- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 31
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Gerçekten mi tek mi koydurmalıyım o haldeİşte bende istiyorum ama ikiz olsun istiyorum hemde çok sağlıklı olsunlar da bakmak falan yada başka şeyler değil derdim sadece ben risklerinden korkuyorum ama yinede bilmiyorum hakkımızda hayırlısı gerçi risk tek oluncada oluyor ama ne bileyim işte kararsız kaldım mart başına kadar zamanım var tabi doktor ne der onunla da konuşmak lazım birde ama tüp bebekte çoğul gebelikler başarısızlık sayılıyormuş
Bencede koyarlarsa iki tane koydur açıklaman çok mantıklı geldi bana çnkü eğer ikiz olursa senn için çok daha iyi olur yaşın itibariylede durumun itibariylede doktorun seni anlıycaktır inşllah gönlünüzde gönlümüzde her ne varsa rabbim ona göre wersin tek seferde rast getirip sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tek temennim buHepimiz aslında zor sahip olduğumuz İçin belkide bi kerede olsun diyoruz yaşım 35 şimdi bir tane doğdu 2 sene sonra derken yaşım iyice ilerleyecek ki birde bir daha olmaz şansım iyice azalır diye korkuyorum 35 ten sonra malum doğurganlık düşüyor benim şuan tek şansım tüp bebek başka şansım yok çünkü tüplerim alındı o yüzden 2 tane koydurmayı istiyorum ama erken Doğum riski beni korkutuyor hoş geçen bi komşum tek bebek ti erken Doğum yaptı o olasılık her zaman var biraz da şansına bağlı eşim de söyleriz koyarlarsa 2 tane olur koymazlar ise zorlamayız dedi bakalım hayırlısı daha sürem var ama kalbim ikiz hep istiyor
Merhaba arkadaşlar şimdi ben ameliyat olmuştum ve transfer için iyileşme sürecindeyim ikiz bebeğim olmasını hep istemişimdir bu güne kadar bu konuyu doktorla hiç konuşmadım İzmir’de ki doktorum sadece ikiz gebelik riskli dedi ama hep gelecekle ilgili konuşurken çocuklarım diyorum şimdi ilk transfer aşamasında 1 adet embriyo yerleştirecekler ama iki tane istesem mi diye de içim içimi yiyor bi taraftan korkuyorum bi taraftan deli gibi istiyorum tabi Allah sağlıklı nasip etsin de ne bileyim işte hep bi istek var tabi birinin bile tutacağı meçhul ama Umut işte siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Benim ilk denemem olacak bende öyle istiyorum Allah inşalalh hepimize gönlümüzdekini sağlıklı bi şekilde nasip etsinBen 2 tane koydurtacağım canım... doktor da öyle tavsiye ediyor. Zaten ilkinde de 2 tane koymuşlardı. İkisinde tutmadı.
3 bile koydurmak isterdim ama eşim ve doktor olumsuz baktılar
Bence ikiz de istiyorduydan 2 tane koydurabilirsin. Gerçi benim yaşım daha genç oldaydı ben de farklı düşünebilirdim ama biri tutmazsa bari diğeri tutsun diye 2-3 istiyorum ben. 2 olacak. Bakalım. Şubatta olacak tranfer. Adetimi bekliyorum.
Amin hepimize inşalalahBencede koyarlarsa iki tane koydur açıklaman çok mantıklı geldi bana çnkü eğer ikiz olursa senn için çok daha iyi olur yaşın itibariylede durumun itibariylede doktorun seni anlıycaktır inşllah gönlünüzde gönlümüzde her ne varsa rabbim ona göre wersin tek seferde rast getirip sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tek temennim bu
İnşallah.. bu arada yaşını yazmışsın çoktan. Aynı yaştayız seninle.Benim ilk denemem olacak bende öyle istiyorum Allah inşalalh hepimize gönlümüzdekini sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Benim transfer sanırım martın ilk haftası şubat adetimle birlikte ilaçlara başlayacağım ben ameliyat oldum yeni iyileşmeyi bekliyorum sen nerdesin? Ben İzmir’de yaşıyorum takipler İzmir de ama yumurta toplama İstanbul da oldu transfer de İstanbul da olacakİnşallah.. bu arada yaşını yazmışsın çoktan. Aynı yaştayız seninle.
Senin transferin ne zaman olacak?
Benim transfer sanırım martın ilk haftası şubat adetimle birlikte ilaçlara başlayacağım ben ameliyat oldum yeni iyileşmeyi bekliyorum sen nerdesin? Ben İzmir’de yaşıyorum takipler İzmir de ama yumurta toplama İstanbul da oldu transfer de İstanbul da olacak
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun inşlaaah senin transfer ne zamanBen yurt dışındayım, Almanya..
Şubat‘ta olacak. Heralde ortasına denk gelir.Anladım hakkımızda hayırlısı olsun inşlaaah senin transfer ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?