Neden böyle, napmam lazım

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
34
Nişanlımla bu ara çok sık tartışmaya başladık, sebebi genelde onun odunlukları diyebilirim. Dün gelinlik bakmaya gittik ordan mobilyacıya geçtik yatağı odaya nasıl yerleştirelimden çıktı tartışma ben kıbleye ayak uzatıp yatamam dedim siz evde de öyle yatıyosunuz dedi halbuki öyle değildi açıklamaya çalışınca daha çok sinirlendi elimi sıktı filan ben de tamam sen nasıl istiyosan öyle olsun dedim düzeldik,10 dk geçmeden elimi tuttu seni çok sevşyorum güzel bıyıklım dedi ben tabi şok. Kıla tüye hiç tahammül edemez ok bende bıyığın b si yok sarı tüyler var biraz görünmüyo bile hiç almadım çoğalır diye. Bu ilk vukuatı değil daha önce de demişti bu tarz bişey 2 kez ve çok alındım bi daha yapmıcağına söz verdi. Ben tabi tavır yaptım dönüşte yol boyunca onla konuşmadım ikimizin annesi de vardı arabada bu sefer de ben sana nolursa olsun aramızda ailelerimize belli etmicez demedimmi dedi onlar arkada sohbet ederken bn ses çıkarmadım yne bizimkilerle konuştum sadece, aynen böyle devam et dedi kızgın bi şekilde. Eve bıraktı annemle bizi. Bırakırken sen kal akşam bişeyler yapalım dedi ben istemedim. Akşama kadar konuşmadık akşam yalvardı baya taviz vermedim en son ilk sevgililer günümüz böyle geçmesin nolur diyince kıyamadım almaya geldi. Ben biraz daha surat astım filn sonra yumuşadım bişeyler içtik bi cafede o sırada koca bir demet gül gelsi tbi benim yelkenler suya.. Tam düzeldik artık dedim ertesi gün yani bugün annesinin yanında telefonda bana gerizekalı dedi sebep de şu çalıştığı işyerindeki arkadaşının kızına özel ders vermemi istemişti bende kendi ders programım belli olsun okulda bakalım dedim ama çocuk lise 2 ayrı çalışmam lazım konulra onun için biyandan düğün hazırlıkları var istemedim oyüzden. Ozaman artistlik yapmıcan dedi annesi varken bi de yanında kapat telefınu hadi dedi ben de sen kapat diye bağırdım tam kapatırken gerizekalı dedi bıktım artık hergün bişey 1 gün iyiysek 2 gün kötüyüz napmam lazım bilmiyorum

Son düzenleme:
Gerçek odunluk bunlar değil..
"sen nasıl istiyorsan öyle olsun." deyip tartışma bitirmeye alışkınsanız şikayet etmeyin. Bu hale gelmesinde sizin de payınız var.

Hayır herzaman böyle yapmam annemler yanımızda diye hem uzamasın diye öyle dedim

Anneniz yanındayken el sıkan adam vs. uzatmamak için o an tepki göstermeyen kadın.
Yani benim çiçekle falan yelkenlerim suya inmez o yüzden bir şey diyemiyorum, ot yaa çiçek? Bildiğimiz ot..

Oturun ciddi ciddi konuşun gerginliğiniz mi var, siniriniz mi var ikinizin de her neyse, en önemli şeyin iletişim olduğunu. Öteki türlü yalnız başınıza düzeltemezsiniz bu hallerini. Onun verdiği şekilde karşılık vermek olayları sıradanlaştırıyor gördüğünüz gibi, bundan sonra kimsenin gerizekalı demeye çekincesi olmayacak mesela.

Son düzenleme:
Şimdi de diyoki ben onu hallettim annem kime dedin sen onu terbiyesiZ dedi bende kendime dedim diyo. Şimdi sorun kalmadı öylemi yazıklar olsun dedim bende :KK43:(

bunlari su an demis olabilir cicekle gonlunuzu almis alabilir, birdahaki sefere cikolata birdahaki sefere taki illa birseyle alir gonlunuzu ama bunlarin devami var bu kesin
sevgilin cok patavatsiz, benimkiside oyle sozlume benzettim onu, ve inan degistiremessin ne tatli sozle ne tavirla kavgayla

Nişanlımla bu ara çok sık tartışmaya başladık, sebebi genelde onun odunlukları diyebilirim. Dün gelinlik bakmaya gittik ordan mobilyacıya geçtik yatağı odaya nasıl yerleştirelimden çıktı tartışma ben kıbleye ayak uzatıp yatamam dedim siz evde de öyle yatıyosunuz dedi halbuki öyle değildi açıklamaya çalışınca daha çok sinirlendi elimi sıktı filan ben de tamam sen nasıl istiyosan öyle olsun dedim düzeldik,10 dk geçmeden elimi tuttu seni çok sevşyorum güzel bıyıklım dedi ben tabi şok. Kıla tüye hiç tahammül edemez ok bende bıyığın b si yok sarı tüyler var biraz görünmüyo bile hiç almadım çoğalır diye. Bu ilk vukuatı değil daha önce de demişti bu tarz bişey 2 kez ve çok alındım bi daha yapmıcağına söz verdi. Ben tabi tavır yaptım dönüşte yol boyunca onla konuşmadım ikimizin annesi de vardı arabada bu sefer de ben sana nolursa olsun aramızda ailelerimize belli etmicez demedimmi dedi onlar arkada sohbet ederken bn ses çıkarmadım yne bizimkilerle konuştum sadece, aynen böyle devam et dedi kızgın bi şekilde. Eve bıraktı annemle bizi. Bırakırken sen kal akşam bişeyler yapalım dedi ben istemedim. Akşama kadar konuşmadık akşam yalvardı baya taviz vermedim en son ilk sevgililer günümüz böyle geçmesin nolur diyince kıyamadım almaya geldi. Ben biraz daha surat astım filn sonra yumuşadım bişeyler içtik bi cafede o sırada koca bir demet gül gelsi tbi benim yelkenler suya.. Tam düzeldik artık dedim ertesi gün yani bugün annesinin yanında telefonda bana gerizekalı dedi sebep de şu çalıştığı işyerindeki arkadaşının kızına özel ders vermemi istemişti bende kendi ders programım belli olsun okulda bakalım dedim ama çocuk lise 2 ayrı çalışmam lazım konulra onun için biyandan düğün hazırlıkları var istemedim oyüzden. Ozaman artistlik yapmıcan dedi annesi varken bi de yanında kapat telefınu hadi dedi ben de sen kapat diye bağırdım tam kapatırken gerizekalı dedi bıktım artık hergün bişey 1 gün iyiysek 2 gün kötüyüz napmam lazım bilmiyorum
İyi Düşün canım ne kadar dengesiz bu arkadaş

Bugün elini sıkar yarın saçından tutar başka birgün tokat atar
Bugün gerizekalı der yarın s... Tir git bbaşka bigün an.... Nı diye devamı gelir yani bu hiç bitmez sana gelince
Bugün çiçekle avunursun yarın tatil başka bigüntek ytaş yüzük şiddetin dozajına göre artık
Senin kendine hiç saygın yok mu arkadaşım o kim ki senin elini sıkıyor sana gerizekalı diyor bulunmaz bursa kumaşı mı bu alttan alma kıçını kaldırma böylelerinin sevgisi batsın bu sevgi mi şimdi ne bunun adı???

Bilmiyorum düğün stresinden mi babası yok yeni kaybetti 1 yıl oluyo hemen hemen bütün yük onun sırtına bindi bazen kendimi böyle teselli ediyorum ama yine de her gün her gün ağlıyorum annem noldu diye soruyo bahane uyduruyorum babam gelince karşısına çıkamıuorum şiş gözlerle. Eskiden bu kadar değildi son zamanlarda böyle düzelmesi için napmam lazım yaptığının yanlış olduğunun farkında ama tekrar ediyo sürekli

X