Sübyan ile hamile kalip bebeğini alanlar burda mı?

Magnolia1986

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
716
262
23
39
2 defa düşük yaptım zaten zor oluyordu bebek hiçbir sorunum yok daha sonra sübyan olabilir dediler kötü rüyalar görüyordum bebek ölüyordu rüyamda sonra düşük yapıyordum şimdi muska takıyorum bakalım kısmet varmı başıma gelenler bu talihsiz olaydan

Canım ben de tekrarlayan düşükler yapıyorum o dediğin muskadan iki kere yaptırdım yine kaybettim. Ben inanmıyorum açıkçası. En güzeli her gün cin suresini, ayetel kürsi, Felak, nas, fatiha,İhlas surelerini bir bardak suya okuyup içmen. Bir de abdesti uyumaya dikkat et. Cevşen de alıp oku. Emin ol bunlar o muskadan daha iyi. Ben öyle yapacağım bir dahaki gebeliğimde.

Hadi yaa valla okumak ile de kurtulamadım son çare hocaya gitmek oldu

Benim başımdan değilde yengemin başına gelmişti rüyasında bir ormandaydı bi ağaca asılı boş bir kağıt görmüş bi ses ona bebeğini alıcaz demişti kadın sabahına bebeğini düşürdü 2 ay sonra bir rüya daha gördü hediyeni veriyoruz diyordu bu sefer kadın 1. buçuk ay sonra hamile kaldı ve doğurdu . Anlattığı ne kadar doğru bilemem ama doktorunuz düşük konusunda bir şeyler demedimi

Yok demedi sorun yok dedi

Benim de rüyalarımda hamile kalıyorum oluyor elimde konuşuyor felan ikincisin de de siyah kusuyordu b iki gün içinde düşüyor sonra zaten

Evet zor bir durum yok para almadı öyle
Canım ben de hep öyle rüyalar gördüm. Her düşükte bebegimi birileri alıp gidiyordu sonra düşük yapıyordum. Sonra ocak derler bizim oralarda oraya gittik bana muska yazdı ve dedi ki sana musallat olmuşlar. Doktorda çaren yok. Neyse ben ertesi ay hamile kaldım hamile kalınca yine okudu falan. Yine düştü. Ben de sinir oldum çıkardım. Takmıyorum. Her türlü düşüyor benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…