Evet çok bozuk hatta muhtemelen madde kullanıyor şikayetimde bunu da dile getirdim.Psikolojisi bozuk sa isler degisir gerçekten dikkatli olun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok bozuk hatta muhtemelen madde kullanıyor şikayetimde bunu da dile getirdim.Psikolojisi bozuk sa isler degisir gerçekten dikkatli olun..
Hiç hoşuma gitmese de bu tavsiye mecburen bunu soylicem evinizin etrafında insan sayısı azalınca dışarı çıkmayın ,kalabalık vakitlerde ve kalabalık yerlerde işlerinizi halledin mümkün mertebe yalnız bir yere gitmemeye çalışın . Allah yardımcınız olsun ama bu pislikler yüzünden kendi hayatımızı kısıtlamak zorunda kalıyoruz . Uzaklaştırma olsa bile bunlar pek kale almiyolar. Bunun dışında belki biber gazı ya da böyle elektrik şoku veren aletler var onlardan temin Edip yanınızda bulundurabilirsiniz.Merhaba sevgili üyeler, beni rahatsız eden bir erkeği savcılığa şikayet ettim ve uzaklaştırma kararı alınmasını talep ettim, fakat bu karar çıkana kadar şikayetçi olduğum şahıs özellikle şikayetimi öğrendikten sonra karşıma çıkarsa ( tahmin ediyorum ki çıkar çünkü çok şuursuz biri) kendimi nasıl koruyabilirim, ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Nasıl birisi olduğuna göre değişir. Ama savcılığa gidecek kadar korkutan birisiyse ve kastettiğiniz fiziki zorlamaysa biber gazı ve elektro şok cihazı en pratik yöntemdir..
Bir diğeri konunuzu bilen birileriyle anında iletişim kurabileceğiniz panik düğmesi gibi uygulamalardır..
Başka bir yöntem fiziki savunmadır. Ama orantısız güç olacağı için direk cinsel organı nişan almaya bakın.
En son avaz avaz bağırma gelir. Ama aşırı duyarsız toplumlarda pek etkili olmaz atı alan Üsküdar'ı geçer..
Yani sonuç biber gazı ve elektro şok cihazı..
hayır ondan aylar önce tesadüf eseri yolda beni görüp peşime takılan biri bu okul arkadaşımı heryerden engelledim olay kapandıBir önceki konundaki eski okul arkadaşın mı şikayet ettiğin? Farklı şehirdeydi sanırım. İşyerini ve ev adresini biliyor mu?
Evet bunu bildiğim için tedirginim ben de, çünkü şahıs çok şuursuz, adli bir çok olaya karışmış bir serseri, kaybedecek hiçbir şeyi de yok
Valla bazı durumlar açık açık yapılan bir tehditten daha korkutucu olabiliyor. İyi yapmışsınız. Telefon için olan uygulamayı araştırıp kurun hemen, birkaç çeşidi var sanırım. Tek tuşla birkaç kişiden yardım istenebiliyordu. Bu yardım çağrısını alan insanların hemen polisi aramaları gerektiğini de onlarla daha önceden konuşup anlatın ama. Umarım hiç gerek kalmaz, Allah korusun sizi. Yine de tedbiri de elden bırakmamak en iyisi.Telefonlara böyle bir uygulama yüklendiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim. Beni rahatsız eden kişi takıntılı ve psikolojisi bozuk biri, tehdit falan yok ama normal biri olmadığı için tedirginim bir de işi gücü yok, kaybedecek hiçbir şeyi yok, beni de takıntı haline getirdi sürekli peşimde. Keşke zamanındasın de savunma sporlarından birini öğrenmiş olsaydım, kız çocukları için olmazsa olmaz birşey, çok iyi düşünmüşsünüz.
Yürüme mesafesindeki yerlere bile arabayla gidiyorum dediğiniz gibi kararı falan dikkate alacak birine benzemiyor akli dengesi yerinde değil sanırımHiç hoşuma gitmese de bu tavsiye mecburen bunu soylicem evinizin etrafında insan sayısı azalınca dışarı çıkmayın ,kalabalık vakitlerde ve kalabalık yerlerde işlerinizi halledin mümkün mertebe yalnız bir yere gitmemeye çalışın . Allah yardımcınız olsun ama bu pislikler yüzünden kendi hayatımızı kısıtlamak zorunda kalıyoruz . Uzaklaştırma olsa bile bunlar pek kale almiyolar. Bunun dışında belki biber gazı ya da böyle elektrik şoku veren aletler var onlardan temin Edip yanınızda bulundurabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim aklıma hiç gelmemişti bugün hemen araştıracağım.öğrenebiliyorsanız çok acil kendinizi savunmayı öğrenmeye başlayın öyleyse. en azından en az panikle ne yaptığınızı bilebilecek kendinize zarar vermeyecek durumda olursunuz kötü bir durumla karşılaşırsanız. bir kurs ya da hoca bulun. durumunuzu anlatın doğrudan hayati şeyleri öğrenmeye başlarsınız. hapkido wingchun kick boks sokak dövüşü vs illaki birinin eğitimini veren bir yer vardır çevrenizde. yoksa internetten videolarını izleyip en azından vurmanız gereken kritik noktaları öğrenirsiniz. şok cihazı ve biber gazını da unutmayın almayı
Çok teşekkür ederim Allah hepimizi kötülüklerden korusun.Valla bazı durumlar açık açık yapılan bir tehditten daha korkutucu olabiliyor. İyi yapmışsınız. Telefon için olan uygulamayı araştırıp kurun hemen, birkaç çeşidi var sanırım. Tek tuşla birkaç kişiden yardım istenebiliyordu. Bu yardım çağrısını alan insanların hemen polisi aramaları gerektiğini de onlarla daha önceden konuşup anlatın ama. Umarım hiç gerek kalmaz, Allah korusun sizi. Yine de tedbiri de elden bırakmamak en iyisi.
benim kuzenime musallat olmustu boyle bir sapik. polise sikayet etsekte adam sanki 9 canli kendi yetmiyor anasi danasida cikti bizim aile en son buna meydan dayagi cekti olmadi simdi evlendi baska memlekete gitti kurtuldu..Merhaba sevgili üyeler, beni rahatsız eden bir erkeği savcılığa şikayet ettim ve uzaklaştırma kararı alınmasını talep ettim, fakat bu karar çıkana kadar şikayetçi olduğum şahıs özellikle şikayetimi öğrendikten sonra karşıma çıkarsa ( tahmin ediyorum ki çıkar çünkü çok şuursuz biri) kendimi nasıl koruyabilirim, ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Ailece anormal insanlarmış demek ki ne istediler ki kızcağızdan... Umarım ben de kurtulurum.benim kuzenime musallat olmustu boyle bir sapik. polise sikayet etsekte adam sanki 9 canli kendi yetmiyor anasi danasida cikti bizim aile en son buna meydan dayagi cekti olmadi simdi evlendi baska memlekete gitti kurtuldu..
evlenmek istiyormus ailwsidr manyakti. kuma olrak almak istiyormus bunu dugunde gormusler ailecek musalat oldular istemeye. geldiler. en. az 30 kez. yengem amcm. simir krizi gecirdi. en son abimler. sezonu bitip eve donduklerinde gorduler. bunlara meydan dayagi cektiler tum komsu erkeklerde gelip dovdu. bana misin demedi en son birini buldu kizrn nisani bastilar kizi rezil ettiler ama nisanlisi adam gibi adam di. evlendiler. turkeyenin en. ucra yerine gittiler simdi 3 yillik evli cocugu var tel kullanmadi bir sureAilece anormal insanlarmış demek ki ne istediler ki kızcağızdan... Umarım ben de kurtulurum.
Gerçekten haketmişler dayağı, şiddet böyle durumlarda kaçınılmaz oluyor demek ki.evlenmek istiyormus ailwsidr manyakti. kuma olrak almak istiyormus bunu dugunde gormusler ailecek musalat oldular istemeye. geldiler. en. az 30 kez. yengem amcm. simir krizi gecirdi. en son abimler. sezonu bitip eve donduklerinde gorduler. bunlara meydan dayagi cektiler tum komsu erkeklerde gelip dovdu. bana misin demedi en son birini buldu kizrn nisani bastilar kizi rezil ettiler ama nisanlisi adam gibi adam di. evlendiler. turkeyenin en. ucra yerine gittiler simdi 3 yillik evli cocugu var tel kullanmadi bir sure
Yanınızda alet edevatsız gezmeyin.. Kafası güzelse birde hiçbirşey görmez gözü.. Allah korusun..Evet çok bozuk hatta muhtemelen madde kullanıyor şikayetimde bunu da dile getirdim.
Yürüyüşü hareketleri falan madde bağımlısı olduğunu belli ediyor, bir arkadaşım bana hemen biber gazı ve elektro şok cihazı temin edecekYanınızda alet edevatsız gezmeyin.. Kafası güzelse birde hiçbirşey görmez gözü.. Allah korusun..
Ah keşke, ama bu mümkün değil, çalıştığım kurum da çok anlayış gösterecek bir yer değil en fazla yıllık izinlerim var ki o da bir işe yaramazBir süreliğine uzak bir yere mi gitseniz acaba?
sizinkide boyle bise istiyorsa yandinz cunku takintili oluyoryorlarGerçekten haketmişler dayağı, şiddet böyle durumlarda kaçınılmaz oluyor demek ki.
Umarım öyle değildirsizinkide boyle bise istiyorsa yandinz cunku takintili oluyoryorlar
umarim bu sefer sevletin adaleti keskin olurda kurtulursunzUmarım öyle değildir![]()