüncesindeyim bakalım nasibimizde ne war ne kadar zamandır istiyosun peki ben 3 sene ye girdim yıl olarak hiç bi şekilde gebelik elde edemedik hiçte korunmadığımz halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…