Şubatta tüp bebek deneyecek olanlar

Gerçekten mi tek mi koydurmalıyım o halde

Tüp bebek için sözleşmede çoğul gebelik ve başarısızlık diye bir yer imzalıyoruz
Gönül istiyor tabi ama çoğul gebelikler risk taşıdığı için ne yazık ki başarısızlıkla eş tutuluyor
Anestezi doktorum dimyata pirince gideyim derken evdeki bulgurdan olma dedi bana.. bilmiyorum sonuç gelene kadar düşünme sürem var ama benimde aklım karışık..

Hepimiz aslında zor sahip olduğumuz İçin belkide bi kerede olsun diyoruz yaşım 35 şimdi bir tane doğdu 2 sene sonra derken yaşım iyice ilerleyecek ki birde bir daha olmaz şansım iyice azalır diye korkuyorum 35 ten sonra malum doğurganlık düşüyor benim şuan tek şansım tüp bebek başka şansım yok çünkü tüplerim alındı o yüzden 2 tane koydurmayı istiyorum ama erken Doğum riski beni korkutuyor hoş geçen bi komşum tek bebek ti erken Doğum yaptı o olasılık her zaman var biraz da şansına bağlı eşim de söyleriz koyarlarsa 2 tane olur koymazlar ise zorlamayız dedi bakalım hayırlısı daha sürem var ama kalbim ikiz hep istiyor

Bencede koyarlarsa iki tane koydur açıklaman çok mantıklı geldi bana çnkü eğer ikiz olursa senn için çok daha iyi olur yaşın itibariylede durumun itibariylede doktorun seni anlıycaktır inşllah gönlünüzde gönlümüzde her ne varsa rabbim ona göre wersin tek seferde rast getirip sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tek temennim bu

Ben 2 tane koydurtacağım canım... doktor da öyle tavsiye ediyor. Zaten ilkinde de 2 tane koymuşlardı. İkisinde tutmadı.
3 bile koydurmak isterdim ama eşim ve doktor olumsuz baktılar
Bence ikiz de istiyorduydan 2 tane koydurabilirsin. Gerçi benim yaşım daha genç oldaydı ben de farklı düşünebilirdim ama biri tutmazsa bari diğeri tutsun diye 2-3 istiyorum ben. 2 olacak. Bakalım. Şubatta olacak tranfer. Adetimi bekliyorum.

Benim ilk denemem olacak bende öyle istiyorum Allah inşalalh hepimize gönlümüzdekini sağlıklı bi şekilde nasip etsin

Amin hepimize inşalalah

İnşallah.. bu arada yaşını yazmışsın çoktan. Aynı yaştayız seninle.
Senin transferin ne zaman olacak?
Benim transfer sanırım martın ilk haftası şubat adetimle birlikte ilaçlara başlayacağım ben ameliyat oldum yeni iyileşmeyi bekliyorum sen nerdesin? Ben İzmir’de yaşıyorum takipler İzmir de ama yumurta toplama İstanbul da oldu transfer de İstanbul da olacak

Ben yurt dışındayım, Almanya..

dun yumurta toplama islemi yapildi eve gelince kendimi cok yormustum sanirim ondan biraz agrim var evde uzaniyorum.. bugun arayacaklar bakalim transfer gununu iple cekiyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar bugün adetimin 16. Günü yumrta 12 mm Cumaya kadar menogon a devam dedi doktorum. Adetin 20. Günü yumurta toplanırmı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…