suc bende mi ?

sahra82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
68
0
86
Trabzon
11 aylık bir ilişkim var.ciddiyiz sadece ailelerin tanısması kaldı..konuya gelince erkek arkadasım işi icabı yurt dısına gidicek..bende bunu ögrenince git tabıkı ne güzel falan dedim.sonrada hatta orda kalabiliyorsam 1 ay kal dedim.degişiklik olur senın için dedim.oda buna cok kızdı kavga ettik..ne konustugunun farkında degilsin.ben yurt dısı meraklısı degilim dedi..bu huyundan vazgec dedi.herşeye kötü tarafından bakıyorsun dedi.biraz rahat ol ince düşünme dedi bana..bende cok kırıldım tabıkı..bu huyundan vazgec demesi cok kırıldım.ben şehrimden memnunum dedi..biz bir ilişki yasıyoruz dedi zaman gecmesin diye aradan ugrasıyorum dedi.bu dedigin bana kufur gibi dedi..yanı sen git ne yaparsan yap benı düşünme demek istemişim..sizce suc bende mi??

iyi niyetten maraz doğmuş buyrunnnnnnnnn mutlaka iyi niyetle bunu söylemişsindir,sıkma canını o senden daha çok ilgi beklemiş,özlerim ,sensiz zaman nasıl geçicek gibi şeyler söylemeni beklemiş..o da haklı aslında 1 ay az zaman değil,empati yap bence ,aynı şeyi o söyleseydi ne hissederdin?

canim niyetini bize degil ona guzelce anlatirsan seni anlayacagindan eminim laflarin ona kinayeli gibi gelmis alinganlik gostermis aciklarsan anlayacagina eminim.

bence söylerken kullandığın ses tonun, o anki duruşun önemli, alaycı bir tavırla söylersen yanlış anlaşılması normaldir, yada çok mutlu gibi gülümseyerek söylersen..

valla hiçbir şey anlamadım
dikkatimi veremedim sanırım
ama anladığım kadarıyla geçmişte konuşulmuş şeylerin
ya da yapılan kıskançlıkların patlaması olmuş.

ben acıkladım ona ama o üsteledi..söylemek istediklerini söylemyorsun dedi.ben senın gercekte ne söylemek istedigini anlıyorum ben artık senı tanıdım diyo..oda bana dedi sen yurt dısına gitsen ben sana desem git tabıkı hatta kalabiliyorsan orda kal desem sen ne anlarsın dedi.bende benı istemedigini düşünürüm dedim..yani dedi.artık ince düşünme dedi.ne söylemek istiyorsan onu syle bana dedi..bense kırıldım cok..cunku bazen böyle alınganlıkları oluyo..aradaki yas farkından mıdır nedir anlamadım..dışarı cıkacagı zaman tamam canım iyi eglen güzel bir gun gecir desem buna bile bazen bozuluyo..bir sitem var sanki diyoo..ama ben gercekten sitem etmyorum iyi niyetimle söylüyorum kızıyo bazen senı anlamıyorum diyip kızıyo..bilmiyorum ne desem kızıyo ne yapıcam belli degil..bununla bir ömür gecermi onu bile bilmiyorum..beraber yemek yapıyoruz.elimi bile sürdürmüyo kendi yapıyo..bulaşıkları bile kendi yıkıyo yaaaa..sen gec otur içerde diyoo.bende kendimi tabıkı kötü hissediyorum..ben dururken ona mı kalmıs iş yapmak...birde iş yaparken diyo ki ben ede kalmam dimi diyoo..allah aşkına bu söylenicek lafmı yaaaaaa..artık cok doldum cokkk

Tek derdiniz bu olsunn tatlım yaa =)

Büyük ihtimal biraz imalı söledinki alındıı =)

Takılmayın ikinizdede suç yok =)

iyi desen kötü anlarlar kötü desen yarabbi şükür derler bide bizi karışık bulurlarklava:

senin sevgilin çok alıngan canım sen bi selam vermişsinde borçlu çıkmışsın derler ya öyle olmuş-tatlicadiarzu- valla bilmem ne deyim fazla derin düşünüyo bu özelliğini törpülemesi lazım sen ne yapsan suç olmuş allah kolaylık versina.s.

sende git git diye ısrarla yaklaşınca yanlış anlamış olabilir canım..

gitme aşkıım sensiz yaşayamam fln deseydin yakaydirigubbakcemile

sende git git diye ısrarla yaklaşınca yanlış anlamış olabilir canım..

gitme aşkıım sensiz yaşayamam fln deseydin yakaydirigubbakcemile

sonra bende dedim gercek düşüncelerimi söyliyim o zaman gitme dedim ben seni çok özlüyücem dedim ee napalım iş gidicem artık dedi yaa...ne öyle ne böyle benı bezdirmeye mi çalışıyo acaba..ben ayrılıyım diye mi yapıyo..??dedimki sonra olsun git bu senın işin dedim belki beni özlersin sende dedim..baka hala aynı şeyi yapıyosun neden belki diyosun diyoooo...yaaa artık vallahi saldım cayıra melam kayıra..ne desem olmuyo yaranamıyorum...klava:

erkek milleti işte ne desen beyendiremezsin
hep sen yanlış düşünür yanlış konuşursun
amaa o o hep en doğrusudur

ne demiş gülben ergen::ben kötüyüm sen iyi mi??sengözlerimebaksanab

Valla anladığım kadarı ile sevgilin sensiz olmayı hiç düşünmüyor sende üstüne iyi niyet abidesi olunca niye onun gibi düşünmüyorsun diye istemeden tepki koyuyor.

Biraz fazlaca alınganmış ama ilgi bekliyor anlaşılan.CADIARZU Azıcık yağcılık yapman lazım herşeyden nem kapmaması için.sengözlerimebaksanab

Ben duruma farklı bir yerden yaklaşıcam müsadenizle;

- Eşiniz / sevgiliniz / nişanlınız size gelip çalışmak için yurtdışına çıkacağını söylüyor .

Ne düşünürsünüz ? Tepkiniz ne olur ?

Kadınların böyle bir durumda içinden geçenler; - Nasıl ya !? Bana danışmadan böyle önemli bir kararı nasıl alır! Fikirlerim, düşüncelerim, duygularım bu kadar önemsiz mi ! Neyim ben ? :gitme: Geri dönmezse, beni unutursa :sinifsinif: Bu adam benden uzak kalmayı nasıl göze alabiliyor! :gitme:

Yansıtılan; "- Aaaa öyle mi ? Ne güzel ! Ne iyi fikir ! Git tabiki,git ! kalabildiğin kadar kal, hatta mümkünse bir daha geri dönme !! " klava:

- Eşiniz / sevgiliniz / nişanlınız size gelip arkadaşlarıyla eğlenmeye gideceğini söylüyor.

Ne düşünürsünüz ? Tepkiniz ne olur ?

Kadınların böyle bir durumda içinden geçenler; - Eğlenmek mi ?? Kiminle? nerede ?! Bana neden gel demiyor ! Neden biz birlikte gitmiyoruz. Ooo bu ne biçim bir ilişki ya, ben neyim!? Ohh keyfe, yüzsüzlüğe bak eğlenmeye gidiyormuş !!! Git git bunun hesabını sorarım ben sana !! kötükedihüso

Yansıtılan; " - sana iyi eğlenceler !!! " klava:

Biz kadınlar böyle durumlarda içimizden geçeni olduğu gibi değil; imalı , duygularımızı hissettirmeden aktarmaya çalışıyoruz. Erkekler aslında bir çok kez anlayabiliyor içimizden geçeni. Bazen işlerine gelmiyor yapacaklarından geri kalmamak için o ayrı lmaz:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gücenmeyin ama sizin durum aynen böyle bence a.s.

Bir nevi özeleştiri niteliğinde kaydirigubbakcemile3

çok abartmışsın canım ya sende yıllar önceki halimi gördüm ben..ay bırak işi o yapsın sanki evlenince yapacak mı ?sorun cıkarma bence..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…