Suç bende mi

Morelinda

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2024
18
2
6
Akşam çocukların yerini hazırlarken, kızım aniden öksürdü. Eşim Gece klimayı kapat ondan öksürüyo dedi. Ben de istemeden, şaka niyetine yanaklarına iki elimle hafifçe vurarak Gece klimayı kapatıyorum yaa dedim. O an kulaklarının çınlayıp çınlamadığını, ağrıyıp ağrımadığını bilmiyorum.
Eşim ise çok sert bir şekilde omzuma yumruk attı. Omzum çok acıdı, hemen banyoya koştum ve ağladım. Döndüğümde ise o da kulağını tutuyordu ve “Neden böyle bir şey yaptın?” diye sordu. Ben cevap vermedim. O kadar değersiz hissediyorum ki hiç canımın yanması filan umrunda olmadı birkaç saat sonra bir sessizlik oluştu zaten bu aralar bana karşı çok değişti 9 yıllık evliyiz.

Yani vurmanız iyi olmamış, ben de eşime çok el şakası yaparım acıtacak derecede ama benim elim ağrıyor ona birşey olmuyor tabi ki erkek Kadın fiziki olarak aynı değil, eşim de gülüp geçiyor kendi canını acıttın diye. Yani yaptığınız Yanlış olsa bile, canı yanmış olsa bile aldığınız tepki bana göre çok çok aşırı.

Canı bile yanmış olsa vurmasını haklı çıkarmaz. Bağırabilir, o an sizden uzaklaşabilir ama size vuramaz vurmamalı. Kasti olarak canını yakmamışsınız.
"Neden böyle bir şey yaptın?" sorusu çok yersiz. Sizin ona sormanız gerekirken üste çıkmak için sormuş bence.
Üzücü bir durum.

Böyle el şakalarını hiç sevmiyorum sizin yaptığınızda çok gereksiz, yinede eşinizin tepkisi çok fazla sonuçta erkek gücü diye bir şey var. Size bariz şiddet göstermiş, en ufak öfkesinde yumruklayan adama dönecekse küsmek yerine başka şeyleri düşünün. Ayrılmayacaksanızda evliliğinizle ilgili terapi alın kesinlikle

Yani ilk defa bu şekilde karşılık verdi. Gözümün içine bakarak vurdu hiç düşünmeden. Şok geçirdim ne yapıyorsun canımı acıttın dedim o da kulağını tutuyordu. Sert bişekilde vurmadığımdan eminim zaten ki biz de normal de şakalaşırız zaten bidaha şaka yapmam çok soğudum çok enteresan biri olup çıktı.

İyice strese girdim artık tanıyamıyorum onu.

Ben yüzüme ani dokulmasini asla sevmiyorum. Hele biri aniden öyle vurur gibi yapsa refleks olarak bende vurabilirim. Cocukken dayak yemenin kalintilari bunlar. Vurmayi hakli kilmaz tabi ama bence bu ilk defa oluyorsa durumu tekrar konusun.
Kahvaltı da tekrar konuştum bu konuyu canımı acıttığından bahsettim refleks mefleks dedi hoşlanmadığını söyledi

Ben de ona şaşırdım hiç el kaldırmazdı taa ki düne kadar şaka yaptığımın farkındaydı da çok büyük tepki oldu bana karşi çok üzüldüm ve umrunda olmadı

O nedir yahuuuu ruh hastası mi bu adam

yanagina biraz tam atma yapmissiniz, az biraz yanak sıkmak da dokunmak da sevgi göstergesidir, karsiliginda yumruk atmak nedir bu adam hayvan miYanaga yapılan ufak jestle omuza indirilen yumruk ayni şey mi, adam bile isteye vurmuş iste. Cani yandıysa da yandı, bir daha yapma diyebilir güzelce vurmak nedir...

Bilemedim genel olarak Boyle tahammülsüzse genelde gözü başkasına kaymış oluyor, o yoksa da poposuna yani kazigi kacmis oluyor.

Kahvaltı da tekrar konuştum bu konuyu canımı acıttığından bahsettim refleks mefleks dedi hoşlanmadığını söyledi

Refleks dedigin ya kacmaktir, ya karşıdakini itmektir. Bile isteye hedef alarak vurmak, yumruk atmak hele refleks falan olamaz. Bariz isteyerek vurmuş.

Refleks dedigin ya kacmaktir, ya karşıdakini itmektir. Bile isteye hedef alarak vurmak, yumruk atmak hele refleks falan olamaz. Bariz isteyerek vurmuş.
En fazla elinle itersin, yumruk nasıl refleks olacak? Bence de bilerek vurmuş.
Ben adamın eliyle yüzüyle çok oynarım, ağzını yüzünü avuçlarım. Hiç yumruk yemedim şimdiye değin.

Nasıl bişey yaptınız bilmiyorum ama benim kulağıma hafifçe vurulsa beynim basınçtan zonkluyor, kulak problemim var muhtemelen onla alakalı. Eşiniz de belki öyle oldu. Çünkü o durumlarda ben de refleks olarak karşımdakine tepki verebiliyorum

İlk seferde verdiğiniz tepki bundan sonrası için çok önemli.
Hiçbir şey yok gibi davranırsanız sessiz kalışınızdan sonraki kavgalarınızda vs daha da fazla azıtabilir.
Şiddet bu şekilde adım adım başlıyor maalesef.

Adam kulağını tutmuş belki ağrıdı gerçekten sertti eliniz emin misiniz buna bende yüzüme dokunulmasini asla sevmiyorum özellikle aniden dokunulması. El hareketi yapmayın bundan sonra

Çocuktan sonra kilo aldım kilomla vs dalga geçiyor mesela sabahta kahve içiyorum bu ne kahvesi diye sordu tok tutan kahve dedikten sonra dalga geçti senin zayıflaman için bu kahveden en az beş tane içmen lazım dedi bu şekilde psikolojik şiddet göstermeye başlamıştı üstüne de bu olay oldu. Eziyor resmen beni. Kendini çok kötü hissediyorum. İlk evlendiğimiz zamanlar gözümün içine bakardı. Ama dün gözümün içine bakarak vurdu çok sarsıldım.

Sizin ona vurmanız hoş olmamış, hafifçe şaka niyetli yapmışsınız ama eşiniz çok haksız bu durumda çünkü kasti olarak omzunuza yumruk atmış. Ayrıca erkek gücü kadın gibi değil. Bu durum ilk kez mi yaşanıyor?

Adam kulağını tutmuş belki ağrıdı gerçekten sertti eliniz emin misiniz buna bende yüzüme dokunulmasini asla sevmiyorum özellikle aniden dokunulması. El hareketi yapmayın bundan sonra
İlk defa yapmıyorum ki arada şakalaşırız o da biliyor yani mutfakta bişiler hazırlarken o da popoma sertçe vuruyor mesela şaka niyetine eşler arasında bu denli şakalar oluyordur diye tahmin ediyorum. Ama dünkü ben resmen şiddet gördüm yukarıdaki arkadaşımın da söylediği gibi.. Çok sert Yumruk attı omuzumu hala hareket ettiremiyorum.

Kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor galiba. Dış görünüşünüz ile dalga geçiyor bir de utanmaz. Eşinizde sevgi, saygıdan eser görünmüyor ne yazıkki!

Saygı yok adamda. Yaptığı şeyde şiddet. Psikolojik başlamış ve fiziksel olarak devam etmiş sonunda. Bende yüzüme dokunulmasından hoşlanmam ama tüm gücümle yumruk atmam karşı tarafa canımı yakmıyorsa o an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…