Suç mu işlemiş olurumm/ akıl verin

Adam calısmıyo dolayısıyla nafaka vermiyo simdilik biriktirdiğini veriyo nafaka olarak yarın birgun o da bitermiş
Evet cocuklar icin para alıyorum zaten o parayla kiramı oduyorum yeme içmenin birazını karsılıyo gerisine yetismiyo faturalar cocukların ustu bası vs nafakayla ancak o da kesilince gecinmem imkansız iş bulmam gerekcek diyelim iş buldum okul saatlerine uymıcak cunku okul tam gun degil ozaman nasıl calısacam

iyide resmi olarak boşanma yok ki .
boşanınca vericek nafakayı el mecbur.
tr de şartların daha mı iyi olacak sanıyorsun?
çocuk parasıda yok burda asgari ücretle işe girsen değil çocukların masrafı yeme içmeyi karşılayamazsın..
3 çocuklada ananın evinde rahat edemeyeceksin zaten sıkıntılı bir tipsin .

Nabzımızı yokluyor gibisin Hatice. Bir çocukları bırakıp gitmekten (ve çok rahat bir şekilde "bir daha göremem herhalde"diyerek) bahsediyorsun. Şimdi de alıp götürsem suç mu diyorsun. 3 tane evlat, ben onlara acıyorun. Herkes ayrı kafada. Sen bence bir yerlere gitmek istiyorsan, önce destek almaya git.

Yine baslamissiniz hasta kadin diye hakaretlere ayip ayip.

peki ne yazılsın istersiniz?

yani konulara gelip ayar vermeye çalışan üyelerden rahatsız olan bir tek ben miyim? ne gereksiz bir görev üstleniyorsunuz.

herkes yazdığından sorumludur eğer beğenmediğiniz bir yorum varsa kib yaparsınız.o buton bunun için var zaten.

bu kadın defalarca aynı konuları açıyor,hepsinde amaç belli bunu kendisi de biliyor üstelik konuyu açıp kayboluyor diğer konuları sonuçlanmadan başka bir konu daha açıyor ve evet ruh sağlığı bozuk bunu anlamak için doktor olmaya gerek yok.yaşadıkları ve yaşattıkları malum.bunu zaten kendisi de söylemiş ayrıca hangimizin ruh sağlığı süper ötesi? birisine hasta demek ne zamandan beri hakaret oldu?

Back
X