11 aylık bir ilişkim var.ciddiyiz sadece ailelerin tanısması kaldı..konuya gelince erkek arkadasım işi icabı yurt dısına gidicek..bende bunu ögrenince git tabıkı ne güzel falan dedim.sonrada hatta orda kalabiliyorsam 1 ay kal dedim.degişiklik olur senın için dedim.oda buna cok kızdı kavga ettik..ne konustugunun farkında degilsin.ben yurt dısı meraklısı degilim dedi..bu huyundan vazgec dedi.herşeye kötü tarafından bakıyorsun dedi.biraz rahat ol ince düşünme dedi bana..bende cok kırıldım tabıkı..bu huyundan vazgec demesi cok kırıldım.ben şehrimden memnunum dedi..biz bir ilişki yasıyoruz dedi zaman gecmesin diye aradan ugrasıyorum dedi.bu dedigin bana kufur gibi dedi..yanı sen git ne yaparsan yap benı düşünme demek istemişim..sizce suc bende mi??
sende git git diye ısrarla yaklaşınca yanlış anlamış olabilir canım..
gitme aşkıım sensiz yaşayamam fln deseydin yakaydirigubbakcemile
ben acıkladım ona ama o üsteledi..söylemek istediklerini söylemyorsun dedi.ben senın gercekte ne söylemek istedigini anlıyorum ben artık senı tanıdım diyo..oda bana dedi sen yurt dısına gitsen ben sana desem git tabıkı hatta kalabiliyorsan orda kal desem sen ne anlarsın dedi.bende benı istemedigini düşünürüm dedim..yani dedi.artık ince düşünme dedi.ne söylemek istiyorsan onu syle bana dedi..bense kırıldım cok..cunku bazen böyle alınganlıkları oluyo..aradaki yas farkından mıdır nedir anlamadım..dışarı cıkacagı zaman tamam canım iyi eglen güzel bir gun gecir desem buna bile bazen bozuluyo..bir sitem var sanki diyoo..ama ben gercekten sitem etmyorum iyi niyetimle söylüyorum kızıyo bazen senı anlamıyorum diyip kızıyo..bilmiyorum ne desem kızıyo ne yapıcam belli degil..bununla bir ömür gecermi onu bile bilmiyorum..beraber yemek yapıyoruz.elimi bile sürdürmüyo kendi yapıyo..bulaşıkları bile kendi yıkıyo yaaaa..sen gec otur içerde diyoo.bende kendimi tabıkı kötü hissediyorum..ben dururken ona mı kalmıs iş yapmak...birde iş yaparken diyo ki ben ede kalmam dimi diyoo..allah aşkına bu söylenicek lafmı yaaaaaa..artık cok doldum cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?