Şimdi siz buraya ablasının facesine kadar ailesini stolkladım yazdığınız için adamın geçmişini didiklemişsiniz de bilerek isteyerek ayrılmaya yer arar gibi kavga etmelik konu bulmuşsunuz gibi yansımış fakat ben sizin ne demek istediğinizi anladım çünkü bir akrep olaraktan kıskançlığın anasıyımdır esasen

ben de ergenlik yıllarım da çok yapardım böyle didikler kavga eder ayrılırdım çünkü genelde söylemezlerdi direk tüm detayları ama''ergenlik yıllarımda'' şimdi evliyim evet ama bekar olsaydım ve sevgilim olsaydı tabii ki ailesinin hesaplarını bulmak, ailesini resimden de olsa görmek kim kimmiş,şu kimin nesiymiş, bu kimin fesiymiş bilmek isterdim ve araştırırdım da fakat siz de ki sorun şurada başlıyor: Soru sorduğumda yalan söylüyor ise direk ayrılmak yerine yalan söylemesinin sebebini sorar ve bir daha ne olursa olsun yalan söylememesini söyler gözlemlerdim ayrılmak biraz çocukça olmuş he evet tabii ki doğru değil onun da yaptığı fakat çözüm hiçbir zaman direk ayrılmak olmamalı (sebep çok haince, karaktersizce bir şey olmadığı sürece)