• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suçlu ben miyim yani napmam lazım?

Ablamlar yaşayacağımı düşünüyor
Önyargılı olmamak gerek yine dedigim gibi.nisanlinizi ve ailesini siz tanıyorsunuz.illa eşin ailesinin yanında aynı şehirde ya da aynı apartmanda yaşamak sorun olur gibi düşünmemek lazım.bunu en iyi siz anlarsınız.mesela benim kayınvalidem de iki bina otemde oturuyor ama Allah'a şükür hiç sorun yaşamıyoruz.yasamadik.

Ablamlar yaşayacağımı düşünüyor kafam çok karışık babam gitmem doğru olduğunu söylüyor başım ağrıyor düşünmekten uyuyamıyorum

Ablamlar yaşayacağımı düşünüyor

Ablamlar yaşayacağımı düşünüyor kafam çok karışık babam gitmem doğru olduğunu söylüyor başım ağrıyor düşünmekten uyuyamıyorum
Ablalariniz neden sorun yasayacaginizi düşünüyor?kaç yaşındasınız

Farkındamısın bilmiyorum ama 3 gündür konuşmuyorsun, adam sana yazmamış . Belki de terkedildin.

Takip ettiği sayfada başka komik videolar da var demişsiniz. Belki sadece komik bir videoyu izledi ve sayfayı incelemeden takip etti. Bazen bende bu hatayı yapıyorum. Sonradan fark ediyorum ki abuk sabuk sayfaları takip ediyorum. Nişanlınız ne gibi bir açıklama yaptı nasıl bir üslupla yaptı burada önemli olan bu. Ve daha da önemlisi açıklama sizi ikna etti mi ? Aranızda bir güven sorunu yoksa ikna olursunuz çünkü. Mesela eşim böyle bir şey yapsa fark edip sorsam yaptığı açıklama beni kesinlikle ikna eder. Çünkü güven sorunumuz yok ve hiç de olmadı şükür. Sizinde aranızda şimdiye kadar böyle bir sorun olmadıysa eğer ikna olmakta zorlanmazsınız diye düşünüyorum. Diğer bir konu nişanlınız ağır konuşmuş evet ama insan yapmadığı bir şeyle itham edilirse ağzından çıkanı duymayabilir o sinirle. Ama sanki söylediği sözlere bakınca da aranızda başka sorunlar var gibi. Sanki bugüne kadar biriktirmiş ve sonunda patlamış gibi. Bence de ilişkilerde gurur olmaz. Hele ki evlilikler haklı haksız savaşından ziyade çözüm odaklı yürüyor. Tabi ki saygısızlığa izin vermeyin ama bu kadar üzgünken boş boş beklemeyin derim. Sakin bir şekilde neden takip ettiğini sorun eğer açıklamasına ikna oluyorsanız da onu böyle itham ettiğiniz için bence özür dileyin. Ama sizinle de bir daha bu şekilde konuşmaması için kibarca uyarın.

Takip ettiği sayfada başka komik videolar da var demişsiniz. Belki sadece komik bir videoyu izledi ve sayfayı incelemeden takip etti. Bazen bende bu hatayı yapıyorum. Sonradan fark ediyorum ki abuk sabuk sayfaları takip ediyorum. Nişanlınız ne gibi bir açıklama yaptı nasıl bir üslupla yaptı burada önemli olan bu. Ve daha da önemlisi açıklama sizi ikna etti mi ? Aranızda bir güven sorunu yoksa ikna olursunuz çünkü. Mesela eşim böyle bir şey yapsa fark edip sorsam yaptığı açıklama beni kesinlikle ikna eder. Çünkü güven sorunumuz yok ve hiç de olmadı şükür. Sizinde aranızda şimdiye kadar böyle bir sorun olmadıysa eğer ikna olmakta zorlanmazsınız diye düşünüyorum. Diğer bir konu nişanlınız ağır konuşmuş evet ama insan yapmadığı bir şeyle itham edilirse ağzından çıkanı duymayabilir o sinirle. Ama sanki söylediği sözlere bakınca da aranızda başka sorunlar var gibi. Sanki bugüne kadar biriktirmiş ve sonunda patlamış gibi. Bence de ilişkilerde gurur olmaz. Hele ki evlilikler haklı haksız savaşından ziyade çözüm odaklı yürüyor. Tabi ki saygısızlığa izin vermeyin ama bu kadar üzgünken boş boş beklemeyin derim. Sakin bir şekilde neden takip ettiğini sorun eğer açıklamasına ikna oluyorsanız da onu böyle itham ettiğiniz için bence özür dileyin. Ama sizinle de bir daha bu şekilde konuşmaması için kibarca uyarın.
Daha önce bi kere olmuştu ve birdaha yapmamıştı sevgililik döneminde beni heryerden takip ediyor fakat yazmıyor yine de yazmalımıyım

Aynı şeyi yaşadım komik videolar var ona baktım dedi olay çıkardım kullanmıyorum ben ınstegram artık dedi ve sildi komple instegramı bence o an konuşmalı tepkilerine göre karar vermelisiniz uzatma olayı uzatır konuş ve çöz olayı

Aynı şeyi yaşadım komik videolar var ona baktım dedi olay çıkardım kullanmıyorum ben ınstegram artık dedi ve sildi komple instegramı bence o an konuşmalı tepkilerine göre karar vermelisiniz uzatma olayı uzatır konuş ve çöz olayı
Burnumu sürtnüş gibi görür mi

Arkadaşım sen yazmışsın daha ne yazacaksın.
Dikkat etseydi baktığı sayfalara hadi etmedi bu üste çıkmak niye. Empati yapsın. Sen bir sürü biscolataberkeği kaslı kaslı vücutlu bir sayfa takip etsen ve farketmedim! Desen ne yapar acaba?
Kaldı ki sen Doğum günü mesajı atmışsın. Bi adım atmışsın yani. Cevap bile vermemiş haspam. Kırılsa bile taksirle de olsa girmiş mi o sayfalara girmiş. Bitti. Özür dileyecek. Bu kadar net.
Çok ezik gördüm seni. Çok eziksin. Hiç kendine güvenin Yok. O da bunun farkında o yüzden çantada kekliksin. O yüzden aramıyor. İşte tam da o yüzden senin arayacağını biliyor.
Evlenince daha çok ezilmeye şimdiden hazırlan.

Daha önce bi kere olmuştu ve birdaha yapmamıştı sevgililik döneminde beni heryerden takip ediyor fakat yazmıyor yine de yazmalımıyım
Daha öncede yaptıysa o zaman yanlışlıkla takip etmediğini düşünüyorum. Şuan önemsiz gibi görünse de bence evlilikte ilerde ciddi sorunlara yol açabilir bu davranışı. Bence bekleyin o arasın derim ama beklemek hayatınızı olumsuz yönde etkiliyorsa siz arayın konuşun. İçiniz içinizi yiyeceğine konuşup halledin. Ciddi bir konuşma olsun ama. Bunu neden yapıyor güzel bir açıklama almadan da olayı kapatmayın derim.

Back
X