Nişanlımla bu ara çok sık tartışmaya başladık, sebebi genelde onun odunlukları diyebilirim. Dün gelinlik bakmaya gittik ordan mobilyacıya geçtik yatağı odaya nasıl yerleştirelimden çıktı tartışma ben kıbleye ayak uzatıp yatamam dedim siz evde de öyle yatıyosunuz dedi halbuki öyle değildi açıklamaya çalışınca daha çok sinirlendi elimi sıktı filan ben de tamam sen nasıl istiyosan öyle olsun dedim düzeldik,10 dk geçmeden elimi tuttu seni çok sevşyorum güzel bıyıklım dedi ben tabi şok. Kıla tüye hiç tahammül edemez ok bende bıyığın b si yok sarı tüyler var biraz görünmüyo bile hiç almadım çoğalır diye. Bu ilk vukuatı değil daha önce de demişti bu tarz bişey 2 kez ve çok alındım bi daha yapmıcağına söz verdi. Ben tabi tavır yaptım dönüşte yol boyunca onla konuşmadım ikimizin annesi de vardı arabada bu sefer de ben sana nolursa olsun aramızda ailelerimize belli etmicez demedimmi dedi onlar arkada sohbet ederken bn ses çıkarmadım yne bizimkilerle konuştum sadece, aynen böyle devam et dedi kızgın bi şekilde. Eve bıraktı annemle bizi. Bırakırken sen kal akşam bişeyler yapalım dedi ben istemedim. Akşama kadar konuşmadık akşam yalvardı baya taviz vermedim en son ilk sevgililer günümüz böyle geçmesin nolur diyince kıyamadım almaya geldi. Ben biraz daha surat astım filn sonra yumuşadım bişeyler içtik bi cafede o sırada koca bir demet gül gelsi tbi benim yelkenler suya.. Tam düzeldik artık dedim ertesi gün yani bugün annesinin yanında telefonda bana gerizekalı dedi sebep de şu çalıştığı işyerindeki arkadaşının kızına özel ders vermemi istemişti bende kendi ders programım belli olsun okulda bakalım dedim ama çocuk lise 2 ayrı çalışmam lazım konulra onun için biyandan düğün hazırlıkları var istemedim oyüzden. Ozaman artistlik yapmıcan dedi annesi varken bi de yanında kapat telefınu hadi dedi ben de sen kapat diye bağırdım tam kapatırken gerizekalı dedi bıktım artık hergün bişey 1 gün iyiysek 2 gün kötüyüz napmam lazım bilmiyorum
Son düzenleme: