• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suç kimde?

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
515
190
323
İyi geceler herkese, yine ben yine bi sürü kavga sorun..
Eşimle daha yeni barıştık neyse, bugünkü olayı anlatıyorum. Haftanın başından anlaştık bu akşam için, arkadaşımın kınası var diye beni o bırakcaktı, ama bugüne maçı varmış halı saha maçı, tamam dedim erken bırakırsın o zaman, olur dedi.
Akşam üstü bi arkadaşı aradı, haftaya üniversiteden bi arkadaşlarının başka bi şehirde düğünü varmış (düğün sahibi aramıyo başka ortak arkadaş arıyo) haftasonu orda olcaz falan diyo telde duyuyorum bende, eşim tamam ya sıkıntı yok diyo, (bana usulen de olsa sorabilirdi) neyse bu kişi düğüne aramadığı gibi bizim düğüne de gelmemiş yani gitme gibi bi zorunluluğu yok aslında eşimin, üstelik beni de 2 gün çocukla evde yalnız bırakmış olcak. Telefonu kapattığı gibi bana bağırmaya başladı, gitcem işte engel olamazsın, sen de nereye gidersen git vs ağlatana kadar bağırdı bana, ben de kınaya gitmem gerektiğini beni bırakması gerektiğini söyledim, halı saha kıyafetlerini giydiği gibi çıktı, bide bana nasıl gidersen git onu da düşünmüşsündür dedi ve gitti.
Bende o kadar öfkelendim ve sinirlendim ki ağlamaktan helâk oldum evdeki resimlerimizi yırttım hep parçaladım sinirime, sonra otobüsle ve bi arkadaşım ve eşiyle beraber gittik ama ruh gibiyim, şimdi eve bıraktılar beni, konuşmuyoruz , suç kimin allah aşkına söyleyin :(

Eşimle daha yeni barıştık neyse, bugünkü olayı anlatıyorum. Haftanın başından anlaştık bu akşam için, arkadaşımın kınası var diye beni o bırakcaktı, ama bugüne maçı varmış halı saha maçı, tamam dedim erken bırakırsın o zaman, olur dedi.
Akşam üstü bi arkadaşı aradı, haftaya üniversiteden bi arkadaşlarının başka bi şehirde düğünü varmış (düğün sahibi aramıyo başka ortak arkadaş arıyo) haftasonu orda olcaz falan diyo telde duyuyorum bende, eşim tamam ya sıkıntı yok diyo, (bana usulen de olsa sorabilirdi) neyse bu kişi düğüne aramadığı gibi bizim düğüne de gelmemiş yani gitme gibi bi zorunluluğu yok aslında eşimin, üstelik beni de 2 gün çocukla evde yalnız bırakmış olcak. Telefonu kapattığı gibi bana bağırmaya başladı, gitcem işte engel olamazsın, sen de nereye gidersen git vs ağlatana kadar bağırdı bana, ben de kınaya gitmem gerektiğini beni bırakması gerektiğini söyledim, halı saha kıyafetlerini giydiği gibi çıktı, bide bana nasıl gidersen git onu da düşünmüşsündür dedi ve gitti.
Bende o kadar öfkelendim ve sinirlendim ki ağlamaktan helâk oldum evdeki resimlerimizi yırttım hep parçaladım sinirime, sonra otobüsle ve bi arkadaşım ve eşiyle beraber gittik ama ruh gibiyim, şimdi eve bıraktılar beni, konuşmuyoruz , suç kimin allah aşkına söyleyin :KK43:

Niye telefonu kapattığı gibi bağırmaya başladı onu anlamadım?
O konuşurken siz bir eşy mi dediniz ya da gidemeyeceğini ima eden bir hareket mi yaptınız?

Kişinin kendisinin aramamış olması ya da sizin düğüne gelmemiş olması eşinizin gitmemesi için bir gerekçe değil. Eşiniz gitmek istiyor, illa da sen geldin, ben geldim, sen gelmedin, ben de gelmem pazarlığı yapılacak diye bir şey yok. Vefa diye bir şey vardır, ben de benim düğünüme gelmeyen kişilerin düğününe gitmişimdir. Gereksiz gurur ve hesap yapmaya gerek yok.

Ama eşinizin size götüreceğim dediği halde ortada bırakması olmamış.

İyi de neden bagirdi anlamadım.Gitme dememişsiniz yazdığından anladım o yani.Suç bastırmış annenin evi yakınsa bir o gelmeden git aramada bir görsün bakalım nereye gidersen git ne demek.

Su erkeklerin simarikliklarindan ve dunya benim etrafimda dönüyor tavirlarindan sıkıldım. Foruma bakiyorum tum kadınlar bundan mustarip.
Erkek evlat sahibi annelere sesleniyorum burdan cocugunuza padisah muamelesi yapmayin insan olmayi ogretin yeter..

Bende o kadar öfkelendim ve sinirlendim ki ağlamaktan helâk oldum evdeki resimlerimizi yırttım hep parçaladım sinirime, sonra otobüsle ve bi arkadaşım ve eşiyle beraber gittik ama ruh gibiyim, şimdi eve bıraktılar beni, konuşmuyoruz , suç kimin allah aşkına söyleyin :KK43:
Telefonda görüşürken siz gidemezsin dediniz sanırım böyle bir tepkiyi durduk yerde verip engel olamazsın diyemez yoksa. Ben sizde bir suc bulamadım oturup size düğüne gideceğini söyleyebilirdi ve sizi götürecekken niye ortada bıraktı siz onun eşisiniz sonuçta. Bırakın ne hali varsa görsün.

Gitme demedim, sadece bi bana sorsaydın dedim, ki zaten vaktinin çoğunu bizimle geçiren bi adam, güzelce deseydi aşkım bak böyle böyle seni de kız kardeşine bırakırım yada annene deseydi bu kadar büyümezdi. Ben sadece kafasına göre takılır gibi davranmasına kızdım, herkes eşiyle birlikte gelmişti kınaya ben tek

Hayır bide bana öyle bi trip atıyor ki sanki ben kafama göre davrandım, çocuğunu bile sevmedi geldiğimden beri

Gitme demedim, sadece bi bana sorsaydın dedim, ki zaten vaktinin çoğunu bizimle geçiren bi adam, güzelce deseydi aşkım bak böyle böyle seni de kız kardeşine bırakırım yada annene deseydi bu kadar büyümezdi. Ben sadece kafasına göre takılır gibi davranmasına kızdım, herkes eşiyle birlikte gelmişti kınaya ben tek
Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir odun

Böyle bi bekar havalar falan. Totosu kalkmış. Çok gitmek istiyosa bile bu tek başına alacağı bir karar değil. En azından usuleten sormalı. Sen diyebilir misin mesela ben şuraya gideceğim, 2 gün çocuğa sen bak. Ayıp bir şey. Seni resmen insan yerine koymamış. Nefret ederim böyle bağımsız insanlardan. Evlenme o zaman. Düğüne müğüne de ailecek gidilir. Halı saha maçı ne ya. Ayy çok sinir bi adam içim şişti.

Ben sizi haklı buldum.

Öküz mü ne, abiye elbiseli bir kadın ortada bırakılır mı? Buraya ayrıca sinir oldum.

yuhh küssede kınaya götürmeliydi
tam bir odun

sen de nereye gidiyosan git demiş
bence de çocuğu ona bırakıp şöyle bi akraba arkadaş turu yap 10 gün falan değişik şehirlerde gez

onun tabikide sinir oldum hem suclu hem guclu . gönderme bence sende gitme yanında

Back
X